2:3p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 17:00

21.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chomutice získali dva body za vítězství 2:3 po pokutových kopech.


Branky


0

Dnešní zápas v listopadovém počasí byl poměrně zajímavý. Bohužel se Hořicím nevydařil konec prvního a začátek druhého poločasu. Po zbytek zápasu domácí byli jasně lepším týmem, ale z mnoha šancí využili jen dvě. Hosty podržel brankář Čapek. V penaltovém rozstřelu Hořice tentokrát selhali, a tak domácí brali jen jeden bodík do tabulky okresního přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl ukončen za smírného stavu 1:1.

Už od prvních minut domácí tým na soupeře vlétl. Ve druhé minutě prochází po pravé straně Rubeš, nachází před brankou volného V. Machka, který ale na malém vápně střílí pouze do brankáře. Z následného rohu prodlužuje Šedivý a míč padá na břevno Čapkovi branky. O minutu později zkouší štěstí hosté z Chomutic, ale slabá střela šla jen doprostřed branky. O minutu později chytá střelu Šedivého Čapek. V 6. minutě vybíhá Čapek a odkopává míč, který z první zkouší umístit zpět do branky Rubeš, ale bohužel střela netrefila branku. Ve 14. minutě sprintuje za nakopnutým balonem Antoš, jeho důraz bohužel končí svalovým zraněním. V 21. minutě domácí zahrávají trestný kop po faulu na Rubeše, ale Šedivý míří pouze spoluhráče ve zdi. V 26. minutě se konečně domácí dočkají odměny za jejich tlak. Rubeš z dálky střílí, Čapek jen vyráží před sebe, kde je volný V. Machek a je to 1:0. O minutu později zahrávají hosté trestný kop, ale Žižka jej vyráží do bezpečného prostoru. V 30. minutě nahrává Rubeš na aktivního Kolovrátníka, ale jeho střela šla vedle branky hostí. Bohužel to bylo v prvním poločase z domácí strany vše a hosté se dostali do hry. V 32. minutě sehráli velmi vydařenou akci, z které měli první tutovku, ale hostující útočník selhal a míč zamířil mimo tyče. O dvě minuty později zahrávají hosté trestný kop, po skrumáži se míč dostal na volného hráče, který dává branku, ale pro ofsajd nebyla uznána. V 37. minutě zkouší štěstí z trestného kopu V. Machek, ale brankář chytá. Dvě minuty před koncem poločasu přichází trest pro domácí tým za jejich pasivitu z rohového kopu. Na přední tyči zůstal zcela volný Šubrt a hlavou vyrovnal 1:1. V poslední minutě měl dobrou příležitost Kolovrátník, ale střelu obrana zblokovala na roh.

I v druhém poločase padly dvě branky a zápas neměl vítěze - 2:2 a následovaly pokutové kopy.

Do druhého poločasu chtěli Hořice zlepšit hru a navázat na první půlhodinu, kdy hosté nebyli víceméně za půlkou. Ale opak byl pravdou, hned v první minutě chybují několikrát v obraně a hosté se štěstím dostali míč do branky 1:2. O dvě minuty později mohlo být srovnáno. Kolovrátník prošel po levé straně, nacentroval míč na Rubeše a ten z první trefuje bohužel pro Hořice jen tyč. V této chvíli kromě chladného počasí přichází i menší průtrž mračen, kterou zakončuje šance hostů v 61. minutě. Tu však nevyužili a přišel opět zlom. V 63. minutě si posouvá míč Šedivý a z dálky umisťuje střelu k tyči 2:2. V 65. minutě prochází obranou Stuchlík, ale jeho šanci zhatila obrana na roh. V 67. minutě střílí Rubeš vedle branky. V 70. minutě nachází Kolovrátník V. Machka, ale střela je opět vyražena mimo branku. O minutu později Hořice měly několik šancí na jednou, ale nikdo z hráčů nedokázal míč umístit do branky. 73. minuta přinesla šanci Slámy, kterého vychytal brankář Čapek. O minutu později zahrává trestný kop V. Kulhánek, míč mířil mimo branku, ale Čapek jej pro jistotu vyráží na roh. V 76. minutě zkouší střelu z otočky Kolovrátník, ale ta končí pouze v náruči brankáře hostí. O minutu později má Kolovrátník dobrou šanci na vstřelení branky, ale volí spíše razantní zakončení a míč míří vysoko nad branku Chomutic. V 82. minutě chytá trestný kop Rubeše Čapek. V 83. minutě se po rohovém kopu odráží míč k volnému Stuchlíkovi, ale i on míří nad bránu. V 85. minutě zahrávají hosté trestný kop, který byl prodloužen na volného hráče, jenž ale míří vysoko nad. O minutu později se individuálně prosadil Rubeš ve vápně, našel volného Slámu, který ale opět nepřekonal Čapka. Po následném rohu se dostává do šance V. Kulhánek, hlavou míří pod břevno, ale tam opět zasahuje Čapek. Bohužel se domácímu týmu z tlaku nepodařilo vstřelit vítěznou branku, a tak přišly na řadu opět penalty (potřetí za sebou). 

