0:4
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

13.kolo, Královéhradecký | Jičín | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jasné vítězství lídra v Češově 0:4.


Branky


20. O. Brett , 37. K. Hochman (p.) , 79. K. Hochman , 81. T. Neuschl
0

Hostující tým z Nemyčevse má v posledních zápasech výbornou formu a jasně většinu týmů přehráva a nejinak tomu bylo i v tomto zápase, když v Češově jenoznačně Nemyčeves vyhrála 0:4, když dvě branky vstřelil Hochman Karel (jedna z pokutového kopu).

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nemyčeves první poločas vyhrála jasně 0:2.

K zápasu hosté odjížděli s vědomím, že ho musí zvládnout, aby si pojistili vítězství v soutěži a postup do okresního přeboru. Sice měli k dispozici méně hráčů, než doufali (zranění), ale i tak dokázali utkání zvládnout. K zápasu uvedl pan Řada toto: ,,Musím ale říci, že domácí nebyli vůbec špatným soupeřem a snažili se stále držet s námi krok. My jsme si ale přesto vypracovali několik brankových příležitostí a některé z nich proměnili.´´ V 19. minutě si dovolil Brett dloubáček na domácího dvoumetrového brankáře a byl úspěšný. Ve 36. minutě šli hosté do rychlého brejku a Brett byl po ukázkové stahovačce podražen ve vápně a byla z toho penalta. Na tu mají v týmu Karlose Hochmana, který se opět prosadil a stanovil tak poločasový výsledek na 0:2. 

Další dvě branky do sítě Češova a vítězství Nemyčevse 0:4.

V druhé půlce byl obraz hry podobný prvnímu poločasu jen s tím rozdílem, že byla hra tvrdší, což sebou neslo i trochu více emocí. Ke všemu dopomohl i domácí pomezní, který s praporkem v ruce čaroval. To trochu více vytočilo Karla Hochmana a bylo nutné v rámci zachování kompletního početního stavu mu spoluhráči domluvit a přesvědčit ho, že by měl najít fotbalovou odpověď tomuto pomeznímu rozhodčímu z řad laiků. To se podařilo plnohodnotně v 76. minutě, kdy si Hochman vzal míč, pak prošel přes čtyři hráče a potřetí skóroval – 0:3. To byl správná odpověď a tak mohl střídat. V tuto dobu hosté již plně ovládali hru a domácí odpadli. Navíc se v 82. minutě prosadil i Neuschel velice pěknou ranou k tyčce - 0 : 4 a odstartoval radost týmu i fanoušků nejen z výhry, ale i z postupu do okresního přeboru.



Ohlasy k zápasu


Češov
Trejbal Martin (vedoucí Češova): Utkání Češova proti Nemyčevsi výsledkově mluví zcela jasně,avšak tutovky do 20.minuty nás mrzí a stav se mohl vyvíjet příznivěji pro naše barvy. Češovská  sestava byla z všemožných důvodů oslabená,což je pro náš uzoučký kádr smrtící. Poslední "třetinu"hracího času ovládli již zcela jasně hosté. Domácí bez možnosti dalšího střídání neměli sil. Kvalitní výkon podal sudí Střížka. Jedna perlička!Po zápase došlo pivo ve stánku i voda ve studni. Ještě že to byl poslední domácí zápas sezóny. Těžko hodnotit,ale nejlepší podle mínění diváků byly excelentní klobásky. Takže nejlepší z domácích byla obsluha udírny,tedy "Námořník".

TJ Sokol Nemyčeves
Horna Roman a Řada Zdeněk (trenér a vedoucí Nemyčevse): Musím celému týmu poděkovat za přístup, všem členům výboru a věrným fanouškům za podporu. Postup jsme si zasloužili, pokud zhodnotím jarní část, kdy na nás nikdo herně neměl a o ztracené body jsme se připravili pouze vlastními chybami a nervozitou. To pravé se ale odehraje na posledním zápase doma se Sobotkou a následném posledním kopu. Oslavy propuknou v plném proudu.



Sestavy


Češov
T. Nožička [-] - M. Benda [-] - J. Lukáš [-] , J. Čonka [-] , V. Kořínek [-] , B. Strnad [-] - M. Ouhrabka [-] - L. Šoltys [-] , P. Jemelka [-] , R. Kosina [-] , R. Pikeš [-]

TJ Sokol Nemyčeves
L. Hrdlička [-] - O. Brett [-] , M. Zítka [-] , K. Hochman [-] (81. J. Řada [-] ) , T. Trč [-] , T. Tomášek [-] , M. Kateřiňák [-] , O. Homola [-] (49. M. Šimánek [-] ) , F. Vanda [-] , L. Sajdl [-] (64. T. Neuschl [-] ) , L. Kolář [-]

ŽK: 24. P. Jemelka , 53. R. Kosina , 78. R. Pikeš - 58. F. Vanda , 67. T. Tomášek .
Počet diváků: 67. Rozhodčí: Střížka Daniel - ZAPADLO Vladimír (N), TRČ Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.