Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

13.kolo, Královéhradecký | Jičín | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Robousy si s Libuní poradily 1:5.


Branky


0

Domácí tým si chtěl v tomto zápase spravit chuť a pokusit se o nějaký bodový zisk do tabulky III. třídy v tomto zápase ze sokem z Robous. Naopak hostující tým se pyšní dobrou formou ke konci sezóny a chtěl to potvrdit i v zápase s Libuní, což se jim nakonec bezezbytku podařilo a odvezly si všechny tři body za vítězství 1:5.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení hostů v poločase 0:2 znamenalo základ pro konečné vítězství.

Hlavní rozhodčí Novotný Petr před 30 diváky odpískal začátek zápasu, který byl zpočátku vcelku vyrovnaný, ale postupem času měly více ze hry hostující Robousy. Robousy hrály v dobrém rozpoložení a první branku zápasu vstřelily právě oni, když se v 18. minutě prosadil matador fotbalových pažitů kapitán hostů Chýlek Milan a bylo to 0:1 pro hosty. Do konce poločasu padla ještě jedna branka, když se v 40. minutě prosadil Machačka Jiří a poslal hosty do nadějného poločasového vedení 0:2. Naopak domácí tým se nemohl prosadit a brankář Robous Novotný Lukáš držel v poklidném tempu nulu na svém kontě. Poločas byl tedy rozhodčím Novotným ukončen za stavu 0:2 pro Robousy. Domácí museli sebrat všechny síly, aby se zápasem ještě něco udělali.

Dokončení jasného vítězství v podání hostů z Robous - 1:5.

Jestliže si domácí tým dělal naděje na kontaktní branku v tomto zápase, tak se jim poločasová domněnka nepodařila, protože již v 49. minutě se podruhé v zápase prosadil Chýlek Milan a jako správný kapitán poslal hosty do vedení 0:3. Čestnou branku za domácí tým vstřelil v 80. minutě Tyrychtr Jan, který pokazil nulu na kontě brankáře Novotného. Hosté ale nenechali nic náhodě a domácím ještě vstřelili dvě branky do konce zápasu. Nejprve se prosadil Sklenář Jan v 83. minutě a bylo to již 1:4 pro Robousy. Konečnou podobu výsledku dal v 86. minutě zápasu hostující hráč Kalfeřt Daniel, který upravil na konečných 1:5 pro Robousy. Hostující tým si tak po zásluze odváží tři body do tabulky III. třídy a to jim ještě chyběl hráč Srb Marek, který měl v posledních zápasech výbornou střeleckou formu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Libuň
Veselý Pavel (funkcionář Libuně): No, tak to se teda moc nepovedlo, loučení se sezonou nedopadlo zrovna dobře, hosté potrestali snad každou chybu našich borců, k tomu ta střelecká impotence, ještě že je konec. Hoši, je nutno během léta řádně potrénovat, všichni!!!

SK HOŠEK Robousy
Srb Marek (hráč Robous): Chtěli jsme hlavně vyhrát, abychom měli ještě možnost skončit na 3. místě, což by ani výhra nemusela zaručit, protože Miletín B a Dětenice mají 2 zápasy k dobru, které ovšem musí vyhrát, aby nás přeskočili.



Sestavy


TJ Sokol Libuň
J. Krouza [-] - J. Tyrychtr [-] - T. Daňo [-] , M. Boček [-] (66. M. Válek [-] ) , J. Holec [-] (46. J. Reinberger [-] ) , L. Dubravský [-] , L. Zajíc [-] (66. J. Drozen [-] ) , T. Veverka [-] , P. Dlouhý [-] , L. Němec [-] , O. Srb [-]

SK HOŠEK Robousy
L. Novotný [-] - D. Brendl [-] (52. D. Kalfeřt [-] ) , D. Brendl [-] , J. Bouchal [-] , J. Sklenář [-] , L. Drbohlav [-] , J. Machačka [-] (75. P. Karásek [-] ) , Z. Materna [-] , M. Chýlek [-] , L. Wedlich [-] (86. J. Drbohlav [-] ) , J. Holec [-]

ŽK: 7. L. Zajíc - 40. J. Sklenář , 60. D. Kalfeřt .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Novotný Petr - VESELÝ Pavel (N), GRITZER Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.