3:4
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

21.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Milíčeves zvítězila po brankové přestřelce v Kopidlně 3:4.


Branky


9. M. Šafařík , 62. L. Valtera (vl.) , 82. M. Valnoha - 5. J. Čapek , 13. J. Rejha , 46. J. Rejha , 54. L. Hloušek (vl.)
1

V Kopidlně se dal očekávat vyrovnaný zápas, což nakonec výsledek i potvrdil , protože domácí tým hosty z Milíčevse jen dotahoval a nakonec prohrál 3:4 a všechny body si tak odvezli domů borci z Milíčevse. Dvě branky v zápase vstřelil hráč Jakub Rejha z Milíčevse, který byl za svůj výkon nominován do sestavy kola okresního přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Milíčeves první poločas vyhrála 1:2.

Diváci se zajisté těšili na pěkný zápas a hodně branek, protože kvůli tomu se na okresní fotbal chodí. A kdo přišel na tento zápas, tak v žádném případě neprohloupil a nebylo to pro něj žádná ztráta času. Začátek zápasu byl veden útočně a obě obranné řady měly hodně práce. První změna skóre zápasu přišla už v 5. minutě, když se prosazuje hostující Čapek Jan a posílá hosty do vedení 0:1. Domácí hráče to ale nijak nevykolejilo z jejich přístupu k zápasu a už v 9. minutě Šafařík Milan vyrovnává na 1:1. Co na to Milíčeves? Žádné dlouhé čekání a další změna skóre v 13. minutě, když se poprvé v zápase prosazuje Rejha Jakub a zvyšuje na 1:2 pro Milíčeves. Do konce poločasu se stav nezměnil a do kabin se odcházelo za jednobrankového vedení hostujícího týmu.

Snaha domácímu týmu nechyběla, ale hosté si přesto odváží všechny tři body za vítězství 3:4.

První poločas měl bleskový začátek, když do 13. minuty padly tři branky a diváci se těšili na brankové hody. Domácí tým chtěl jistě vyrovnat a pokusit se skóre otočit na svojí stranu. To jim ale překazil již v první minutě druhého poločasu hráč zápasu Rejha Jakub, který zvyšuje na dvoubrankové vedení Milíčevse - 1:3. To ale nebylo vše, protože v 54. minutě hostující Hloušek Lukáš zvyšoval na 1:4. Vypadalo to, že je již o výsledku zápasu rozhodnuto, ale domácí tým to v žádném zápase nezabalil. V 62. minutě si vstřelil vlastní branku Valtera Lukáš a stav byl 2:4. Na rozdíl jedné branky korigoval v 82. minutě Valnoha Martin na 3:4, ale více již domácí tým nestihl a nakonec prohrál a bodový příděl si na cestu domů přibalili hráči z hostující Milíčevse.



Ohlasy k zápasu


FK Kopidlno B
Vodička Josef (vedoucí Kopidlna B): Podrobnosti přineseme později.

FC VTJ Milíčeves
Novotný Lukáš (hráč Milíčevse): Na branky zajímavý zápas. Ale tentokrát jsme měli i trochu štěstí. Protože soupeř měl dost ložených šancí, které neproměnil.



Sestavy


FK Kopidlno B
P. Brodský [-] - J. Brožíček [-] , L. Strnad [-] (46. T. Zedek [-] ) , J. Janáček [-] (53. F. Jantulik [-] ) , V. Kazda [-] - P. Zedek [-] , R. Dorď [-] , L. Hloušek [-] - M. Šafařík [-] , T. Vodička [-] , M. Valnoha [-] -

FC VTJ Milíčeves
M. Bursa [-] (36. R. Adamec [-] ) - J. Čapek [-] (78. M. Havránek [-] ) , J. Březský [-] , L. Valtera [-] (67. P. Doležal [-] ) , J. Rejha [-] , P. Špicar [-] , V. Havelka [-] , J. Roman [-] , J. Bursa [-] , L. Novotný [-] , M. Roman [-]

ŽK: 39. J. Brožíček , 42. P. Zedek - 81. P. Doležal .
Hráči zápasu: M. Valnoha - J. Rejha .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kučera Jan - ŠOTEK Jan, MOKOŠÍN Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
15. 5. 2016 13:17
Všechny rozhodčí by měl někdo začít trestat i v této soutěži!!! Likvidační faul na domácího hráče, po kterém byl odvezen sanitou do nemocnice, ale rozhodčí neodpískal ani faul!