Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

3:4
(3:2)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Kopidlno B potrápilo favorita z Nové Paky, ale nakonec odešlo bez bodu po porážce 3:4.


Branky


0

K utkání 17. kola Okresního přeboru mužů zajížděl  tým lídra z Nové Paky na půdu nepříjemného soupeře a to do Kopidlna. Domácí v minulém utkání podlehli Staré Pace 0:3, ale do utkání proti Nové Pace nastoupil zcela jiný tým.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas domácí překvapivě ovládli 3:2.

Hostující mužstvo vstoupilo do utkání aktivně a hned v úvodu utkání si vypracovalo dvě nebezpečné situace, ale bez brankového efektu. To domácí tým spoléhal na dobrou obrannou činnost a rychlé protiútoky, a nutno podotknout, že často velice nebezpečné protiútoky. Do vedení se přesto dostal hostující tým z Nové Paky. V 17. minutě se po rohovém kopu k míči dostal Brádle a jeho tečovaná střela skončila až za zády domácího brankaře 0:1. Domácí ovšem skóre měnili hned za další dvě minuty. Další z pokusů o přihrávku za hostující obranu se podařilo proměnit. Souboj domácího útočníka s vyběhnuvším brankařem hostí dopadl lépe pro Martina Valnohu a bylo srovnáno na 1:1. Domácí povzbuzeni brankou, neustále zkoušeli pevnost hostující obranné řady a nutno podotknout, že ta nefungovala správně. Ve 27. minutě také přišel trest v podobě druhé branky domácích. Po rohovém kopu hosté neodvrátili míč do bezpečné vzdálenosti a zcela osamocený Šafařík Milan na malém vápně svoji šanci proměnil 2:1. Hosté se také stále tlačili před branku domácích, ale nepřesnost zakončení a zejména dobré zákroky domácího brankaře jim nedovolili srovnat stav utkání. A tak se 32. minutě  opět prosadil domácí tým. Ztráta hostujících hráčů ve středu hřiště vedla opět k založení rychlého protiútoku, který domácí zakončili střelou opět Šafaříka za zády brankaře hostí  3:1. Do poločasové přestávky se ještě jednou měnil stav utkání. Po hezké kombinaci hostí z 39. minuty do prázdné branky snížil na 2:3 opět Brádle z Nové Paky.

Lídr z Nové Paky zápas otočil a zvítězil 3:4.

Druhý poločas začal velkou šancí domácího týmu, ale dorážka útočícího hráče skončila na tyči. V této fázi utkání se již hrálo více na polovině domácích, ale domácí celek neustále hrozil z brejkových situací. V 66. minutě se hosté konečně dočkali branky, po hezké kombinaci a centru do pokutového území se hlavičkou prosadil nejlepší střelec soutěže Dan Wojcik a bylo srovnáno na 3:3.  Po vyrovnávací brance se hostující tým dostal do tří úniků, kdy útočník běžel sám na domácího brankaře, ale ten všechny situace vyřešil ve svůj prospěch. V 74. minutě ovšem nestačil na technické zakončení Dlaboly, kterého střela skončila u pravé tyče domácí branky – 3:4 pro Novou Paku. Po obdržené brance domácí opět přidali na důrazu a snažili se alespoň srovnat stav utkání, čímž se otevřela možnost pro rychlé protiútoky tentokráte lídra okresního přeboru, ovšem bez přesného zakončení.. I domácí si vypracovali nějaké příležitosti, žádnou z nich již neproměnili a tak lídr z Nové Paky zvítězil 3:4 a získal cenné tři body v cestě za titulem a postupem.



Ohlasy k zápasu


FK Kopidlno B
Janda Petr (vedoucí Kopidlna B): Podrobnosti přineseme dne 18.4.2016.

1. FK Nová Paka
Bažík Marcel (trenér Nové Paky): Po hrubých chybách naší obrany se domácí dostali do dvoubrankového vedení. Charakter mužstva se ukázal ve druhém poločase, když kluci zabrali a zápas jsme otočili v náš prospěch. Zápas měl oboustranně velkou úroveň.

Sestavy


FK Kopidlno B
M. Kovář [-] - L. Strnad [-] , L. Strnad [-] , V. Kazda [-] , J. Brožíček [-] , P. Berounský [-] - P. Zedek [-] , J. Zikmund [-] , M. Havelka [-] , P. Klaban [-] (58. R. Dorď [-] ) - M. Šafařík [-] (79. M. Brožíček [-] ) , M. Valnoha [-] (70. D. Vycpálek [-] )

1. FK Nová Paka
P. Strohschneider [-] - J. Honců [-] , J. Bláha [-] , D. Wojcik [-] (85. J. Richter [-] ) , O. Krejčí [-] (88. J. Ticháček [-] ) , T. Fišar [-] , L. Brádle [-] (74. M. Sochor [-] ) , J. Dlabola [-] (90. J. Vrbka [-] ) , J. Lenfeld [-] , D. Rosputniak [-] (58. M. Bažík [-] ) , P. Machát [-]

ŽK: 43. L. Strnad , 83. M. Brožíček - 9. P. Strohschneider , 82. J. Bláha . ČK: 90. L. Strnad .
Hráči zápasu: M. Šafařík - L. Brádle .
Místo: Kopidlno. Počet diváků: 95. Rozhodčí: Medlík Karel - KUČERA Jan, ŠOTEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.