Traverza nadělila Tuchorazi šestku


Branky


2. P. Bláža , 5. P. Chvojka , 33. P. Bláža , 44. P. Bláža (p.) , 65. O. Machů , 85. P. Chvojka - 88. J. Moravec (p.)
0

Již v páté minutě to bylo 2:0 pro domácí a ti náskok do přestávky ještě zdvojnásobili. Hosté korigovali z pokutového kopu až v samém závěru utkání. Hattrick vstřelil Petr Bláža.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bláža stihl hattrick za poločas

 

V zápase týmů dolní poloviny tabulky mohlo dojít k několika variantám. Každopádně se Rostoklaty mohly posunout před svého víkendového soupeře v případě vítězství. Hráči domácí Traverzy se tedy vrhli odhodlaně do boje a byl to vstup nadmíru úspěšný. Již ve druhé minutě se prosadil poprvé v utkání Petr Bláža po asistenci Lukáše Cenigra - 1:0. Po pěti odehraných minutách svítila na ukazateli už dvojka. Dobře zamířil Pavel Chvojka po dlouhém nákopu gólmana Peřestého - 2:0. Domácí překypovali aktivitou a hosté nestíhali. Spoléhali se pouze na dlouhé nákopy a ty v klidu sbíral Peřestý. Další krásná akce předcházela neuznanému gólu Kotaly. Ovšem jiná kombinační akce přišla ve třicáté třetí minutě, kdy asistoval Chvojka a Petr Bláža zvýšil na 3:0. Třetí gól v zápase přidal Petr Bláža minutu před pauzou, kdy po faulu na Čepičku proměnil pokutový kop - 4:0. Nečekaný, ale zasloužený poločasový výsledek.

 

Druhý poločas už takovou šťávu neměl. Hostům byl navíc po čtvrthodině hry vyloučen Martin Bláha po druhé žluté kartě za faul na Kotalu. Vzápětí Ondřej Machů přidal pátý gól, když mu předložil míč Krajník - 5:0. Na 6:0 zvýšil pět minut před koncem po přihrávce Šperlicha Pavel Chvojka - 6:0. Ačkoliv do konce zápasu zbývalo pár minut, Peřestý čisté konto neudržel. Z penalty vstřelil gól útěchy tuchorazský Jakub Moravec - 6:1. Domácí se získanými třemi body posunuli na desáté místo právě před svého soupeře.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Rostoklaty
Petr Kadláček, vedoucí týmu: S největší pravděpodobností jsme v sobotu hráli proti jejich opravdickému béčku (dost neznámých tváří) a zápas se nám vyvedl jak bodově, tak i gólově. Naši hráči v některých fázích utkání předvedli pěkné jak obranné, tak útočné zákroky (akce), protože jsem si několikrát všiml, že tleskám.




Počet diváků: 40. Rozhodčí: NETÁHLÍK Rudolf - KUBELKA Ladislav (N), BAUMRUK Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.