0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

12.kolo, Královéhradecký | Jičín | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Češov vyhrál v Žereticích 0:1, i když to je pro domácí ještě milosrdný výsledek.


Branky


0

Žeretice se potýkají se slabou formou ke konci ročníku, a proto si Češov přijel do Žeretic pro tři body, což nakonec také dokázal a připsal si další přísun do tabulky III. třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas Češov vyhrál 0:1.

Domácí Žeretice čekal v tomto utkání těžký soupeř, protože přijel tým z Češova, který se v současné době prezentuje dobrou formou a na žeretický pažit si přijel pro tři body. Již od začátku zápasu bylo jasné, kdo bude na hřišti pánem a hostující tým si vytvářel jednu šanci za druhou. Naopak domácí tým působil zakřiknutě a v prvním poločase se vůbec nedokázal prosadit na útočné polovině češovského týmu. 100 přítomných diváků vidělo rozhodující branku zápasu v 25. minutě, když se prosadil Pikeš Roman a poslal hosty do vedení 0:1. Ani tato branka domácí borce neprobudila a jejich výkon postrádal nápaditost a kombinační stránku věci. Do konce poločasu se již nikdo neprosadil a hlavní rozhodčí Vladislav Šamko ukončil první poločas za vedení 0:1 pro tým z Češova.

Druhý poločas již divákům radost z gólu nepřinesl.

Kdo očekával změnu herního pojetí v druhém poločase, tak se hluboce mýlil. Obrázek na hřišti se nápadně podobal poločasu prvnímu, v kterém udávali tempo hry hosté z Češova. Jak uvedl vedoucí mužstva Trejbal Martin: ,,Osm "dvěstěprocentních" tutovek dokázali češovští útočníci totálně zazdít,ale výhra se nakonec vezla pod češovské valy. Naopak domácí si za celé utkání nevytvořili nic co by směřovalo do "zařízení.´´ Domácí tým se tedy nedokázal prosadit a brankář hostů Nožička Tomáš neměl moc práce s tím, aby udržel čisté konto v tomto zápase. Největší kaňkou na zápase bylo podle představitele hostujícího týmu vystupování a řízení zápasu hlavním rozhodčím Šamkem, který udělal několik hrubých chyb, které zbytečně vyvolávaly vášně mezi hráči obou mužstev. Domácím udělil jednu červenou kartu, ale vylučovat se mělo také na druhé straně(viz. vyjádření v ohlasu pana Trejbala). No nic, i rozhodčí jsou jen lidé. Zápas se výsledkově podařil hostům z Češova, kteří si domů odvezli všechny tři body do tabulky III. třídy.



Ohlasy k zápasu


Žeretice
Řeháček Tomáš (trenér Žeretic): Podrobnosti přineseme později.

Češov
Trejbal Martin (vedoucí Češova): včerejší utkání Žeretice-Češov bylo zcela v duchu jasné převahy hostí z Češova. Osm "dvěstěprocentních" tutovek dokázali češovští útočníci totálně zazdít,ale výhra se nakonec vezla pod češovské valy. Naopak domácí si za celé utkání nevytvořili nic co by směřovalo do "zařízení. Za češovské zaslouží největší pochvalu Szamko a Strnad.U hostí bych rád vyzvedl hru brankáře Řeháka a veterána Bílka. Nejslabším článkem boje byl rozhodčí. Mnoho výroků rozvášnilo diváky,hráče i funkcionáře na obou stranách. Nám upřel dvě jasné penalty a upřímně musím uznat,že i jednu červenou kartu. Jinak se hrálo celkem tvrdě,ale to k těmto zápasům patří.



Sestavy


Žeretice
L. Řehák [-] - O. Novotný [-] , P. Jebavý [-] , J. Jiránek [-] , M. Honzák [-] , O. Polák [-] (46. D. Havelka [-] ) , Z. Malínský [-] (46. P. Holman [-] ) , J. Vašíček [-] (78. J. Volek [-] ) , Z. Lejdar [-] , J. Bílek [-] , K. Polanecký [-]

Češov
T. Nožička [-] - M. Benda [-] - J. Szamko [-] , J. Čonka [-] (80. R. Kosina [-] ) , B. Strnad [-] (84. R. Vaněk [-] ) , V. Kořínek [-] (46. J. Lukáš [-] ) - M. Ouhrabka [-] - J. Haken [-] , P. Jemelka [-] , L. Šoltys [-] , R. Pikeš [-]

ŽK: 75. J. Vašíček , 90. J. Bílek - 44. M. Ouhrabka . ČK: 85. Z. Lejdar .
Hráči zápasu: K. Polanecký - T. Nožička , R. Pikeš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šamko Vladislav - ZEMÁNEK Milan (N), ZAPADLO Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.