Vyrovnaný zápas pro sebe urvaly domácí Žlunice, když Hořice B porazily 2:1.


Branky


52. T. Pižl , 82. M. Fiala - 42. J. Antoš
0

Dnes pro vás mám jednu žhavou novinku. Dnes byl nahrán nový modul, který všem návštěvníkům jasně říká, proč zrovna u nás se mají registrovat! Dáváme každému možnost vyjádřit svůj názor. Hodnotit s komentářem může každý registrovaný Úroveň zápasu, Rozhodčího (!!!), Hráče utkání a další, jako hrací plochu, zázemí stadionu a dokonce třeba klobásu a nápoje. Nakonec může každého hráče oznámkovat 1-10, kde 10 je Top. Vyrovnaný zápas dvou týmů a souboj o třetí místo sliboval zajímavý zápas. Bohužel v prvním poločase se diváci branky nedočkali. Branek se dočkali až v druhém poločase.Důležitý zápas pro oba týmy rozhodly maličkosti. Žlunice o poločase prohrávaly, ale zápas nakonec otočily a získaly všechny tři body do tabulky okresního přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Defenzivní výkon Hořic B znamenal poločasové vedení 0:1.

      Zápas skončil vítězstvím domácích, ačkoliv by zápasu více slušela remíza. Pro oko diváka se moc pohledný zápas nehrál, Hořicím se na těžkém terénu nedařila kombinace a domácí se o to ani moc nesnažili, snad až po změně stran s příchodem Fialy. První minuty jasně naznačily, kde bude problém na straně hostujícího týmu. Protože Hořice nejsou zvyklé nakopávat balony, ale spíše se prosadit po zemi, zkoušeli to tak i ve Žlunicích, ale na velmi tvrdém a nerovném terénu to, bohužel, nešlo. Hořice ztrácely hodně balónů a tím dávali šanci domácím na brejky, které se v prvním poločase podařilo Hořicím bez větších problémů ubránit. Nakonec se Hořice po prvním poločase mohli radovat, když jejich jediná vydařená akce po pravé straně skončila brankou Antoše 0:1. Bohužel to byla první a poslední střela mezi tyče. 

Žlunice v druhém poločase zabraly a zápas otočily na konečných 2:1.

Snaha o čisté konto v tomto zápase vzala za své po sedmi minutách druhého poločasu. Domácí kapitán už asi podobný gól jen tak nedá. Stejně tak, jako to prováděl v obraně, nad ničím nepřemýšlel a nakopnul do skákavého balonu takovým způsobem, že skončil v šibenici hořické branky - 1:1. Důrazný způsob hry domácích dělal Hořicím problémy, a když už Hořice měly šanci na protiútok, tak to zmařila nepřesnost, která byla dána hlavně tím, že to chtěly Hořice řešit fotbalově, ne jen nakopávat. Šanci na gól měl po centru Antoše V. Machek, ale hlavou mířil nad branku. Zápas tak směřoval ke spravedlivé remíze, ale ani té se hosté nedočkali, když sedm minut před koncem se odražený míč dostává za hostující obranu, kde zůstal volný Fiala a zvýšil na konečných 2:1 pro domácí. Nutno podotknout, že dle názoru Hořic z ofsajdu, což po zápase přiznali i domácí. V posledních minutách hosté zkusili hru vabank, ale žádnou vážnější šanci si nepřipravili. Naopak do otevřené obrany dvakrát zahrozili domácí, ale v obou případech gól nebyl uznán pro ofsajd. V jednom případě to bylo rovněž diskutabilní, ale to už pro jednu ani druhou stranu nic neřešilo.



Ohlasy k zápasu


TJ Třešňový květ Žlunice
Šádek Ondřej (hráč Žlunic): Z naší strany herně nepovedený první poločas. Soupeř byl lepší přehrával nás a více času držel míč na svých kopačkách. V závěru prvního poločasu jsme obdrželi gol. O poločase došlo k několika změnám v sestavě. Do útoku šel brankář, do brány druhý golman a na střed zálohy Fiala. Druhá půle byla už vydařenější v 52 minutě se nádhernou ranou z 25 metrů trefil do šibenice Pižl. Hra poté byla vyrovnaná s více šancemi našeho týmu. v 82 minutě se po závaru v pokutovém území trefil Fiala.

TJ Jiskra Hořice B
Macák Marek (vedoucí Hořic B): V utkání jsme chtěli bodovat, ale těžký terén a velmi důrazná hra hráčů ze Žlunic, nakonec vedla k tomu, že jsme nezískali ani jeden bod, ikdyž by zápasu slušela více remíza. Ani jeden tým si za svůj výkon tři body nezasloužil. Pohledné utkání to nebylo. Domácí víceméně nakopávali balony a hrozili ze standardních situací. My se sice snažili hrát fotbal, ale vinou terénu a toho, že jsme si dávali míč pozdě od nohy, přicházelo až příliš mnoho nepřesností. Z jediné akce, která se nám podařila rychle vyřešit jsme vstřelili branku. Škoda, že už se nic podobného neopakovalo a nakonec jsme prohráli nejspíše brankou z ofsajdu. Jako nejlepšího hráče utkání uvádím J. Antoše - byl jediný, kdo dokázal vystřelit mezi tři tyče a tím pádem jediným střelcem. Obecně ale těžko někoho z týmu extra vyzdvihovat.



Sestavy


TJ Třešňový květ Žlunice
J. Smutný [-] - O. Sys [-] (86. O. Tomi [-] ) , M. Postolka [-] (76. J. Kroupa [-] ) , T. Pižl [-] , P. Jiřička [-] , O. Šádek [-] , P. Jančák [-] , O. Saganovskyy [-] (13. D. Bílek [-] ) , P. Calta [-] , L. Novotný [-] , T. Szamko [-] (46. Z. Hamerka [-] )

TJ Jiskra Hořice B
V. Tlustý [-] - M. Macák [-] , O. Kramule [-] , J. Stuchlík [-] - J. Antoš [-] , J. Šedivý [-] (62. T. Hradecký [-] ) , A. Pour [-] (72. R. Tlustý [-] ) , J. Minčák [-] , R. Machek [-] - V. Machek [-] (80. P. Procházka [-] ) , M. Ernst [-] (87. Z. Nečesaný [-] )

ŽK: 35. P. Calta , 75. P. Jiřička - 37. M. Ernst , 55. R. Machek .
Hráči zápasu: T. Pižl - J. Antoš .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Novotný Petr - ŠOTEK Jan, KUČERA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.