Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jednoznačné vítězství Železnice v Jičíněvsi v poměru 0:6.


Branky


0

Trenér domácích Muška Libor po minulém utkání uvedl, že očekává zlepšený výkon svých hráčů. Bohužel domácí naprosto propadli a připsali si na své konto tenisového kanára, když v druhém poločase inkasovali dokonce 4 branky a byl z toho pro ně debakl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky Železnice v prvním poločase rozhodly o celkovém vítězství v zápase.

Železnice v Jičíněvsi dlouho nevyhrála, a proto se dal očekávat zápas vyrovnaného průběhu. Terén v Jičíněvsi byl velice namočeny a z tohoto důvodu to byl spíše boj než nějaký pěkný fotbal. Domácí tým, který se krčí na posledním místě tabulky, byl překvapivě vyrovnaným soupeřem a měl několik nebezpečných střel na brankáře Šuka. Ten byl však více než spolehlivý a držel čisté konto. Od 30. minuty začala mít Železnice mírně navrch a po tyčce Bartoše dokázali hostující hráči do přestávky vstřelit dvě branky. Nejdříve na 0:1 dával v 37. minutě Kadlec a o čtyři minuty později zvýšil Crha na 0:2, což byl konečný stav prvního poločasu, který pro sebe získali hosté. Jičíněves nehrála špatně, ale v útočné fázi byla bezzubá a překonat brankáře Šuka se jim nepodařilo překonat.

Dokončení debaklu domácích, když Železnice dominovala v poměru 0:6.

V druhém poločase bylo jistě úkolem pro domácí hráče zápas zdramatizovat a vstřelit kontaktní branku. To se ale bohužel pro trenéra Mušku domácím hráčům nepodařilo a kontaktní branku nevstřelili. Naopak uhodilo na druhé straně, když se v 49. minutě prosadil opět Crha Patrik, který zvýšil na 0:3 pro Železnici. Po této brance Jičíněves zcela odpadla a hosté i přes tradičně špatnou koncovku zvítězili nejvyšším rozdílem v sezóně, když domácí Jičíněvsi nadělili kanára a zvítězili 0:6. Další branky hostů vstřelili tito hráči: 58. minuta Barták 0:4, 61. minuta Mestický 0:5 a v 87. minutě stanovil Procházka na 0:6 pro hosty. Tři body tedy putují do Železnice a domácí se musí zamyslet nad svými výkony, protože je čím dál více usazují na sestupové pozici.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jičíněves
Muška Libor (trenér Jičíněvse): Opět špatný výkon našeho týmu, když dostáváme laciné branky do naší sítě. Na těžkém terénu jsme měli dobrý začátek, ale branku jsme nevstřelili. Naopak po chybách v obraně jsme inkasovali a psychicky poté zápas nezvládli. V současné době v našem týmu chybí potřebná hráčská kvalita. Příště hrajeme s L. Bělohrad B, tak se necháme překvapit.

TJ Sokol Železnice
Kozák Pavel (jednatel Železnice): V Jičíněvsi jsme naposledy vyhráli na podzim 2012, takže před utkáním určitě žádný přehnaný optimismus v našem táboře nepanoval. V prvním poločase to byla na namočeném terénu spíš bitva než pěkná podívaná a kdyby se ujala některá z nebezpečných střel domácích, nemuselo to pro nás dopadnout dobře.  Naštěstí naše obrana pracovala spolehlivě a co prošlo, s tím si poradil pozorný Šuk. Od 30.minuty jsme začali mít mírně navrch a po tyči Bartoše jsme do přestávky stihli vstřelit dvě branky. Zápas ale rozhodla až ta třetí, kterou jsme vsítili hned na začátku druhé půle. Po té Jičíněves  odpadla a přes naše tradiční problémy s koncovkou jsme dosáhli na nejvyšší výhru v sezóně. Radost máme i z výkonu všech tří dorostenců – Kadlec zaznamenal první branku v dospělém fotbalu, Kracík a Karban vzadu téměř nechybovali – všichni každým zápasem rostou. Nejlepším naším hráčem byl Matěj Daniš, který kromě  spolehlivého bránění pořádně větral domácí obranu.



Sestavy


TJ Sokol Jičíněves
J. Szkibik [-] - J. Šebek [-] , K. Míšek [-] , J. Poláček [-] , P. Muška [-] , V. Mlejnek [-] , P. Splítek [-] , M. Doleček [-] (46. F. Vaníček [-] ) , J. Suchánek [-] (65. J. Kohout [-] ) , M. Mendl [-] , L. Míšek [-]

TJ Sokol Železnice
P. Šuk [-] - M. Daniš [-] , T. Jerie [-] , M. Karban [-] , Š. Kracík [-] - J. Bartoš [-] (75. F. Procházka [-] ) , D. Barták [-] , F. Kadlec [-] , P. Crha [-] (70. K. Ziegelheim [-] ) - J. Daniš [-] (65. J. Nožička [-] ) , J. Mestický [-]

ŽK: 47. F. Vaníček , 63. P. Muška - 75. K. Ziegelheim .
Hráči zápasu: T. Jerie , P. Crha .
Počet diváků: 47. Rozhodčí: Materna Zbyněk - NOVOTNÝ Petr, VÍCH Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.