Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 14:00

13.kolo, Královéhradecký | Jičín | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Miletín deklasoval Libáň 7:2.


0

Domácí chtěli napravit minulé zaváhání v Nemyčevsi a připsat si tři body do tabulky okresního přeboru. Libáň naopaknepřijela s poraženeckou náladou a o body chtěla také pořádně zabojovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl ukončen za stavu 1:2.

Domácí vstoupily do utkání s cílem odčinit výsledkový a herní výpadek z minulého kola v Nemyčevsi. A to se jim začalo dařit po napadání v 6. minutě domácím Kulhánkem, který po luxusní přihrávce z první od Petra Jalového otevírá skóre a domácí Miletín vede 1:0.  Po této brance se střídají šance na obou stranách, ale hráči se nedokáží prosadit a neskórují a gólmani Kafka a Miech kralují.  Hosté z Libáně vyrovnávají ve 30. minutě, když se prosazuje Cristea Catalin, který vyrovnává na 1:1 a  ve 45. minutě zvyšují k překvapení domácích fanoušků hráči Libáně po smolné teči na  poločasových 1:2, když se prosazuje Balcar Roman. Hosté tedy odcházejí do kabin překvapivě v lepší náladě oproti domácím hráčům.

Nevídaný obrat v druhém poločase znamenal vítězství Miletína 7:2.

Domácí do druhého poločasu vystřídají zkušené stáří za dravé mládí, protože výsledek 1:2 jistě nebyl podle představ domácího trenéra, který potřeboval udělat změnu, aby svůj tým nakopl. Poločasové trojité střídání platí na domácí tým jako polití pověstnou živou vodou a Libáň zatlačili na jejich půlku. Domácí hráči ihned po rozehrávce a po centru ze strany vyrovnávají, když se prosadil Kněžourek Lukáš a stav je hned 2:2. Pote přidávají třetí (Lánský Filip) a vítěznou branku. Hosté v průběhu poločasu dostávají jeden úder za druhým a k tomu ještě přichází vyloučení hostujícího Balcara a po tomto vyloučení se už jen utkání dohrává.  A domácí mění vyrovnané utkání ve svojí exhibici a upravují pro hosty na krutých 7:2. Ale postupně k brankám domácího týmu: na 4:2 upravuje v 59. minutě Lánský, v 63. minutě se prosazuje Kulhánek – 5:2, který v 72. minutě dokončuje svůj hattrick – 7:2, mezitím se ještě v 69. minutě prosazuje Kožíšek, který v té době dává na 6:2. 



Ohlasy k zápasu


SK Miletín B
Kulhánek Jindřich ( vedoucí Miletína B): Děkuji za pomoc hráčům a členům Staré gardy Tomáši Kožiškovi a Petru Jalovému za pomoc při nedostatku hráčů, když si výkony řekli o další minuty.

TJ Sokol Libáň B
Horák Radek (trenér Libáně): Podrobnosti přineseme 6.6.2016.



Sestavy


SK Miletín B
J. Kafka [-] - P. Balihar [-] (46. D. Vondrouš [-] ) , J. Kulhánek [-] , P. Jalový [-] (46. F. Lánský [-] ) , M. Drahonínský [-] , L. Kněžourek [-] , J. Šotola [-] (46. D. Zdeněk [-] ) , T. Lámr [-] , T. Kožíšek [-] , O. Kožíšek [-] , L. Fof [-]

TJ Sokol Libáň B
L. Miech [-] - T. Vondráček [-] , R. Horák [-] (46. M. Pankrác [-] ) , R. Balcar [-] , A. Skořepa [-] , R. Hlavatý [-] , C. Cristea [-] , T. Barcal [-] , C. Cristea [-] , P. Bányácski [-] , J. Vondráček [-]

ŽK: 73. J. Kulhánek - 50. P. Bányácski , 65. T. Vondráček . ČK: 66. R. Balcar .
Počet diváků: 15. Rozhodčí: Šotek Jan - MENCL Milan (N), KOTALÍK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.