2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

20.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Podskalan překvapivě porazil L. Bělohrad B v poměru 2:0.


Branky


0

Tým z Lázní Bělohrad B v sobotu 7. 5. 2016 zavítalo k letošnímu poslednímu utkání na půdu soupeře, na Podhradí, kde se střetlo s domácím mužstvem, kterému se pohybuje na 7. místě v tabulce OP. Na tomto velmi tvrdém hřišti na kopci se hostujícímu týmu poslední roky herně ani výsledkově nedaří a světlou výjimkou se bohužel nestal pro hosty ani dnešní zápas. Domácí Podskalan nastoupil ve žlutých dresech, hosté z Bělohradu použili bíločerné provedení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka kapitána Zelingera dostala Podskalan do vedení 1:0 po prvním poločase.

Hned ve 4. minutě se, po spolupráci Suchánka s R. Šormem, dostal k zajímavé střele Kobrýn, ale domácí gólman Hlaváč byl připraven. Poté začali zlobit i domácí hráči z Podskalanu, střela R. Voldána ml., z dobrých 30 metrů, se do Věchtovy brány nevešla. Poté při rychlém protiútoku Kořínka s Krausem zakročil výborně Zejfart a nebezpečí v obranné fázi uhasil. V 15. minutě již ale přišla první branka zápasu, i když tomu vůbec nic nenasvědčovalo. Velkou ležérnost a váhání v hostující obraně fázi potrestal kapitán domácích Zelinger a poslal domácí do vedení – 1:0. Domácí mohli náskok dokonce zvýšit, ale střelu Portyše Věchet dobře chytil. Hosté měli největší šanci k vyrovnání ve 32. minutě, když předevedli pěknou kombinaci. Na jejímž konci byl centr M. Černého, který nedokázal u pravé tyče úspěšně zakončit R. Šorm, kterému chyběl krok k zásahu do odkryté Hlaváčovy brány. Ve 39. minutě se na pravé straně uvolnil pěkně Hrnčíř, v pokutovém území zakončil, ale pěkná střela těsně minula levou šibenici domácího brankáře. Poslední zajímavá akce hostujícího týmu přišla v závěrečné minutě první půle, kombinace Hrnčíře a Suchánka skončila střelou K. Černého nad domácí břevno.

Potvrzení vítězství domácích v druhém poločase a cenné vítězství na 2:0.

Hned od začátku druhého poločasu hýřili hostující hráči aktivitou. Nakopávané balóny se jejich útočníci snažili dostat do nebezpečného prostoru v domácí obraně. Domácí hráči ale hráli pozorně, zodpovědně a vědomi si vedení neotáleli s častými odkopy mimo fotbalový areál, což jim v tuto chvíli bohatě stačilo. Hosté se hned po pěti minutách dostali do jasné vyložené šance, protože akce Suchánka s M. Černým po vyrovnání doslova volala, ale zakončení Hrnčíře na malém vápně skončilo nad bránou brankáře Hlaváče. Hosté si vytvořili soustavný tlak, ale střely Suchánka ani Hrnčíře střelecký úspěch nepřinesly. Domácí se do ničeho vážného nedostávali, ale s přehledem bránili, a to jim bohatě stačilo. V poslední čtvrthodince se neujaly ani střely R. Šorma a T. Nezbedy. Hostující nápor zastavila deset minut před koncem červená karta pro M. Černého, který ji dostal za zcela zbytečné a neomluvitelné verbální projevy. Poté se hosté dostali do další příležitosti, kterou ale T. Nezbedovi zmařil brankář Hlaváč. V 86. minutě poslal Pištěk centr před bránu a tam zcela opuštěný Ramšák potvrdil domácí tříbodovou jistotu – 2:0. Poslední zajímavou podívanou byla pěkná střela K. Černého z 87. minuty, která ale jenom orazítkovala spojnici břevna a pravé tyče Hlaváčovy brány.



Ohlasy k zápasu


SK Podskalan Podhradí
Voldán Roman (trenér Podhradí): Pro nás velice cenné vítězství. Opět veliké problémy se sestavou. Hosté byli fotbalovější a měli častěji míč na kopačkách. My jsme zápas skvěle zvládli skvěle takticky. Chválím celý tým. Naší velkou oporou byl brankář Hlaváč a obranu skvěle dirigoval zkušený M. Veselý. Zápas s přehledem odřídil rozhodčí Odvárko.

SK Lázně Bělohrad B
Miloš Petr (vedoucí L. Bělohrad B): V dnešním střetnutí nevyhrál zcela určitě lepší tým, ale domácí se předvedli pozornou obranou, která hostům mnoho nepovolila. Na rozdíl od nich neudělali žádnou zásadní chybu, kterou by hosté gólově potrestali. Vrcholem jejich zmaru byla závěrečná nedisciplinovanost jednotlivce, která zabránila jejich tlaku do samotného konce utkání.



Sestavy


SK Podskalan Podhradí
M. Hlaváč [-] - M. Veselý [-] , M. Munzar [-] , J. Štolovský [-] , J. Kořínek [-] - P. Soukup [-] (72. R. Veselý [-] ) , L. Kraus [-] (78. J. Ramšák [-] ) , P. Pištěk [-] , R. Voldán [-] , M. Portyš [-] , M. Portyš [-] - D. Zelinger [-]

SK Lázně Bělohrad B
D. Věchet [-] - J. Bičiště [-] (77. M. Šorm [-] ) , J. Zejfart [-] , K. Černý [-] , M. Černý [-] - D. Holomba [-] (57. P. Novák [-] ) , R. Suchánek [-] , R. Šorm [-] , J. Kobrýn [-] (46. T. Nezbeda [-] ) - P. Feix [-] , J. Hrnčíř [-]

ŽK: 81. R. Veselý - 27. J. Kobrýn , 81. M. Černý , 88. R. Šorm .
Hráči zápasu: M. Hlaváč , D. Zelinger - M. Černý .
Místo: Podhradí. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Odvárko Jakub - ROUDNÝ Josef (N), PODLIPNÝ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.