2:1p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 17:00

20.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Milíčeves zvítězila po penaltách 2:1.


Branky


0

Zajímavý zápas se odehrál v nedělní květnový den, kam přijela v dobré formě hrající rezerva z Hořic, v bráně s vynikajícím Tlustým Vladimírem, což byl v tomto zápase i kapitán mužstva. Dal se očekávat vyrovnaný zápas. což se nakonec i potvrdilo, když v základní hrací době byl zápas ukončen za stavu 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Valtera Lukáš zařídil domácím vedení 1:0.

Ze začátku jsme se dnešní soupeři oťukávali a čekali, s čím druhý tým přijde. Ze začátku se kopaly dva rohy hned v 2. minutě. Bez brankového výsledku. V 10. minutě Hořice poprvé vyzkoušeli brankáře domácích, ale ten s tím problém neměl, střela šla přímo na něj, takže v poklidu chytil. Ve 12 minutě Hořice opět zaútočily, ale střela letěla vysoko nad branku. Milíčeves to chtěla zkusit také v útočné fázi, takže ve 14 minutě střílí, ale též to byla střela mířená přesně do brankářovy náruče. V 23. minutě domácí vypálili na Tlustého a ten se ve vzduchu pěkně propnul a střelu vyrazil a následná dorážka domácích však mířila mimo branku. Ve 27. minutě přišla první žlutá karta po faulu hostujícího Kulhánka. Poté přišla první branka, když ve 29. minutě po rohovém kopu obránci hostí podskočili balón a osamocený hráč domácích bez zaváhání ve výskoku dává gól hlavou – 1:0. To domácí nabudilo a o 4. minuty později po dlouhém sprintu vybíhá domácí útočník nejspíše z offsidu a sprintuje vsítit další branku. Hosté se mohou spolehnout na svého kapitána v bráně, který fantasticky vychytal samotného útočníka. Dále ve 36. minutě měli Hořice dva po sobě jdoucí rohy, avšak nic z toho nebylo. Ve 37. minutě kopají Hořice standartní situaci. Hostující Antoš si staví balón a míří, bohužel střílí jen vedle branky. Domácí hráči hrozili především z rychlých brejků, ve 39. a 42. minutě, avšak hořická obrana je o míč obrala nebo střela šla mimo bránu. 

Hosté v druhém poločase vyrovnali na 1:1.

Do druhého poločasu Hořice vystřídali Nálevku, za kterého nastoupil Minčák. Po poločase se oba týmy pomalu rozehrávaly. Až v 54. minutě se opět objevuje samotný útočník domácích před brankářem Tlustým, ale útočník domácích vystřelil mimo branku. Poté přišla 60. minuta a další střídání, na hřiště nastupuje za Hořice V. Machek, který střídá Trejbala. Vyrovnání přišlo v 67. minutě, když se po standartní situaci míč dostal do chumlu před bránou domácích. Míč se nakonec dostal ke Stuchlíkovi, který míč poslal za záda domácího brankáře – 1:1. V 75. minutě střílí domácí útočník Čapek skoro od rohového praporku a trefuje tyč. V dalších minutách dostali domácí žlutou kartu a stále hrozili z rychlých brejků, kteří ale branku nevstřelili.  V 92. přichází poslední žlutá karta pro domácí a hvizd hlavního "arbitra" ukončuje zápas za stavu 1:1. 

V penaltovém rozstřelu zvítězili domácí hráči.

Zápas dospěl až k penaltám po remíze 1:1 v základní hrací době. Nakonec se radovali domáxí hráči, kteří proměnily penalty 3, zatímco soupeř z Hořic jenom dvě, což znamenalo bod navíc pro domácí borce z Milíčevse.



Ohlasy k zápasu


FC VTJ Milíčeves
Novotný Lukáš (hráč Milíčevse): Tak nedělní zápas bych zhodnotil úplně jednoduše. Nedali jsme asi tak šest vyložených šanci. A když už tohle nedáme, tak vyhrát prostě nemůžeme.

TJ Jiskra Hořice B
Macák Marek (vedoucí Hořic): Utkání zejména v prvním poločase nepřineslo až moc zajímavého. Domácí využívali zejména rychlých brejků, které jsme jim často nabízeli po chybě v přechodové fázi. Nicméně nás držel gólman Tlustý či nepřesnost domácích v koncovce. Vzhledem k vývoji je remíza zasloužená, s tím, že tentokrát se nám nepodařilo urvat bod navíc za penalty. Za týden nás čekají Chomutice a po delší době bychom chtěli opět naplno bodovat, abychom se udrželi v horní polovině tabulky.



Sestavy


FC VTJ Milíčeves
M. Bursa [-] - M. Roman [-] , L. Novotný [-] , J. Bursa [-] , J. Roman ml. [-] - L. Valtera [-] (80. J. Březský [-] ) , J. Rejha [-] , P. Špicar [-] , V. Havelka [-] - J. Roman [-] , J. Čapek [-] - J. Roman [-]

TJ Jiskra Hořice B
V. Tlustý [-] - V. Kulhánek [-] , O. Kramule [-] , R. Machek [-] , J. Rubeš [-] - J. Stuchlík [-] , T. Hradecký [-] , J. Trejbal [-] , J. Antoš [-] - M. Ernst [-] , T. Nálevka [-] (46. J. Minčák [-] )

ŽK: 27. M. Roman , 78. J. Rejha , 90. J. Čapek - 87. J. Rubeš .
Hráči zápasu: L. Valtera - J. Stuchlík , V. Tlustý .
Místo: Milíčeves. Počet diváků: 45. Rozhodčí: Klein Matěj - PLÍŠEK Martin, JIŘIČKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.