1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

20.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Paka v derby těsně 1:0 porazila souseda ze Staré Paky.


Branky


2

Všichni se za krásného jarního počasí těšili na sousedské derby, kdy lídr okresního přeboru Nová Paka přivítal soupeře ze Staré Paky. Jak všichni víme, tak derby zápas nemá nikdy jasného favorita, i když v tomto utkání se předpokládalo, že domácí tým potvrdí svoji dobrou formu a připíše si další tři body za postupem do 1. B třídy, což je jistě jejich jasným cílem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla.

Před krásnou návštěvou 255 diváků, což by mohly závidět i jiné týmy v krajských soutěžích se odehrálo zajímavé utkání, které řídil jako hklavní rozhodčí Novotný Petr, který jistě věděl, že nebude mít lehkou úlohu, když se jedná o třaskavé derby před nádhernou diváckou kulisou. Bohužel podle vyjádření hostujícího vedoucího svoji úlohu nezvládl, ale pojďme již k samotnému zápasu. Hostující tým ze Staré Paky přijel s defenzivní taktikou, s kterou již po několik utkání slaví úspěchy a oporou v jejich brance je Bronislav Musil, který byl podle vyjádření hostujícího týmu nejlepším hráčem na hřišti, což hovoří za vše. Lídr z Nové Paky dlouho nemohl najít klíč k otevření obranných řad hostů ze Staré Paky. Jasně daným úkolem bylo úhlídat domácí dva útočníky, což se jim podařilo, protože oba ostrostřelci vyšli v zápase brankově naprázdno.

Zápas rozhodla jediná branka domácího Tomáše Fišara - 1:0.

Domácí hráči jistě po poradě v kabině chtěli zvýšit aktivitu a vstřelit rozhodující branku, která by jim přinesla očekávané tři body do tabulky okresního přeboru. Nová Paka po celý zápas udávala tempo hry a v permanenci byl především hostující brankář Musil. Hostující tým přijel s defenzivní taktikou pokoušel se vyrážet do nebezpečných protiútoků po ztrátách míče ze strany domácího týmu. Bohužel po zmatcích při rohovém kopu v 67. minutě vstřelil branku po dorážce do prázdné branky Fišar Tomáš a poslal domácí do vedení 1:0. Na branku se můžete podívat na facebookových stránkách 1. FK Nová Paka, kde je i fotogalerie z tohoto zajímavého zápasu. Odkaz je zde: https://www.facebook.com/fknpb/?fref=ts. V 77. minutě inkasoval červenou kartu hostující Bíl Jan po druhé žluté kartě a podle vedoucího Staré Paky rozhodčí Novotný neodpískal jasnou penaltu, z které by měli hosté možnost vyrovnat. Zápas tedy nakonec dovedli do vítězného konce domácí hráči a opět se přiblížili postupu do vyšší soutěže, která by jim historicky jistě slušela více než okresní přebor. Na výše uvedených stránkách můžete najít i rozhovor s obráncem Nové Paky Jiřím Lenfeldem.



Ohlasy k zápasu


1. FK Nová Paka
Bažík Marcel (trenér Nové Paky): Velice těžký zápas zejména po psychické stránce jsme zvládli s obtížemi. Hosté hráli velice dobře v defenzivě, což nám dělalo veliké problémy. Přesto měl Wojcik tři jasné vyložené příležitosti. Nakonec utkání rozhodl Fišar, jehož branka pro nás znamenala tři body. Hosté se sice dožadovali pokutového kopu, ale myslím že hráč situaci dost přihrál a rozhodčí pokutový kop neodpískal.

TJ Sokol Stará Paka
Ulvr Jiří (vedoucí týmu Stará Paka): Utkání rozhodla jedna ošemetná situace po které domácí dali vítěznou branku. Nutno podotknout, že domácí byli fotbalovější a asi zaslouženě vyhráli, ale my jsme jim byli zdatným a rtuťovitým soupeřem. Škoda neodpískané penalty na konci utkání a pár prapodivných rozhodnutích sudího, který bohužel podal hrůzostrašný výkon !! Své šance jsme nedali a odjeli jsme bez bodu, ale mančaft zaslouží poklonu za dobrý výkon. Přeci jen vyzdvihnu jednoho jedince a tím je brankář Bronislav Musil, který podal mimořádný výkon a dle mého byl hráčem zápasu na obou dvou stranách.



Sestavy


1. FK Nová Paka
P. Frajer [-] , P. Strohschneider [-] - D. Rosputniak [-] (88. J. Ticháček [-] ) , L. Jisl [-] , P. Machát [-] , J. Lenfeld [-] - J. Dlabola [-] , D. Wojcik [-] (80. J. Richter [-] ) , T. Fišar [-] , L. Brádle [-] (56. O. Krejčí [-] ) - T. Ulrich [-] (46. J. Honců [-] ) , J. Bláha [-]

TJ Sokol Stará Paka
B. Musil [-] - J. Bíl [-] , V. Kazda [-] , E. Bark [-] , J. Jerie [-] - D. Rolf [-] (67. O. Mercl [-] ) , J. Blažek [-] (75. F. Matějka [-] ) , D. Pakosta [-] (70. L. Brendl [-] ) , V. Pospíšil [-] (57. D. Dohnal [-] ) , P. Šnajdr [-] - A. Pánek [-] (69. J. Zlatník [-] )

ŽK: 31. J. Dlabola , 45. T. Ulrich , 55. D. Rosputniak , 81. J. Richter - 6. J. Bíl . ČK: 77. J. Bíl .
Hráči zápasu: L. Jisl , T. Fišar - B. Musil .
Místo: Nová Paka. Počet diváků: 255. Rozhodčí: Novotný Petr - PLÍŠEK Martin, STŘÍŽKA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
9. 5. 2016 15:30
Kdo jste byl na utkání, nezapomeňte ohodnotit třeba zmiňovaný výkon rozhodčího a mnoho dalšího...
7. 5. 2016 21:03
Pokud budou rozhodovat rozhodčí typu pan Novotný, tak hodně trenérů a fukcionářům nebude dále bezplatně pracovat v oddílech. I domácí uznali, že takový rozhodčí nepatří na utkání typu derby. Pane Šotek alespoň se nad tím zamyslete a nehoďte to za hlavu.