2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 14:00

22.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žlunice nedovolily Staré Pace skórovat a překvapivě vyhrály 2:0.


Branky


0

Stará Paka přijížděla do Žlunic s velm i dobrou formou, a proto diváci očekávali vyrovnaný zápas a pěknou fotbalovou podívanou. Na body měly zálusk oba týmy a hosté opět chtěli spoléhat na pevnou defenzivu a rychlé protiútoky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka žádná nepadla - 0:0.

Dalo se očekávat, že do zápasu vstoupí hosté s otevřeným hledím a budou se snažit vyrážet ze zabezpečené defenzivy do rychlých protiútoků. První poločas začali lépe hosté ze Staré Paky, kteří měli velkou šanci už v 10. minutě, když jejich útočník netrefil ze 3 metrů prázdnou branku domácího brankáře Smutného. Hned na to po další šanci hostů musel kvůli zranění střídat stoper domácího týmu Novotný Lukáš. Tým to naštěstí nijak neovlivnilo a hra se začala postupně vyrovnávat a Žlunice se začaly čím dál více osmělovat v útočné fázi. Před koncem poločasu měl gólovou šanci Kroupa, který nastřelil pouze spojnici branky brankáře Zlatníka ze Staré Paky. A tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu 0:0, takže diváci se branky v síti nedočkali.

V druhém poločase domácí vstřelili dvě branky a vyhráli 2:0.

Všichni přítomní diváci se těšili, že v druhém poločase konečně začnou padat branky a diváci si přijdou na své. Ve druhém poločase měly Žlunice častěji míč na svých kopačkách a byly více nebezpeční. Nejspíše si o poločase hráči domácího týmu vzali slova svého trenéra k srdci a jejich útočná aktivita byla výraznější, než v prvním poločase. V 61. minutě dává gól Bílek a stav zápasu je 1:0 a domácí se dostávají na koně. Hraje se převážně na polovině hostů, kteří útočí hlavně z brejků z pevné defenzivy, která měla ale v tomto zápase dvě skulinky. Toho domácí opět využili v 82. minutě, když zvyšuje na konečných 2:0 Jančák. Tři body do tabulky okresního přeboru tedy zůstávají ve Žlunicích. Hosté v druhém poločase trefili tyč žlunické branky, ale na kontě jejich vstřelených branek zůstala nula, takže domů odjíždějí tentokráte s prázdnou.



Ohlasy k zápasu


TJ Třešňový květ Žlunice
Šádek Ondřej (hráč a vedoucí Žlunic): První poločas začali lépe hosté, kteří měli velkou šanci už v 10 minutě, kdy útočník netrefil ze 3 metrů branku. Hned na to po další šanci hostů musel kvůli zranění střídat stoper. Tým to naštěstí nijak neovlivnilo a hra se začala vyrovnávat. Před koncem poločasu měl gólovou šanci Kroupa, který nastřelil pouze spojnici. A tak se šlo do kabin za stavu 0:0. Ve druhém poločase měli Žlunice častěji míč na svých kopačkách a byli více nebezpeční. V 61. minutě dává gól Bílek. Hraje se převážně na polovině hostů, kteří útočí hlavně z brejků. V 82 minutě zvyšuje na konečných 2:0 Jančák.

TJ Sokol Stará Paka
Ulvr Jiří (vedoucí Staré Paky): Věděl jsem, že utkání nebude jednoduché, ale přesto jsme všichni věřili, že zisk jednoho čí více bodů, je v našich možnostech. Bohužel z kraje utkání jsme nedali tutové šance a to možná ovlivnilo celé utkání, Žlunice poté hru vyrovnali a stali se lepší týmem v čele s nebezpečným Caltou. Musím pochválit celou trojici sudích, kteří s přehledem a citem řídili celé utkání. Opravdu velká pochvala.



Sestavy


TJ Třešňový květ Žlunice
J. Smutný [-] - D. Bílek [-] , M. Zámečník [-] (61. P. Jančák [-] ) , J. Calta [-] , O. Sys [-] , T. Pižl [-] , J. Kroupa [-] , P. Jiřička [-] , O. Šádek [-] , P. Calta [-] , L. Novotný [-] (12. Z. Myška [-] )

TJ Sokol Stará Paka
J. Zlatník [-] - J. Jerie [-] , E. Bark [-] , V. Kazda [-] - P. Šnajdr [-] , D. Rolf [-] , D. Pakosta [-] , V. Pospíšil [-] (70. L. Brendl [-] ) - D. Dohnal [-] (62. O. Mercl [-] ) , A. Pánek [-] (54. J. Fejfar [-] ) - J. Bíl [-]

ŽK: 48. O. Sys , 82. T. Pižl - 53. J. Bíl .
Hráči zápasu: J. Smutný , P. Calta .
Počet diváků: 43. Rozhodčí: Hron Miroslav - ŠOTEK Jan, MEDLÍK Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.