P. Dobiáš 88. (p.)
1:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 17:00

12.kolo, Královéhradecký | Jičín | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Podskalan podlehl Libuni v domácím zápase 1:3.


Branky


88. P. Dobiáš (p.) - 17. L. Dubravský , 31. J. Holec , 76. L. Zajíc
0

Ve velkém parnu se odehrál na kopci velmi zajímavý zápas, ve kterém se diváci jistě nenudili. Bohužel pro domácí příznivce si domácí nepřipsali ani jeden bodík do tabulky III. třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyhráli hosté z Libuně jasně 0:2.

Zajímavý zápas se dal očekávat na kopci, když hráčům fotbalový výkon výrazně ztěžovalo horké počasí a velké dusno. Hlavním rozhodčím v tomto utkání byl Kučera Jan, který měl na lajnách dva asistenci z řad diváků. Tento zápas ve velkém vedru sledovalo 40 diváku, kteří se jistě vůbec nenudili a viděli velké množství brankových příležitostí, které ale do 17. minuty zůstávaly bez brankového efektu. Zmiňovaná 17. minuta přinesla změnu stavu, když se poprvé v zápase prosadili hosté, když se prosadil hráč Libuně Doubravský Lukáš a stav byl 0:1. Další změna zápasu nastala v 31. minutě, protože se prosadil další hráč Libuně Holec Jiří a zvýšil vedení svého týmu na 0:2. Tento stav vydržel až do závěrečného hvizdu v prvním poločase.

 

 

 

 

V druhém poločase Podskalan vstřelil jednu branku a hosté také - 1:3.

Do druhého poločasu jistě chtěli domácí nastoupit útočnou kvalitou, aby zápas ještě trochu zdramatizovali. Bohužel ale v tomto zápase na soupeře neměli a nedokázali se prosadit přes dobrou obrannou fázi hostujícího týmu. Naopak hosté si s chutí zahráli dobrý fotbal a jenom díky jejich nemohoucnosti v útočné fázi se stav dlouho neměnil a byl stále 0:2. Změna skóre zápasu přišla až v 76. minutě, když se prosadil Zajíc Lukáš, který zvyšoval na 0:3 pro hosty z Libuně. Domácí hráči se přeci jenom dočkali čestného úspěchu, protože se v 88. minutě prosadil Dobiáš Patrik, který korigoval na konečných 1:3 z pohledu domácího Podskalanu. Zápas dopadl podle očekávání a hosté si odváží tři body do tabulky III. třídy, když podali velmi dobrý výkon a zaslouženě svého soupeře porazili.



Ohlasy k zápasu


SK Podskalan Podhradí B
Dubský Pavel(vedoucí Podhradí B a v tomto zápase asistent rozhodčího): Po hodně dlouhé době jsem neměl problém se sestavou, hráči podali solidní výkon, ale bohužel ty šance neproměnili , i když člověk koukal, co dokázala zahodit také Libuň. S výkonem a nasazením jsem celkem spokojen, myslím si, že jsme si ten bodík zasloužili. Rozhodčí Kučera odpískal zápas dobře.

TJ Sokol Libuň
Veselý Pavel (Libuň): vedro, dusno, špatný terén i přesto se hrál slušný fotbal s neskutečným počtem gólovek, domácím patřil začátek, ale po dvacáté minutě už patřilo utkání našemu mužstvu a jenom neskutečná nemohoucnost při řešení  stoprocentních šancí držela domácí ve hře, zasloužené tři body.



Sestavy


SK Podskalan Podhradí B
M. Mauer [-] - P. Kodym [-] (75. D. Plachý [-] ) , P. Fiala [-] - F. Dobiáš [-] , J. Svoboda [-] (46. P. Dobiáš [-] ) , R. Obrmajer [-] , L. Jiránek [-] - P. Matouš [-] - P. Pištěk [-] (46. D. Zelinger [-] ) , O. Ramšák [-] (75. A. Bouška [-] ) , R. Voldán [-]

TJ Sokol Libuň
J. Krouza [-] - J. Tyrychtr [-] (77. M. Válek [-] ) , T. Daňo [-] (65. J. Drozen [-] ) , L. Dubravský [-] , J. Holec [-] (65. J. Vích [-] ) , J. Reinberger [-] , L. Zajíc [-] , T. Veverka [-] , P. Dlouhý [-] , L. Němec [-] , O. Srb [-]

ŽK: 13. F. Dobiáš , 44. P. Fiala - 70. J. Tyrychtr , 88. P. Dlouhý , 90. L. Zajíc .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Kučera Jan - DUBSKÝ Pavel (N), VESELÝ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.