Bod navíc si po penaltách připsali hosté.

Z hořické strany nedal Rubeš, ani V. Kulhánek, hosté naopak obě své penalty proměnili, a tak získali trochu šťastný bod navíc oni. Nyní Hořice čekají dvě nepříjemná utkání na hřištích soupeře - v Jičíněvsi a Kopidlně. Na tomto odkazu najdete video z penaltového rozstřelu https://www.youtube.com/watch?v=8b4LKv9743g&feature=youtu.be

 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Hořice B
Macák Marek (vedoucí týmu Hořic B): Utkání se hodnotí těžko. Pokud bychom nevypustili cca 20-30 minut zápasu, tak jsme byli jasně lepší a hosty k ničemu nepustili. Bohužel konec prvního a začátek druhého poločasu byl špatný a hosté toho využili. Rozhodující pak bylo, že se nám i přes nevídaný tlak nepodařilo vstřelit vítěznou branku. V penaltách se nám přestalo dařit, i když v tomto zápase to asi bylo i zklamáním z toho, že jsme nevyhráli. Smůlou je další zraněný hráč, za chvíli dáme dohromady snad celou jedenáctku jen zraněných :( Jako nejlepší hráče zápasu volím Rubeše a Šedivého, kteří hosty asi nejvíce potrápili. Pochvalu si zaslouží určitě i dorostenec Kolovrátník!

TJ Sokol Chomutice
Kloutvor Miroslav (trenér Chomutic): Dnes jsme zajížděli na "horkou půdu" do Hořic. Věděli jsme, že nás čeká velmi silný soupeř, který na domácím hřišti nedává body zadarmo. A to se potvrdilo. Od začátku byl soupeř lepší a vytvářel si velmi slibné šance. My jsme jak se říká " tahali za kratší konec". Na vedoucí gól Hořic, který zaslouženě dali za předvedenou hru, jsme odpověděli až čtvrt hodiny před koncem poločasu, kdy jsme po několika šancích využili dobře zahraného rohového kopu, kde se ve vzduchu dobře zorientoval Milan Šubrt a hlavou překonal brankáře Hořic. Druhá půle nám vyšla velmi dobře, když jsme hned v začátku poločasu po skrumáži dali na 1:2 gólem Jaroslava Novotného, který se nemýlil a dostal naše mužstvo do vedení. Bohužel jsme se poté zbytečně stáhli a vlastně celý druhý poločas jenom bránili. To domácí využili a z mnoha šancí zaslouženě vyrovnali. Nebýt skvělého výkonu našeho brankáře Čapka, který další "tutovky" vychytal, tak by zápas určitě neskončil remízou. Ale i v penaltovém rozstřelu exceloval a všechny tři pokutové kopy vychytal a vlastně se zasloužil o dva body, které bereme všemi deseti.



Sestavy


TJ Jiskra Hořice B
P. Žižka [-] - V. Kulhánek [-] , T. Hradecký [-] , O. Kramule [-] , J. Stuchlík [-] - J. Antoš [-] (14. P. Kolovrátník [-] ) , J. Rubeš [-] , J. Minčák [-] , M. Ernst [-] (60. M. Sláma [-] ) - J. Šedivý [-] , V. Machek [-]

TJ Sokol Chomutice
T. Čapek [-] - O. Plítek [-] , J. Voháňko [-] - M. Šubrt [-] , P. Šmejda [-] (83. L. Kloutvor [-] ) , M. Kloutvor [-] (54. A. Budina [-] ) , R. Ulrych [-] , O. Sýkora [-] - O. Lemberk [-] , L. Huráň [-] , J. Novotný [-]

ŽK: 30. V. Kulhánek - 60. L. Huráň .
Hráči zápasu: V. Kulhánek - T. Čapek , J. Voháňko .
Místo: Hořice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Kučera Jan - STŘÍŽKA Daniel, HRON Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.