3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 10:00

17.kolo, Vysočina | Havlíčkův Brod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Leštiny si doma vyšlápla na béčko Havlíčkové Borové


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Leština se poprvé na jaře sešla v kvalitním složení a na její hře to bylo znát. Na mokrém domácím trávníku od počátečních minut dominovala a za celý zápas hosty k ničemu vážnějšímu nepustila. Už v prvních minutách se po dobrém náběhu ocitl sám před brankářem David Prášek, který však v zakončení mířil vedle brány hostujícího brankáře. Leština si i nadále vytvářela šance a byla na hřišti dominantní, když posílala mnoho centrů z obou stran pole a dokázala si vypracovat velké množství rohových kopů. Domácí se zasloužené branky dočkali ve 32. minutě kdy míč propadl na pravé straně hřiště. Ten si vzal Ladislav Bárta a unikl po lajně míříc si to k vápnu. Balón předložil před prázdnou bránu Práškovi, který tak už měl jednoduchou práci. Další své šance však už domácí do poločasu proměnit nedokázali.

 

Do druhé půle vstoupila Leština v nastoleném tempu z té první. Vytvářela si i nadále další šance, když soupeře zlobila po stranách i ze středu.  Druhý gól domácích, který zpečetil osud Borové, přišel po centru Staňka. Ten sice mířil přímo do rukou hostujícího gólmana, ten však míč neudržel a připravený Fiala hlavou míč do brány dorážel. Hřebíček do rakve pro hosty přišel v závěru zápasu, když gól stačil ještě vsítit Staněk.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Leština B
David Prášek (hráč TJ Leština): Za dnešní utkání bych chtěl pochválit všechny hráče za jejich týmový výkon a odmakaný zápas.




Sestavy


TJ Sokol Leština B
A. Kožnar [-] - R. Kšíkal [-] , P. Fiala [-] , P. Čejka [-] , Š. Drahokoupil [-] - M. Proněk [-] (55. D. Hospodka [-] ) , J. Staněk [-] , J. Havel [-] , J. Aubrecht [-] (65. P. Břešťál [-] ) - D. Prášek [-] (85. L. Miřátský [-] ) , L. Bárta [-] -

TJ Sokol Havlíčkova Borová B
Z. Žák [-] - K. Šmíd [-] , A. Paušíma [-] , T. Cacek [-] , D. Frühbauer [-] - M. Sobotka [-] (71. M. Zvolánek [-] ) , L. Béna [-] (46. M. Čejka [-] ) - M. Pecha [-] , J. Antl [-] (82. J. Sedlák [-] ) - P. Rakušan [-] , P. Šmíd [-]

Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŠVARC Libor - KAREL Jaroslav (N), NOVOTNÝ Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.