Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

10:2
(6:2)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Ovčáry nastřílely desítku !


Branky


0

Dvanáct gólů bylo k vidění v zápase mezi druhými Ovčáry a šestými Vraňany , které si z Ovčár odvážejí desítku ! 10:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlastní gól na začátku !

První gól utkání vstřelil hráč hostujících Vraňan Jan Frič , gól to byl ale ovšem vlastní takže se Ovčáry ujaly vedení 1:0 . Další gól padnul v 9.minutě utkání a to se prosadil z brejku hostující hráč Švejcar a skóre zápasu se tak vyrovnalo 1:1. V 16. minutě utkání se prosazují opět domácí fotbalisté a to Slavomír Zavadil, který využil chyby hostující obrany a upravuje skóre na 2:1! O pět minut později se domácí opět prosazují po hrubé chybě obranců Vraňan a prosadil se Jiří Stránský a stav zápasu byl 3:1 . Ve 23 minutě utkání se domácí prosazují znovu , a opět Slavomír Zavadil se kterým si hosté nevěděli rady . 4:1 . Patý gól domácích přidal o deset minut později Jiří Hulička 5:1, ale po několika minutách přichází rychlá odpověď v podobě snížení a prosazuje se hostující Jakub Hanzlík ! 5:2 . Ale hosté se neradovali dlouho , o dvě minuty později se totiž domácí prosazují již pošesté a z hostující obrany si dělá dobrý den tentokrát Jaroslav Kohout .  6:2 . Do konce prvního poločasu už domácí gól nepřidali a hosté odcházejí se sklopenými hlavami jelikož je skóre zápasu v poločase 6:2 !

Mihalík přidal hattrick !

Do druhého poločasu nastoupila posila z "A" týmu Ovčár Jakub Mihalík , který odehrál v sobotu zápas proti FC Mělník . Tato změna ovčárům velmi pomohla a v 51. minutě utkání se Mihalík prosazuje poprvé a využívá skuliny v obraně ! 7:2 . Poté se gólostroj nachvíly zastavil a to až do 78.minuty kdy se prosadili opět domácí fotbalisté a to Hrstka který přidal osmý gól do děravé obrany Vraňan ! 8:2 . Ovčáry už se neměli kam hrát a fotbalem se očividně bavily , v 86.minutě připadá další gól Mihalík a upravuje skóre na 9:2 ! Domácí se snažili o desítku a jejich snažení bylo vyslyšeno , když se v 90. minutě utkání prosadil Mihalík a dovršil tak hattrick . 10:2 . Více se již v zápase nestalo a Ovčáry tak deklasovaly Vraňany v poměru 10:2 a vylepšují si už tak pěkné skóre !

Sestavy


FC Sokol Ovčáry B
D. Brož [-] - J. Šulc [-] , P. Danda [-] (54. J. Danda [-] ) , J. Hulička [-] , T. Sobotka [-] - P. Březina [-] (74. P. Rynda [-] ) , J. Fabián [-] (75. L. Foitl [-] ) , J. Hrstka [-] , S. Zavadil [-] - J. Stránský [-] (46. J. Mihalík [-] ) , J. Kohout [-] (69. J. Košarišťan [-] )

AFK Vraňany
J. Mikš [-] - G. Brincko [-] (58. J. Jaromiš [-] ) , J. Hanzlík [-] , J. Švejcar [-] , M. Raichl [-] , V. Hrdlička [-] , J. Frič [-] , T. Hettner [-] , S. Zych [-] (64. M. Krejžík [-] ) , M. Rabinčák [-] , J. Vyšata [-]

ŽK: 57. J. Hanzlík , 63. J. Jaromiš .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: VÁŽAN Radek - ŠULC Michal (N), ŠVEJCAR Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.