1:2p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 17:00

20.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kopidlno B vyhrálo v Železnici 1:2 po pokutových kopech.


Branky


0

Za pěkného květnového počasí se hrál v Železnici zápas proti Kopidlnu B. Zápas nakonec rozhodly pokutové kopy, které přisoudily bod navíc hostujícímu týmu, když vyhráli na penalty 1:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kopidlno B po prvním poločase vedlo v Železnici 0:1.

Po dvou porážkách v řadě měla domácí Železnice ideální příležitost nepříznivou sérii ukončit v zápase proti Kopidlnu B. Bohužel první poločas byl ze strany domácích  hodně rozpačitý, za pozornost stála snad jen přihrávka Matěje Daniš, po které se do dobrého zakončení dostal Kadlec, jeho pokus ale hostující gólman Kovář vyrazil a skóre zápasu se tak nezměnilo. Ve 28. minutě si hrubě neporozuměla domácí obrana a výsledkem byla vlastní branka, která poslala hosty do překvapivého vedení 0:1. Domácí to ale v žádném případě neprobralo, protože dále hráli mdle a na pozorného hostujícího brankáře Kováře to zkoušeli jen marně z dálky. Hosté tedy do poločasové přestávky odcházeli do kabin za stavu příznivého pro ně - 0:1.

Železnice stihla v druhém poločase jen vyrovnat na 1:1.

 Po změně stran udělal domácí trenér Hrych dvě změny v základní sestavě, které Železnici trošku  pomohly. Především Zachoval hru viditelně rozhýbal a v 68. minutě byl i na konci akce, po které domácí srovnali stav na 1:1. Další příležitosti ale končily ve většině případů na pozorně hrající obraně Kopidlna. Hosté se už dopředu moc netlačili a spíše zvolili zdržovací taktiku a spoléhali na rychlé protiútoky, kterými mohli v závěrečné pětiminutovce i rozhodnout, ale ani hostující Šafařík, ani Ďorď v koncovce neuspěli a zápas nepřevrátily na stranu Kopidlna B. V penaltovém rozstřelu nedali domácí  Beránek a Jerie a prémiový bod tak připadl Kopidlnu, které si  připsalo první jarní body. Podle vyjádření zástupce Železnice by se tímto stylem nedala hrát ani nereliga.

V pokutových kopech byli lepší hosté a odvezli si jeden bod navíc.

Po remízovém stavu v základní hrací době přišly na řadu pokutové kopy. V těch se radoval hráči z Kopidlna a připsali si tedy dva body do tabulky okresního přeboru. Domácím se penaltový rozstřel nepodařil a získali tak jen jeden bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Železnice
Kozák Pavel (jednatel týmu Železnice): Lituji diváky, kteří utratili čas, aby se mohli koukat na něco tak marného. Dokud naši borci nepochopí, že k fotbalu nezbytně patří pohyb, sprint, náběhy a bojovnost, nemohou se nikam posunout. Takhle bez zájmu a snahy se nehraje ani nereliga.

FK Kopidlno B
Vodička Josef (vedoucí Kopidlna B): Podrobnosti přineseme později.



Sestavy


TJ Sokol Železnice
P. Šuk [-] - M. Karban [-] , M. Daniš [-] , T. Jerie [-] , J. Mestický [-] (46. D. Barták [-] ) - F. Kadlec [-] , J. Bartoš [-] (86. T. Čapek [-] ) , M. Pejskar [-] , M. Beránek [-] - P. Crha [-] (50. J. Zachoval [-] ) , P. Bičiště [-] (78. J. Daniš [-] )

FK Kopidlno B
M. Kovář [-] - J. Janáček [-] , V. Kazda [-] , Š. Malý [-] (60. L. Strnad [-] ) - J. Zikmund [-] (74. R. Dorď [-] ) , J. Dřímal [-] , V. Dyčenko [-] , P. Zedek [-] , V. Kotlář [-] - M. Šafařík [-] , T. Vodička [-] (81. J. Kraus [-] )

ŽK: 44. T. Vodička , 87. V. Dyčenko , 90. L. Strnad , 90. L. Strnad .
Hráči zápasu: J. Zachoval - M. Šafařík .
Místo: Železnice. Počet diváků: 131. Rozhodčí: Mokošín Patrik - ŠAMKO Vladislav, HAKEN Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.