Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

12.kolo, Královéhradecký | Jičín | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Železnice porazila na domácím hřišti Sobotku B 4:1.


Branky


0

Hosté, usilující o postup do okresního přeboru, měli zřejmě problémy se sestavou a nakonec poslepovali jakési  dvougenerační mužstvo  – polovina hráčů měla datum narození v 70. letech, druhá půlka v 90. letech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas byl ukončen za stavu 1:1.

Do Železnice přijelo mužstvo, které usiluje o postup, ale přijelo ve velmi kombinované sestavě, což byla na hře jasně vidět. Jak již bylo výše uvedeno, tak sestava hostů byla v rámci možností složena z hráčů staršího data narození a z hráčů narozených v 90. letech. Takže mix zkušenosti a dravého mládí. V první půli se hrál poměrně vyrovnaný fotbal s příležitostmi na obou stranách. Střelci se ale dlouho nemohli prosadit a brankáři Vrabec Josef a Dušek Jiří drželi čisté konto. Až ve 35. minutě  dostal domácí tým do vedení utěšenou ranou z přímého kopu Drahoňovský, další možnost ale Železnice promarnila a dvě minuty před přestávkou přišel trest, když se 20 metrů od branky opřel do míče Kubišta, napasoval míč přesně za tyč a srovnal na poločasových 1:1.   

Druhý poločas ovládli domácí hráči a zvítězili jasně 4:1.

První půle tedy byla ukončena za remízového stavu a všichni očekávali, jak se bude vyvíjet druhá půle tohoto zápasu. Druhá půlka se hrála za stálého deště a už to byla jasná záležitost Železnice.  Hrálo se na jednu branku, hosté se vůbec nedostali k zakončení. Střelecky opět zazářil Michal Daniš, který po Nemyčevsi odstřelil dvěma brankami dalšího kandidáta na postup. Prosadil se nejdříve chvíli po začátku druhého poločasu, když v 47. minutě zvyšoval na 2:1. Další branku vstřelil branku v 84. minutě, když dával na 3:1 a o osudu zápasu bylo rozhodnuto. Dvě minuty před koncem stanovil na konečných 4:1 Dan Král. Domácí si tak svůj poslední zápas sezóny užili a zaslouženě pobrali tři body do tabulky III. třídy, což domácí fanoušky jistě potěšilo.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Železnice B
Kozák Pavel (jednatel týmu Železnice): Podařené utkání se slabší diváckou kulisou. Sobotní termín prostě Železnici nesedí. Na obou stranách hráli prim nejstarší hráči. Domácí Michal Daniš, přesvědčil, že stále nemusí hledat hřebík na pověšení kopaček, sobotecký Procházka, který se vrátil na hřiště, kde přes dvacet let hrával, byl nejlepším hráčem hostí.

SK Sobotka B
Přikryl Zdeněk (trenér Sobotky B): Podrobnosti přineseme později.



Sestavy


TJ Sokol Železnice B
J. Vrabec [-] - T. Rejmont [-] , J. Kyselo [-] , K. Ziegelheim [-] , J. Nožička [-] - J. Daniš [-] (72. M. Jakubec [-] ) , O. Drahoňovský [-] , D. Ivan [-] (46. P. Míka [-] ) , P. Čevela [-] (79. J. Bednařík [-] ) , T. Morávek [-] (63. D. Král [-] ) - M. Daniš [-] (84. V. Kracík [-] ) -

SK Sobotka B
J. Dušek [-] - M. Čepička [-] , J. Kubišta [-] , M. Mikulecký [-] , P. Procházka [-] , D. Mikulecký [-] , M. Bartoň [-] , F. Stoklasa [-] , L. Halbych [-] , J. Kužel [-] , J. Ort [-]

ŽK: 70. O. Drahoňovský - 43. F. Stoklasa , 62. J. Kužel .
Hráči zápasu: O. Drahoňovský , M. Daniš - P. Procházka .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: Střížka Daniel - ZIEGELHEIM Kamil (N), KRÁL Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.