Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

22.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoké vítězství Chomutic na Kopidlnem v poměru 6:2.


0

Vysoké vítězství domácího tým, když se na většině branek podílel Lukáš Michálek, který hrál po dlouhé době. Podle trenéra Chomutic je tak jasným kandidátem na hráče 22. kola okresního přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasové vedení domácího týmu nad Kopidlnem 2:1.

V sobotu čekal chomutické hráče poslední domácí zápas v jarní části. Nic jiného, než tři body a povinné vítězství se od nich nečekalo, a proto se dal očekávat zajímavý zápas. Zápas začal dobrým nasazením obou celků, ale postupně se domácí tým z Chomutic dostával do slibných šancí a vytvářel si výrazný tlak, který měl vést ke vstřelení vedoucí branky. Jenže opět bohužel zůstaly nevyužity šance, a tak přišel vzápětí trest pro domácí, když v osmé minutě po levé straně zaběhnul hráč Kopidlna Valnoha, obešel dva obránce a s přehledem zakončil na 0:1. To byla pro domácí dost velká sprcha, ze které se postupně dostali a opět si začali vytvářet šance. Ve 33. minutě Chomutice zahrávali trestný kop a po centru za obranu hostí se prosadil Milan Šubrt a s velkým přehledem srovnal na 1:1. Pak začal další tlak Chomutic a po spolupráci dvou zkušených hráčů Pavla Šmejdy a Lukáše Michálka nedal už uzdravený Lukáš Michálek šanci brankáři Kopidlna a zaslouženě otočil výsledek na 2:1 pro domácí. Tak skončil první poločas a všichni se těšili, jak bude vypadat ten druhý. 

Demolice Kopidlna v druhém poločase o odjezd domů s výpraskem 6:2.

Ve druhé půli se čekal od Chomutic další tlak a zvýšení skóre. Bohužel hned ve 47. minutě zaváhala celá obrana domácích a po nepřesné přihrávce vystihnul míč hráč Kopidlna Valnoha a srovnal pohodlně skóre na 2:2 a vstřelil tak svoji druhou branku v zápase. Po tomto gólu chomutičtí hráči znervózněli a nedařila se jim hra a kombinace jako v prvním poločase. Postupně se ale dostávali znovu do slibných šancí. Odměna pro domácí přišla v 68. minutě, když odpískal rozhodčí Odvárko faul před vápnem pro domácí. K zahrání trestného kopu se postavil již zmiňovaný hráč Lukáš Michálek a přesným kopem do "šibenice" nedal šanci hostujícímu brankáři Měšťanovi - 3:2. Tento gól by určitě podle domácího trenéra Kloutvora kandidoval na gól měsíce, protože to byla parádní střela. Pak už na hřišti hrál pouze jediný celek, a to domácí Chomutice. Když v 80. minutě Pavel Šmejda střelou k tyči zvýšil na 4:2 pro domácí, nebylo o vítězství domácích pochyb. Další gól a zvýšení skóre na 5:2 dal v 81. minutě "rybičkou" Lukáš Huráň. V 89. minutě uzavřel nakonec jasné vítězství pro domácí dorostenec Lukáš Kloutvor, který tak mohl slavit svůj premiérový gól ze hry v kategorii přeboru mužů – 6:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chomutice
Kloutvor Miroslav (trenér Chomutic): Na poslední domácí zápas jsme se dobře připravili, i když nám stále chybí zranění hráči, kteří hráli v základní sestavě. Je dobře, že se prosazují i ostatní a hlavně dorostenci, kteří neváhají a sednou si na lavičku a trpělivě čekají na svou možnost jít do hry. Chtěl bych poděkovat dorostencům za jejich podporu. Samozřejmě naše posila Lukáš Michálek, který po dlouhé pauze nastoupil, byl vidět, dal dva góly a prakticky byl u všech našich gólů. Byl to jeho zápas a svým vynikajícím výkonem velkou mírou přispěl k vítězství, za což mu děkujeme. Můj tip na hráče kola by byl určitě zasloužený. Za zmínku stojí také to, že pod vedením kapitána Jiřího Voháňky už několik zápasů naše mužstvo neprohrálo.

FK Kopidlno B
Janda Petr (vedoucí Kopidlna B): Tentokrát složit tým bylo hodně těžké, neboť áčko hrálo současně ve Valdicích. V Chomuticích naběhlo společně s oslabeným mužským kádrem na trávník celkem sedm našich dorostenců. Před nimi klobouk dolů. Kdo z mužů jim odmítl pomoct nechť si sáhne hluboko do svědomí. Hoši, důležité je, zdali jste na hřišti nechali vše fotbalové a odešli s dobrým pocitem



Sestavy


TJ Sokol Chomutice
T. Čapek [-] - J. Voháňko [-] , J. Gabriel [-] , O. Plítek [-] - P. Šmejda [-] (85. L. Stejskal [-] ) , L. Michálek [-] , M. Šubrt [-] , R. Ulrych [-] (75. L. Kloutvor [-] ) , O. Sýkora [-] - O. Lemberk [-] , L. Huráň [-]

FK Kopidlno B
J. Měšťan [-] - M. Havránek [-] , V. Ulrych [-] (68. P. Hnízdil [-] ) , V. Kazda [-] , V. Nasikovský [-] - R. Dorď [-] , A. Nasikovský [-] , L. Hloušek [-] (75. F. Jantulik [-] ) , L. Klaban [-] - M. Valnoha [-] , M. Šafařík [-] -

Místo: Chomutice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Odvárko Jakub - ŠULC Milan (N), JANDA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.