0:1
(0:0)
69. V. Nezbeda (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 17:00

18.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lázně Bělohrad B si po vítězství 0:1 odvážejí všechny tři body ze Staré Paky.


Branky


69. V. Nezbeda (p.)
0

V nedělním podvečeru se ve Staré Pace střetla mužstva, která minulý týden naplno bodovala. Domácí si poradili v Lužanech, hosté přejeli zcela zdecimovanou Jičíněves .Favoritem zápasu byl tým z Bělohradu, ale tým ze Staré Paky nechtěl dát svoji kůži lacino. Proto byl k vidění velice vyrovnaný zápas. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas nepřinesl pro diváky úchvatnou podívanou.

Hosté dnes nastoupili oproti minulým zápasům v dosti pozměněné sestavě, ale hned si připravili první brankovou příležitost. Běžela teprve 2. minuta zápasu, když po pěkné kombinaci poslal Holomba do šance krásným centrem P. Jezberu, který prudkou střelou řádně protáhl domácího gólmana Musila Bronislava. O chvíli později střílí, po spolupráci s T. Nezbedou, Suchánek, ale Musil zase výtečně zasáhl a branku nepustil. Poté přeci jenom Staropačtí hru vyrovnali a začali se zastřelovat také oni. Těsně nad branku Věchta Dominika mířil Pakosta a ve 27.min. střílel vysoko nad Věchtovo břevno také domácí Pánek. Ve 29. min. pronikl T. Nezbeda do vápna, postupně se probíjel blíže k bráně, ale více než roh pro hosty z toho nebylo. Z jeho rozehrání D. Jezberou vznikl před domácí bránou závar, který vyřešil odkopem z brankové čáry Kazda. Poslední velká příležitost v první půli přišla ve 40.min., kdy, po chybě Finka před vlastním velkým čtvercem, vystřeli k pravé tyči Pospíšil, ale Věchet se nenechal překvapit, a míč vyrazil.

Zápas rozhodl z pokutového kopu hostující Nezbeda - 0:1.

 

 

Druhý poločas vypadal v úvodu tak nějak všelijak, žádný zajímavý fotbal se nehrál, především díky nepřesnostem na obou stranách hřiště. Hra se změnila k lepšímu až od 66. minuty, kdy se po akci T. Nezbedy a P. Jezbery dostal míč až před domácí bránu, kde na přihrávku nabíhal zcela volný R. Šorm, ale Musil včasným vyběhnutím domácí tým zachránil. Hosté se ale stále tlačili více dopředu a odměnou jim za to byla branková šance. Po rohovém kopu Suchánka míč odvrátil Fejfar, ale domácí nepokryli střídajícího M. Šorma, který hezkým centrem nalezl v pokutovém území vracejícího se Suchánka od rohového praporku, který byl zcela bez nějakých pochybností faulován. Nařízený pokutový kop na sebe vzal V. Nezbeda a poslal hosty do vedení - 0:1. Další šanci vytvořil jeho syn T. Nezbeda, který vnikl do vápna, míč poslal směrem na číhajícího R. Šorma, ale domácí brankář přihrávku přečetl a gólovou šanci překazil. Další příležitost měli hosté v 75. min., když Holomba odcentroval z pravé strany na Suchánka, jehož střelu ale domácí obrana zablokovala. Ke konci zápasu zabrali domácí a vytvořili si několik šancí k vyrovnání. Nejblíže k němu měl jeden ze středopolařů, jehož nebezpečnou střelu Věchet nádherně vytáhl a Pakosta, který z přímého kopu mířil těsně vedle pravé tyče. Úplně poslední šancí v zápase byla akce Suchánka, který ji zakončil střelou pod břevno. Musil byl ale na místě a další gólovou radost hostům nedovolil.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stará Paka
J. Bíl (vedoucí Staré Paky): Z mého pohledu by zápasu slušela remíza, jelikož se hrál oboustranně pěkný fotbal. Po penaltě jsme měli možnost vyrovnat, ale již se tak nestalo. Je potěšující, že naše obrana opět nedostala branku ze hry, i když jsme si žádný bodík nepřipsali. Zápas to byl férový a výborným výkonem se prezentoval rozhodčí Materna. Bělohradským gratulujeme a jisto jistě bude ještě zajímavý souboj o čelo tabulky, který svedou z N. Pakou. Stará Paka chtěla,jakožto i v minulých zápasech, hráti ze zabezpečené obrany a nepouštět Bělohradské do situacích zavánějících brankou. Tato taktika opět slavila úspěch a když se k tomu přidala nadstavba v podobě našich šancí,byla to příčina hezkého zápasu. Bohužel zápas rozhodla správně odpískaná penalta.Nejlepší hráčem zápasu byl Vojtěch Pospíšil, který neustále zatápěl svými ofenzivními výpady obraně hostí. Velkou pochvalu ale zaslouží celý tým!

SK Lázně Bělohrad B
Petr Miloš (vedoucí Lázně Bělohrad B): Dnešnímu vyrovnanému souboji by jistě slušela remíza, ale chyba bránícího hráče v podobě faulu v penaltovém prostoru rozhodla o tom, že si hosté odvezli všechny body.



Sestavy


TJ Sokol Stará Paka
B. Musil [-] - V. Kazda [-] , E. Bark [-] (73. D. Dohnal [-] ) , J. Jerie [-] , J. Bíl [-] - J. Blažek [-] , D. Pakosta [-] , V. Pospíšil [-] - A. Pánek [-] (62. L. Brendl [-] ) - O. Mercl [-] , J. Fejfar [-]

SK Lázně Bělohrad B
D. Věchet [-] - K. Fink [-] , P. Jezbera [-] (67. M. Šorm [-] ) , T. Nezbeda [-] , R. Suchánek [-] , R. Šorm [-] , D. Jezbera [-] (90. P. Zahradník [-] ) , D. Holomba [-] , V. Nezbeda [-] , P. Novák [-] , J. Bičiště [-]

ŽK: 37. E. Bark - 58. R. Šorm , 77. M. Šorm , 78. T. Nezbeda .
Hráči zápasu: V. Pospíšil - V. Nezbeda .
Počet diváků: 82. Rozhodčí: Materna Zbyněk - ERLEBACH Jiří, ŠNAJDR Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.