J. Vích 24.
J. Vích 37.
J. Dušek 54. (p.)
J. Vích 73.
J. Vích 76.
5:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 13:00

17.kolo, Královéhradecký | Jičín | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr ze Sobotky si jasně poradil s Češovem. Čtyři branky vstřelil Vích


Branky


24. J. Vích , 37. J. Vích , 54. J. Dušek (p.) , 73. J. Vích , 76. J. Vích - 5. P. Jemelka
0

Výsledek vypadá jednoznačně, ale hosté hráli velmi dobře. Domácí museli skóre otáčet. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sobotka zareagovala na vedoucí braku Češova dvě přesnými zásahy Vícha

Na půdu lídra tabulky ze Sobotky přijel v dalším kole tým Češova, jenž chtěl favorita utkání potrápit. A to se mu povedlo. Hosté působili v utkání dobrým dojmem a hned v úvodu se dostali do vedení, když se v páté minutě prosadil Jemelka. Domácí ale poté dokázali do poločasu vývoj otočit. Ve 24. minutě totiž vyrovnal Jakub Vích a stejný hráč přidal o třináct minut později druhou branku. Do kabin tak s vedením odcházeli domácí.  

Další tři branky v síti Češova znamenaly vysoké vítězství domácích

Ve druhém dějství Sobotka své vedení navýšila. V 54. minutě se trefil Dušek a dal domácím větší klid. Hráč A týmu Jakub Vích pak v 73. a 76. minutě přidal další dvě trefy a čtyřmi brankami duel rozhodl. Rezerva Sobotky tak nadále vévodí tabulce s náskokem dvou bodů na druhou Nemyčeves, která má ovšem ještě zápas k dobru. 



Ohlasy k zápasu


SK Sobotka B
Jakub Vích, hráč: "Zápas s Češovem nebyl jednoduchý. Hned v úvodu utkání jsme prohrávali 0:1, po centru ze strany se prosadil hostující Jemelka. Do poločasu jsme ale zápas stačili otočit. Ve druhé půli byl lepší soupeř z Češova, vytvořil si více brankových šancí, ale ty zlikvidoval skvěle chytající brankář M. Taneček. Naše branky padaly spíše po chybách hostujících hráčů. Musím říci, že 5:1 je pro soupeře krutý výsledek..."




Sestavy


SK Sobotka B
M. Taneček [-] - Z. Přikryl [-] (75. J. Kubišta [-] ) , P. Procházka [-] (75. J. Kužel [-] ) , D. Mikulecký [-] , J. Nývlt [-] , F. Stoklasa [-] , J. Vích [-] , P. Chrpa [-] , J. Dušek [-] , J. Ort [-] , M. Prokorát [-]

Češov
T. Nožička [-] - M. Benda [-] , P. Haken [-] - B. Strnad [-] , J. Haken [-] , J. Čonka [-] , J. Szamko [-] , J. Lukáš [-] - M. Ouhrabka [-] - R. Pikeš [-] , P. Jemelka [-] (75. L. Šoltys [-] )

ŽK: 32. M. Prokorát , 36. D. Mikulecký , 43. F. Stoklasa , 44. P. Chrpa - 23. J. Lukáš , 50. M. Benda , 72. P. Jemelka , 77. J. Haken .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Soukup Pavel - MAJDL Josef (N), ZAPADLO Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.