Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:30

16.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V derby zápase domácí Podskalan porazil Chomutice po dobrém výkonu 4:2.


0

Dvě rychlé branky domácích ze začátku zápasu rozhodly o průběhu zápasu, v kterém hosté většinu času tahali za kratší konec. Tři body tedy zůsatly na kopci a domácí hráči mohli slavit tři body do tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě rychlé branky do 7. minuty rozhodly o vítězství 2:0 Podskalanu v prvním poločase.

 

Podskalan čekal na vlastním hřišti velmi těžký soupeř v čele s nebezpečným útočníkem Novotným Jaroslavem z týmu Chomutic, který si jistě dělal zálusk na nějaké body do tabulky okresního přeboru. Dal se očekávat vyrovnaný zápas od úvodních minut a hra ze zabezpečené obrany. Kdo toto očekával, tak se velmi zmýlil, protože již od začátku vletěl do zápasu domácí tým jako uragán. Hned v první minutě se prosadil domácí kapitán Zelinger David, který vstřelil branku na 1:0. Tlak domácího týmu pokračoval a hosté z Chomutic kapitulovali opět v 7. minutě, když se prosadil Merenus Oldřich, který zvyšoval již na 2:0. Poté se hra již vyrovnala a domácí si udržovali v poklidném tempu nahraný náskok z úvodních minut a do konce poločasu se již stav nezměnil.

Druhý poločas byl již vyrovnaný a byl ukončen za stavu 4:2 pro Podhradí.

Základním a hlavním úkolem bylo pro hosty vstřelit kontaktní branku. Domácí naopak chtěli jistě stávající stav udržet a popřípadě přidat ještě nějaké další branky. Chomutice do druhého poločasu vstoupili jinak než v úvodu zápasu a kontaktní branku vstřelil jejich ostrostřelec kapitán Novotný Jaroslav (přezdívaný Jájin), který v 55. minutě snižoval na 1:2. Předtím ale podle trenéra Podskalanu Podhradí Voldána Romana zahodili domácí borci dvě jasné šance a zápas si tak zkomplikovali. Po brance Novotného se dal očekávat tlak hostujícího týmu, ale ten se nijak nedostavil. V 69. minutě zvyšoval domácí Pištěk Petr na 3:1 a rozhodující branku vstřelil opět Merenus Oldřich v 81. minutě na 4:1. Za hostující tým snižoval v 86. minutě opět kapitán Novotný na konečných 4:2. Tři body tedy zůstali na kopci a domácí trenér všechny hráče pochválil za výborný týmový výkon.



Ohlasy k zápasu


SK Podskalan Podhradí
Voldán Roman (trenér Podhradí): Výborný vstup do zápasu, když po dvou chybách soupeře vedeme v 10. minutě 2:0. Tak také skončil první poločas. Zápas jsme si malinko zkomplikovali, když jsme zahodili dvě jasné šance a soupeř snížil na 2:1. Zápas jsme pak rozhodli dalšími dvěma brankami. Chválím celý tým za výborný výkon. Zápas výborně odřídila trojice rozhodčích.

TJ Sokol Chomutice
Kloutvor Miroslav (trenér Chomutic): Ohlas přineseme později.



Sestavy


SK Podskalan Podhradí
M. Hlaváč [-] - M. Veselý [-] , M. Munzar [-] , J. Štolovský [-] , P. Pištěk [-] - J. Kořínek [-] , T. Bíšek [-] , D. Zelinger [-] (87. P. Kodym [-] ) , M. Portyš [-] , M. Portyš [-] - R. Voldán [-] (78. R. Veselý [-] ) , O. Merenus [-]

TJ Sokol Chomutice
T. Čapek [-] - L. Huráň [-] , J. Gabriel [-] , T. Scháňko [-] (16. O. Sýkora [-] ) , J. Voháňko [-] - O. Lemberk [-] (78. A. Budina [-] ) , M. Kloutvor [-] , M. Šubrt [-] , O. Plítek [-] (46. M. Plítek [-] ) - R. Ulrych [-] (70. L. Kloutvor [-] ) , J. Novotný [-]

Hráči zápasu: O. Merenus - J. Novotný .
Místo: Podhradí. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Mokošín Patrik - JIŘIČKA Pavel, ŠAMKO Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.