2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí tým L. Bělohrad vyhrál s notnou dávkou štěstí nad Lužany 2:0.


Branky


0

V dnešním sychravém podvečeru hostilo naše mužstvo tým z Lužan. Domácí byli opět favoritem utkání a tak se čekal zápas, se kterým by neměli mít problém. Druhý celek okresní tabulky nastoupil v černých dresech, hráči z Lužan použili modré barvy. Vyrovnaný zápas, v kterém bylo mnoho šancí na obou stranách, pro sebe nakonec urvali se štěstím domácí hráči. Proto všechny tři body zůstali L. Bělohrad B, i když tým z Lužan se předvedl ve velmi dobrém světle a jen neproměňování šancí jim ubralo možnost odvézt si z tohoto zápasu alespoň jeden bod do tabulky okresního přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po první půli se tedy soupeři rozešli smírně, i když na vyložené šance vyhráli hosté.

Za mírného ale neustálého deště si na velmi těžkém terénu vytvořili první gólovou šanci hosté již ve 4. min., když se, po ztrátě míče domácích ve středu hřiště, dostal před Věchta Tománek, ale ani na tři pokusy nedokázal domácího gólmana překonat. Další velkou šanci k otevření dnešního skóre zápasu měl z přímého kopu Kvasnička, ale mířil těsně vedle pravé tyče Věchtovy brány. Domácí se před hostujícího gólmana dostali až začátkem 7. minuty, po Suchánkově akci a centru Holomby se brankář Brádle nenechal zaskočit. Chvíli poté zablokovala hostující obrana střelu T. Nezbedy. Hosté v 10. min. opět zahrozili. Velmi pohyblivý Tománek se dostal do dobré střelecké příležitosti, ale trefil pouze pravou tyč domácí branky. V této chvíli mají hosté otěže zápasu ve své moci, tutové šance to jen dokazují, je jen otázkou zda-li se jim podaří proměnit nějakou z možností. Jedna z větších šancí domácích se objevila ve 13. min., kdy přímý kop Lonera vyrazil Brádle k D. Jezberovi, jehož střelu zablokovala obrana hostí a v 16. min., kdy se po Lonerově dalším přímém kopu dostal ke střele R. Šorm, ale Brádle byl opět na místě. Na druhé straně se dostal k zakončení Vít, v radosti mu zabránil skvělým obranným zákrokem D. Jezbera. Ve 26. min. se zrodila největší šance domácího týmu. Suchánek vysunul T. Nezbedu, ten ale bohužel zakončil nad břevno hostů. A tak se mohlo trestat na opačné půlce hřiště. Přímý volný kop Kvasničky chytá Věchet jen s pomocí levé tyče. Po této hrozbě už ale domácí přeci jenom zapnuli na větší otáčky. Krásnou střelu Lonera vyrazil lužanský brankář na roh. Ránu D. Jezbery po chvíli zneškodnil také. Ve 42. min. se po akci D. Jezbery dostal do šance Suchánek, ale míč trefil velmi špatně. Minutu poté mohli jít do vedení zase hosté, v obrovské příležitosti se ocitl Kaláb, ale na brankové čáře zaskočil Věchta skvělým zákrokem Novák. Poslední šanci měl v závěrečné minutě prvního dějství T. Nezbeda. Jeho hlavička, po přímém kopu Lonera, ale skončila nad Brádleho bránou.

Domácí vstřelil dvě branky a rozhodli o vítězství 2:0.

Začátek druhého poločasu vyzněl pro domácí přeci jen lépe. Hned ve 46. min., po rohovém kopu D. Jezbery, hlavičkoval Vl. Nezbeda, ale Brádle skvělým zákrokem lužanské mužstvo podržel. Ve 48. min. měl plné ruce práce zase Věchet. Hostující exekutor většiny přímých kopů Kvasnička ho řádně protáhl až ze 40 metrů. V 50. min., po akci Suchánka s D. Jezberou, zakončoval nad bránu mladý Nezbeda. V 56. rozehráli domácí rohový kop, Loner si balón vyměnil s Suchánkem, odcentroval před lužanskou bránu, kde Brádle vyrazil velmi nešťastně míč do Vl. Nezbedy, od kterého skončil v síti – 1:0. Hosté se ale nenechali nijak vykolejit. Nejvýrazněji k vyrovnání měli opět Kvasničkou v 70. minutě. Ten z dalšího dalekonosného přímáku trefil přesně pravou šibenici domácí brány, ale Věchet míč „zákrokem dne“ vytáhl na rohový kop, ze kterého hosté nic nevytěžili. V 74. min. střílí Loner z přímého kopu do pravé tyče. V 81. min. předložil Loner tutovku R. Šormovi, jehož pokus se ale do Brádlem střeženého prostoru nevešel. Spolupráci D. Jezbery a Suchánka se snažil úspěšně zakončit Loner, mířil ale nad. Další střelu T. Nezbedy sráží hostující obrana. Poslední možnost k vyrovnání měli hosté v 87. minutě. Přímý kop Kalába ale odvrátil Šorm. A tak se domácí diváci dočkali gólu jistoty až v poslední minutě. Suchánek se prosmýkl zleva podél brankové čáry, míč předložil před bránu Lonerovi, který spolupráci dvou domácích matadorů zakončil gólem tříbodové jistoty.



Ohlasy k zápasu


SK Lázně Bělohrad B
Petr Miloš (vedoucí L. Bělohrad B): Dnešní zápas vyhráli domácí opět s velkým štěstím. Remízové střetnutí rozhodl polovlastní gól a nevyužité tutovky hostů v prvním poločase. Domácí se po přestávce sice zlepšili, ale do optimálních výkonů, které předváděli v posledních podzimních kolech, to má stále daleko.

TJ Sokol Lužany
Drusan Jan (trenér Lužan): Utkání by slušela remíza. V prvním poločase jsme neproměnili 4 vyložené šance a o utkání rozhodl náhodný gól v 70. minutě. Druhá branka padla v nastaveném čase při hře vabank. Děkuji klukům za maximální bojovnost, když si dokázali, že i s 5 hráči pod 20 let se vyrovnají mnohem zkušenějšímu soupeři.



Sestavy


SK Lázně Bělohrad B
D. Věchet [-] - T. Nezbeda [-] , D. Holomba [-] , R. Suchánek [-] , M. Loner [-] , R. Šorm [-] , D. Jezbera [-] , M. Černý [-] , V. Nezbeda [-] , P. Novák [-] , J. Bičiště [-] (65. J. Kobrýn [-] )

TJ Sokol Lužany
L. Brádle [-] - M. Kaláb [-] , J. Vlasatý [-] , M. Vít [-] (56. V. Brožíček [-] ) , Z. Kochman [-] (80. J. Hlavatý [-] ) , M. Hofman [-] , V. Ponikelský [-] , T. Zich [-] (69. P. Volšička [-] ) , T. Pozler [-] , D. Kvasnička [-] , P. Tománek [-]

ŽK: 30. M. Černý , 70. D. Holomba - 31. V. Ponikelský , 44. J. Vlasatý .
Hráči zápasu: D. Věchet - P. Tománek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kučera Jan - STŘÍŽKA Daniel, PODLIPNÝ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.