0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

0:1
(0:0)

 

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Vyrovnaný zápas mezi Lužany a Starou Pakou rozhodla branka na 0:1 Jakuba Blažka z 75. minuty.


Branky


0

Dal se očekávat vyrovnaný zápas, který rozhodla branka hostujícího týmu v druhém poločase, když se prosadil Blažek Jakub. Lužany Starou Paku porazili v podzimním duelu  v děsivém poměru 0:4 a tak jistě Stará Paka chtěla tuto nepříznivou bilanci odčinit.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas nenabídl žádnou branku a úchvatné představení pro diváky.

Podle předzápasových prognóz se dal očekávat vyrovnaný zápas, což se také v průběhu klání ukázalo. V Lužanech byl velmi těžký terén, a proto neměla hra velkou úroveň. Hosté ze Staré Paky přijeli se spíše defenzivní taktikou a chtěli vyrážet do nebezpečných protiútoků v podobě brejkových situací. Stará Paka nastoupila s pěti obránci a tento tah se ukázal jako geniální od trenérského týmu. Očekával se mohutný nástup lužanských a ten také přišel. Přes těžký terén v areálu Lužan se hrál pěkný fotbal, když se šance střídali na obou stranách, ale bez brankového efektu, na čemž měli zásadní podíl brankáři obou týmu. Asi největší šanci měly Lužany po dobře kopnuté standardní situaci, kdy div že ne, si hostující obránce nedal proti již bezmocně vzduchem plachtícímu Musilovi, vlastní gól. Za domácí tým chytal v bráně Brádle Lukáš a hostující svatyni chránil svými zákroky Musil Bronislav. V prvním poločase tedy žádná branka nepadla, a proto se dalo očekávat, že v druhém poločase bude stačit jedna branka k rozhodnutí toho, kam poputují tři body do tabulky okresního přeboru.

Druhý poločas a celý zápas rozhodla branka Staré Paky na 0:1.

Druhý poločas byl hrán podle stejných not jako ten první, když hostující tým hrál ze zabezpečené obrany a vyrážel do nebezpečných situací. Lužany se pokoušely tvořit hru a vytvářet šance, naproti tomu hostující hráči chodili do rychlých protiútoků , kdy při jednom takovém, mohl novopečený rodič a otec ( v tu chvíli ještě otec-čekatel) Aleš Pánek,řečený Piškot, proměnit svůj únik ve vedoucí branku. Lužany odpověděly tvrdou střelou, avšak nestor brankářského umění Musil, skvěle zasáhl a nedovolil soupeři skórovat. Dnešní zápas byl jistě remízový, což svými slovy potvrdil i hráč Staré Paky Jan Bíl, který po zápase uvedl:,,Asi by každému týmu slušel bod, ale díky krásné střele Jakuba Blažka z poměrné velké dálky se nám podařilo všechny 3 body odvézt do Staré Paky a vzdálit se sestupovým šlamastikám.´´ Zápas tedy rozhodla jediná branka, která padla v 75. minutě, když se krásnou střelou z dálky prosadil Bklažek Jakuba posla hosty do vedení 0:1. Nechytatelná střela mířící směrem do šibenice našla svou konečnou stanici. Lužany se snažili vyrovnat, ale již se jim nepodařilo vytvořit si vážnější možnost. Konečné písknutí rozhodčího Šamka z Popovic, rozesmutnilo domácí tým a ochozy na tribunách. Do konce zápasu tedy již žádná branka nepadla a hosté si proto odváží důležité a vydřené tři body z hřiště Lužan, kde se jim jistě nehrálo lehce. Nutno podotknout, že tým ze Staré Paky má v současnosti jednu z nejlepších obranných řad v soutěži, a proto jim na tři body stačí i jedna vstřelená branka. Hráčem zápasu byl jistě Šnajdr Pavel, který kraloval ve vzdušných soubojích a střelec branky Blažek Jakub, který svým gólem rozhodl celý zápas. Zástupce Staré Paky uvedl po zápase toto: ,,Touto důležitou výhrou jsme udělali rázný krok k záchraně a jsme v místech tabulky, které by bylo pro Starou Paku a její kopanou hodné. Každý odvedl na hřišti své maximum. Trenérský tým v čele s koučem Ulvrem hráčům poděkoval a již příští neděli se musejí myšlenky všech ubírat jiným směrem. Čeká nás větší ryba v podobě ,,béčka,, Lázní Bělohrad. Ale proč si nedat cíle nejvyšší ??´´

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lužany
Drusan Jan (trenér týmu): Opět jsme v utkání neproměnili 3 vyložené šance, nastřelili jsme tyčku a břevno. Soupeř z ojedinělé šance vstřelil branku a vyhrál. Bohužel nedáváme branky a nejsou ani body.

TJ Sokol Stará Paka
Bíl Jan (hráč týmu Stará Paka): Od začátku jsme vsadili na zabezpečenou obranu a pokusit se spoléhat na brejkové situace, přičemž Lužany byly tím týmem, který měl tvořit hru. Utkání na těžkém terénu bylo zcela vyrovnané s brankovými příležitostmi na obou stranách. Asi by každému týmu slušel bod, ale díky krásné střele Jakuba Blažka z poměrné velké dálky se nám podařilo všechny 3 body odvézt do Staré Paky a vzdálit se sestupovým šlamastikám. Jako hráče utkání za Starou Paku byl zvolen Pavel Šnajdr, který kraloval ve vzdušném prostoru a eliminoval nebezpečné míče. Nutno říci, že celá obrana fungovala na výbornou, jakožto i předchozí zápasy,kdy jsme nedostali ani jednu branku !

Sestavy


TJ Sokol Lužany
L. Brádle [-] - M. Kaláb [-] , J. Vlasatý [-] , Z. Kochman [-] (63. M. Vít [-] ) , M. Hofman [-] , V. Ponikelský [-] , T. Zich [-] , T. Pozler [-] , D. Kvasnička [-] (79. V. Brožíček [-] ) , J. Folprecht [-] (90. P. Volšička [-] ) , P. Tománek [-]

TJ Sokol Stará Paka
B. Musil [-] - J. Bíl [-] , V. Kazda [-] , E. Bark [-] , J. Jerie [-] , P. Šnajdr [-] - J. Blažek [-] (83. O. Mercl [-] ) , D. Rolf [-] (90. J. Fejfar [-] ) , V. Pospíšil [-] , D. Pakosta [-] (73. D. Dohnal [-] ) - A. Pánek [-] (64. L. Brendl [-] ) -

ŽK: 52. M. Hofman , 73. T. Pozler - 53. P. Šnajdr , 54. D. Pakosta .
Hráči zápasu: P. Šnajdr , J. Blažek , B. Musil .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šamko Vladislav - MOKOŠÍN Patrik, KLEIN Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.