4:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 17:00

22.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

MIlíčeves díky druhému poločasu porazila Lužany hladce 4:0.


Branky


0

Do Milíčevse přijely Lužany a jistě si chtěly odvézt nějaký ten bodík do tabulky okresního přeboru. Do Milíčevse se jiostě těšil i Drusan Jan, který tentokráte stál na straně hostujícího týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas branku nepřinesl.

Do Milíčevse přijely Lužany a podle vyjádrření hostujícího trenéra mělo jít o vyrovnaný zápas, v kterém budou hosté chtít překvapit a snažit se o vstřelení nějaké branky a pokusit se odvézt nějaký ten bodík do tabulky okresního přeboru. Zápas měl i náboj v podobě trenéra na straně Lužan, protože na jejich straně přijel Drusan Jan, který v Milíčevsi hrával i trénoval, takže se dal očekávat napjatý zápas. Hlavním rozhodčím byl rozhodčím Medlík Karel, který je zkušeným arbitrem a tyto zápasy pro něj nejsou žádnou překážkou. První poločas přinesl zajímavý fotbal, ale koření fotbalu nepřinesl, protože ani jeden hráč se nedokázal střelecky prosadit a výsledek tak po prvním poločase byl 0:0, což slibovalo zajímavou podívanou v druhém poločase. Oba týmy se jistě chtěly prosadit  a vstřelit vítěznou branku.

4 branky v síti Lužan znamenaly vítězství domácího týmu.

V kabinách se jistě probíralo, že je potřeba vstřelit co nejrychleji vedoucí branku zápasu. Tato slova si více k srdci vzali hráči domácí Milíčevse, protože již 49. minutě se skóre zápasu poprvé měnilo, když se prosadil Havelka Vojtěch, který prostřelil brankáře Brádleho v brance Lužan a stav zápasu byl 1:0. To bylo pro domácí veliké povzbuzení a dále se tlačili do obranné řady soupeře. Lužany dlouho neodolaly nájezdům domácích ofenzivních hráčů a v 53. minutě to již bylo 2:0, když se poprvé v zápase prosadil Valtera Lukáš (ten byl za svůj výkon nominován do sestavy 22. kola okresního přeboru). Další branku tentýž hráč vstřelil v 69. minutě, když upravoval na 3:0 a o zápase byl vlsatně rozhodnuto, protože nebylo v silách Lužan tento zápas otočit na svoji stranu. Místo aby vstřelili hráči Lužan alespoň jednu branku, tak ještě jednou inkasovali, protože v 84. minutě svůj hattrick zkompletoval Valtera a dal konečnou podobu skóre na 4:0 pro domácí Milíčeves. Zápas tedy Milíčeves zaslouženě ovládla a připsala si tři body za vítězství 4:0 na d týmem z Lužan. Drusan Jan tedy odjížděl z Milíčevse se špatnou náladou a s vědomím, že je potřeba do příštího zápasu zlepšit množství věci ve fotbalovém myšlení jeho hráčů.



Ohlasy k zápasu


FC VTJ Milíčeves
Novotný Lukáš (vedoucí Milíčevse): Jednoznačné vítězství Milíčevse a hlavně hattrick Valtery, který přispěl největší měrou k vítězství našeho týmu.

TJ Sokol Lužany
Drusan Jan (asistent trenéra Lužan): Podrobnosti přineseme později.



Sestavy


FC VTJ Milíčeves
R. Adamec [-] (19. J. Březský [-] ) - M. Roman [-] , L. Novotný [-] , J. Bursa [-] , J. Roman ml. [-] (82. M. Havránek [-] ) - L. Valtera [-] , J. Rejha [-] , P. Špicar [-] , V. Havelka [-] - J. Roman [-] , J. Čapek [-] - J. Roman [-] (82. M. Havránek [-] )

TJ Sokol Lužany
L. Brádle [-] - T. Pozler [-] , P. Tománek [-] , D. Jína [-] , J. Folprecht [-] - T. Zich [-] (58. V. Brožíček [-] ) , Z. Kochman [-] (80. J. Ponikelský [-] ) , M. Hofman [-] , V. Ponikelský [-] (69. O. Mikule [-] ) - J. Vlasatý [-] , M. Kaláb [-]

Hráči zápasu: R. Adamec , L. Valtera .
Místo: Milíčeves. Počet diváků: 67. Rozhodčí: Medlík Karel - HRON Miroslav, ŠOTEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.