2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:00

15.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužany po vítězství 2:1 získaly nad posledním týmem tabulky tři body.


Branky


0

První zápas druhé půlky sezóny nesl znaky zápasu hraného po dlouhé zimní přestávce. Divák jistě nebyl s předvedeným představením spokojen a chtěl vidět jistě pohlednější akce, což hráči ale nenabídli. Po dvou chybách hráči domácích skórovali a zvítězili 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl ukončen za stavu 1:1.

Diváci se jistě těšili, že po dlouhé zimní přestávce uvidí kvalitní představení na fotbalovém pažitu. K trávníku nám po zápase své uvedl trenér hostujícího týmu Libor Muška: ,,hřiště bylo v hrozném stavu, vypadalo to jako bychom hráli na nějakém oraništi´´. Bohužel předváděná hra korespondovala s úrovní trávníku, takže se hráči moc nepředvedli. Dlouho se před oběma brankami nic důležitého nestalo a brankáři drželi čisté konto bez nějaké výraznější práce. První branka padla v 32. minutě a vstřelil ji domácí hráč Kvasnička David, který se prosadil po hrubé chybě hostující defenzívy a stanovil skóre zápasu na 1:0 pro Lužany. Dlouho se ale domácí z vedení neradovali, protože v 43. minutě vyrovnal z penalty Skořepa David, který vyrovnal na 1:1, což byl i konečný výsledek prvního poločasu, který opravdu žádné úchvatné představení nepředvedl. Do druhého poločasu si jistě všichni přítomní přáli předvedení zlepšené hry na obou stranách hřiště.

V druhém poločase domácí vstřelili jednu branku a rozhodli o vítězství 2:1.

V kabině jistě padla důrazná slova k předváděné hře a především domácí hráči museli ve svém výkonu o hodně přidat, aby tři povinné body do tabulky okresního přeboru zůstaly v Lužanech. Hostující tým ale určitě přemýšlel také nad nějakým bodovým ziskem a určitě se nechce spokojit s posledním místem v tabulce. Jak uvedl trenér Jičíněvse Muška: ,,hra nebyla valné úrovně a obě branky domácích padly po hrubých chybách v obraně, kdy místo jednoduchého odkopu se moji hráči snažili o konstruktivní řešení, což zrovna v těch případech vedlo ke vstřelení branek do naší sítě. Hrubé chyby v naší obraně nám provázeli i v první částí sezóny, takže to je hlavní věcí, kterou je potřeba odstranit k získání bodů v důležitých zápasech´´. Bohužel hned v 48. minutě se jeho slova opět naplnila a domácí hráč Tománek Patrik zvýšil po hrubé defenzivní chybě na 2:1 pro domácí Lužany. Do konce zápasu se již žádný hráč neprosadil, a proto domácí tým získal vydřené tři body s posledním celkem tabulky. Hostujícímu týmu zbyly jen oči pro pláč, protože je o body připravily hrubé chyby jejich obránců. Podle trenéra Mušky byl z jeho týmu nejlepším hráčem obránce Míšek Karel. Stínem zápasu bylo zranění domácího hráče Bryscejna Romana, který si poranil achillovu šlachu a musel být odvezen do ON Jičín. Všichni mu přejeme brzké uzdravení.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lužany
Drusan Jan (vedoucí týmu): Ohlas přineseme později.

TJ Sokol Jičíněves
Muška Libor (trenér Jičíněvse): Zápas se hrál na hrozném hřišti a podle toho i fotbal vypadal. Hrubé chyby v naší obraně darovaly domácím dvě branky a ti tak vyhráli 2:1. Příští týden hrajeme se Železnicí, tak uvidíme, jestli výkon našeho mužstva bude lepší.



Sestavy


TJ Sokol Lužany
L. Brádle [-] - M. Kaláb [-] , Z. Kochman [-] (71. P. Volšička [-] ) , R. Bryscejn [-] (76. V. Brožíček [-] ) , M. Hofman [-] , V. Ponikelský [-] , T. Zich [-] , T. Pozler [-] , D. Kvasnička [-] , J. Vlasatý [-] , P. Tománek [-]

TJ Sokol Jičíněves
J. Szkibik [-] - J. Šebek [-] , K. Míšek [-] , J. Poláček [-] (57. F. Vaníček [-] ) , P. Muška [-] , V. Mlejnek [-] (11. M. Jantač [-] ) , P. Splítek [-] , M. Doleček [-] , J. Suchánek [-] , M. Mendl [-] , D. Skořepa [-]

ŽK: 62. P. Tománek .
Hráči zápasu: P. Tománek - K. Míšek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šamko Vladislav - ZAVADIL Pavel (N), VÍCH Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.