0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

0:1
(0:0)

 

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Podhradí si odvezlo všechny tři body za vítězství 0:1.


Branky


0

V dnešním utkání se utkal celek z Lužan a celek z kopce, tedy Podskalan Podhradí. Všichni se jistě těšili na večerní čarodějnice, ale nejdřív je čekal tento náročný zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas branku nepřinesl.

Dal se očekávat vyrovnaný zápas, který budou hrát oba týmy ze zabezpečené obrany. Podle vyjádření trenérů obou týmů Drusana a Voldána mají v poslední době obrovské problémy se skládáním základní sestavy, takže v krasném počasí posledního dubnového dne se diváci těšili, jak oba trenéři poskládají svoje základní sestavy. V rance domácích se představil Brádle Lukáš a hostující branku chránil Kracík Jan. Nutno podotknout, že oba týmy v prvním poločase několik šancí měli, ale bez brankového efektu, a proto se do kabin odcházelo za nerozhodnutého stavu 0:0. Proto diváci jistě nebyli spokojení s tím, že neviděli ani jednu branku. Do druhého poločasu bylo nutné změnit mnoho věcí a bylo otázkou, jak si s tím trenérské štáby obou týmů poradí.

 

 

Druhý poločas rozhodla životní branka Veselého z Podskalanu.

Především bylo rozhodující v kabinách slovy trenérů zapůsobit na hráče hlavně směrem k útočné fázi, kde to oběma týmům výrazně skřípalo. V defenzivní části bylo vše v naprostém pořádku, když hlavně brankář Kracík podle slov trenéra hostí Romana Voldána svůj tým několikrát podržel. Blížil se konec zápasu a bylo jasné, že zápas rozhodne jedna branka nebo zápas bude ukončen za remízového stavu a o bodu navíc do tabulky rozhodnou pokutové kopy. K penaltám ale nedošlo, protože v 80. minutě přišla životní branka Milana Veselého. Ten před svým vápnem vybojoval míč, neuvěřitelně prošel přes celé hřiště a před vápnem napálil míč přímo do šibenice, což byla famózní záležitost. Bravo pane Veselý, dalo by se klidně říci. Zápas tedy rozhodla jediná branka a hosté z Podskalanu si odvezli cenné tři body do tabulky okresního přeboru.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lužany
Drusan Jan (trenér týmu): Vyrovnaný zápas, který krásnou střelou rozhodl Veselý z Podskalanu. Zápasu by spíše slušela remíza. Opět byl problém složit základní sestavu pro tento zápas.

SK Podskalan Podhradí
Voldán Roman (trenér Podhradí): Zápas vypadal, že skončí remízou. Životním gólem rozhodl M. Veselý, který před naším vápnem vybojoval míč, prošel přes celé hřiště a před vápnem domácích napálil míč přímo do šibenice. Pořád máme velké problémy se skládáním sestavy.

Sestavy


TJ Sokol Lužany
L. Brádle [-] - M. Kaláb [-] , J. Vlasatý [-] , Z. Kochman [-] (82. D. Jína [-] ) , M. Hofman [-] , V. Ponikelský [-] , T. Zich [-] , O. Mikule [-] (60. M. Vít [-] ) , D. Kvasnička [-] , J. Folprecht [-] , P. Tománek [-]

SK Podskalan Podhradí
J. Kracík [-] - J. Štolovský [-] (75. P. Kodym [-] ) , M. Veselý [-] , M. Munzar [-] , J. Kořínek [-] - P. Pištěk [-] , R. Voldán [-] , T. Bíšek [-] , D. Zelinger [-] , P. Soukup [-] (85. J. Ramšák [-] ) - M. Říha [-] (65. P. Dobiáš [-] ) -

Počet diváků: 111. Rozhodčí: Mahrla Gunter - TANDLER Oto, PETRŮ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.