Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

17.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Demolice poslední Jičíněvse v Bělohradě v poměru 11:0.


Branky


3. T. Nezbeda , 12. T. Nezbeda , 18. M. Loner , 20. L. Jezbera , 26. D. Michálek , 50. M. Černý (p.) , 52. R. Šorm , 56. R. Šorm , 75. J. Kobrýn , 79. R. Šorm , 82. R. Šorm
0

Dva poločasy snů odehráli hráči domácího záložního týmu, když to již v 26. minutě bylo 5:0. V druhém poločase naložili domácí hostům na záda dalších šest kousků a Jičíněves odjela domů s nevídaným debaklem a především velkou ostudou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas snů v poměru 5:0 pro domácí hráče.

Velmi ofenzivně naladěný domácí tým spustil kolotoč pohledných akcí hned od začátku. Ve 3. min. střílí na soupeřovu branku Michálek, ale jeho tečovaná střela mířila do břevna, míč pohotově našel T. Nezbeda a hlavičkou stanovil na 1:0. Na další šanci se nečekalo dlouho. L. Jezbera vybídl ke střele R. Šorma, ale míč skončil nad bránou. Ve 12.min. již ale uhodilo, L. Jezbera rozjel akci po pravé straně, dostal se k bráně, kde míč předložil T. Nezbedovi, který propálil hostujícího brankáře – 2:0. V 18. min. se, po rohu L. Jezbery, trefil hlavou M. Loner a bylo to 3:0. Za další dvě minuty rozvlnil síť střelou z vápna L. Jezbera – 4:0. Když ve 26.min. dorazil D. Michálek střelu Lonera opět za Szkibikova záda, byli hosté zralí na ručník. Ve zbytku prvního poločasu se již domácí příznivci dalšího gólu nedočkali, i když šance byly. Domácího gólmana se hostům nepodařilo vůbec ohrozit. Jediná střela Skořepy totiž vůbec neměla gólové parametry.

Dalších šest kousků do branky poslední Jičíněvse znamenalo konečný výsledek 11:0.

Ve druhém dějství se obraz hry vůbec nezměnil a hosté si jistě přáli, aby byl již konec zápasu. Tlak domácích donutil hosty k penaltovému zákroku na mladého Nezbedu. Pokutový kop proměnil M. Černý na 6:0. V 52.min. si připsal další gól L. Jezbera – 7:0. V dalších minutách se prosadil R. Šorm, po akci Michálka – 8:0. V 75.min. proměnil své sólo Kobrýn a posunul skóre těsně před magickou hranici – 9:0. Té dosáhl v 79.min. R. Šorm, který svým blafákem začal točit desítku. Aby toho hosté neměli málo, tak v 82.min. upravil tentýž hráč patičkou konečné skóre na 11:0. Hosté musí mít po dnešním zápase kocovinu jako hrom. Po podzimním výsledku v Jičíněvsi mají s domácím týmem letošní bilanci opravdu děsivou a to 2:21. Dá se říci, že je to snad až ostudné, což potvrdil i trenér hostujícího týmu Muška, který nebyl na zápase přítomen z rodinných důvodů a hrozivou bilanci s týmem z Bělohradu nemůže pochopit.



Ohlasy k zápasu


SK Lázně Bělohrad B
Petr Miloš (vedoucí L. Bělohrad B): Domácí dnes předvedli skvělý výkon, s chutí si zastříleli a doufejme , že příští týden navážou na tento naprosto devastující výsledek. Ve výborném světle se předvedli R. Šorm a T. Nezbeda. Dnes jsem velmi potěšen předvedenou hrou a výtečným výsledkem. Všem hráčům děkuji a gratuluji ke kanonádě, která všechny domácí příznivce potěšila.

TJ Sokol Jičíněves
Muška Libor (trenér Jičíněvse): K tomuto zápasu není potřeba žádný komentář. Tragédie.



Sestavy


SK Lázně Bělohrad B
D. Věchet [-] - L. Jezbera [-] , J. Hrnčíř [-] (52. J. Kobrýn [-] ) , T. Nezbeda [-] (52. D. Jezbera [-] ) , D. Holomba [-] , M. Loner [-] , R. Šorm [-] , M. Černý [-] , V. Nezbeda [-] (58. M. Šorm [-] ) , P. Novák [-] , D. Michálek [-]

TJ Sokol Jičíněves
J. Szkibik [-] - J. Šebek [-] , J. Poláček [-] (23. M. Kužílek [-] ) , V. Mlejnek [-] , P. Splítek [-] , J. Dittrich [-] , J. Suchánek [-] , L. Míšek [-] (70. O. Janeka [-] ) , M. Jantač [-] , M. Mendl [-] , D. Skořepa [-]

Hráči zápasu: T. Nezbeda , R. Šorm .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Tandler Oto - ŽÁK Pavel, ŠNAJDR Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.