0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 16:00

19.kolo, Královéhradecký | Jičín | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dětenice zvítězily po disciplinovaném výkonu v Žereticích 0:2.


Branky


0

Na 1. Máje přivítal předposlední celek tabulky FC AMA Žeretice soupeře z 5. místa - TJ Sokol Dětenice. Po podzimním jasném vítězství Dětenic 6:0, nebylo o favoritu utkání žádných pochyb .Jednoznačná záležitost se ovšem podle očekávání nekonala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas branku nepřinesl.

Do utkání vstoupili domácí hráči s aktivitou a snahou o kombinaci, která většinou končila před pokutovým územím pozorně bránících Dětenic. Po chvíli se hra vyrovnala a i hráči Dětenic začali držet více míč na svých kopačkách, a proto se již hra vyrovnala. Hru "od vápna k vápnu" občas prosvětlily ojedinělé šance na obou stranách, většinou se jednalo o zajímavé situace ve velkém vápně po rohových kopech a standartních situacích. Do šaten se šlo za nerozhodného stavu 0:0, a tak se dal očekávat vyrovnaný druhý poločas, v které rozhodne první vstřelená branka, což se nakonec jednoznačně potvrdilo. Hostující trenér jistě nebyl spokojený s výkonem svých svěřenců a musel připravit do druhého poločasu zcela jinou taktiku, aby se jim podařilo vstřelit branku.

Druhý poločas přinesl dvě branky v síti domácích a vítězství hostů 0:2.

O poločase proběhlo u domácího týmu nucené střídání s přehledem hrajícího navrátilce Jarky Bílka a Drahoše Jebavého ml. Hostující trenér po poradě v kabině poslal do hry hned 3 nové hráče a zamíchal značně sestavou. To přineslo ve 2. půli kvalitu do ofenzivních řad Dětenického celku, která přenesla těžiště hry před žeretickou bránu. V té ale stál výborně chytající Lukáš Řehák, který svými zákroky nejednou přinutil k potlesku i lavičku hostujícího týmu. V polovině 2. poločasu proběhla další 2 střídání u domácích i u hostů, oživení hry to ale přineslo týmu hostí. V 75. minutě otevřel skóre Šolc a za nedlouho po něm, si nadělil gólovou radost Mirek Novotný, který tak oslavil životní jubileum. Srdnatě bojující domácí tým už zápas nedokázali zdramatizovat a dobře hrající Dětenice si výsledek pohlídali. Domácí trenér Tomáš Řeháček k zápasu pronesl: ,,Utkání se hrálo za pěkného počasí na skvěle připraveném pažitu a před velkou diváckou kulisou, které dopomohlo i četné zastoupení hostujících fanoušků. Zápas se nesl v duchu fair play, čemuž přispěl svým výkonem zkušeně pískající pan Petr Novotný.´´



Ohlasy k zápasu


Žeretice
Řeháček Tomáš (trenér Žeretic): Z počátku vyrovnané utkání rozhodla větší individuální kvalita na straně Dětenic, které utkání zaslouženě vyhrály a udrželi kontakt s čelem tabulky. Hráči Žeretic se snažili hrát fotbal, za což jsem rád. Nedá se upřít snaha a bojovnost, tým podržel skvělým výkonem brankář L. Řehák. Zápas nám ukázal nedostatky, na které se zaměříme v tréninku. Čeká nás hodně práce.

Dětenice
Bobek Michal (vedoucí Dětěnic): Po zlepšením druhem poločase jsme zaslouženě odvezli všechny body do Dětenic. Po střelách Martina Šolce a Mirka Novotného jsme zvítězili 0:2.



Sestavy


Žeretice
L. Řehák [-] - Z. Lejdar [-] , K. Polanecký [-] (82. P. Holman [-] ) , O. Novotný [-] , P. Jebavý [-] , D. Jebavý [-] (52. J. Rejha [-] ) , J. Jiránek [-] , D. Havelka [-] , J. Bílek [-] (45. Z. Malínský [-] ) , D. Jebavý [-] (75. M. Honzák [-] ) , M. Šeps [-]

Dětenice
J. Najman [-] - P. Siřínek [-] , M. Jozífek [-] , M. Šolc [-] , M. Dlask [-] (45. M. Bobek [-] ) - D. Kuzma [-] , J. Rykl [-] (45. M. Novotný [-] ) , M. Bacovský [-] , J. Rys [-] , M. Šoltys [-] - A. Mašín [-] (45. M. Kubín [-] )

ŽK: 80. M. Kubín .
Hráči zápasu: L. Řehák , J. Bílek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Novotný Petr - ZEMÁNEK Milan (N), BACOVSKÝ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.