4:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

16.kolo, Středočeský | Mělník | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Všetaty porazily oslabenou Vysokou !


Branky


0

Hostující fotbalisté z Vysoké přijeli do Všetat s pouhými sedmi hráči a uhráli v celku přijatelný výsledek 4:1 !

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól domácích !

Již v 5.minutě utkání se domácí prosadili a to Maleček ,který využil špatné obsazování hráčů Vysockého týmu . Vysoká se držela a urputně bránila , vydržela to dalších dvacet minut a ve 25.minutě utkání se opět po chybě obránců vysoké prosadil Jaroslav Enökla upravil tak skóre zápasu na 2:0 ! Domácí se jen těžko dostávali za dobře bránící bojovníky z Vysoké a pokud již obrana byla překonána tak tým podržel brankář Vosmík. Do konce prvního poločasu se již žádný z týmů neprosadil a tak se do kabin odcházelo za příznivého stavu pro oba týmy ! 2:0

Zázrak nepřišel

Do druhé půle nastoupily oba týmy ve stejném složení a hra vypadala stejně jako v první půli , domácí se pohybovali pouze na polovině soupeře a nepůjčovali Vysoké balon . V 64.minutě utkání se domácí prosadili potřetí a to Dušan Radl, který si našel místo v pokutovém území a přesně zakončil za záda Vosmíka. V 69.minutě se nečekaně prosazují také hosté, a to Radim Schlosser který využil díry v obraně Všetat . Vysokou gól nakopnul a dostávala se i na půlku soupeře . Kvůli nízkému počtu hráčů jim chyběla podpora útoku a tak se hosté již dále neprosadili. V 82.minutě utkání domácí nakonec přidali ještě jeden gól a to opět Dušan Radl , který dostal přihrávku do běhu a prostřelil brankáře Vosmíka .  Nic víc už se v zápase nestalo a tak se hosté po velmi náročném zápase , který odehráli v oslabení vrací s porážkou 4:1 , která je pro ně ještě velice milosrdná .








Nezapomeňte na naší novinku a ohodnoťte hráče,rozhodčí,úroveň zápasu a mnoho dalšího ! Zaregistrujte se na našich stránkách a využijte tuto možnost :)



Sestavy


ST Viktoria Všetaty/Čečelice
M. Navrátil [-] - D. Houlík [-] - D. Radl [-] - L. Mika [-] , J. Holeček [-] , M. Skerl [-] , P. Růžička [-] , J. Enökl [-] , L. Kurzweil [-] , I. Maleček [-] (55. L. Lauda [-] ) , L. Kříž [-]

FK Vysoká B
V. Vosmik [-] - S. Hamáček [-] , M. Dušek [-] , T. Vodička [-] , M. Dušek st. [-] - R. Schlosser [-] , J. Douděra [-]

Počet diváků: 20. Rozhodčí: BLAHOUT Jiří - MÁDR Radim (N), MIKA Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.