4:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

13.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třešňový květ porazil Podskalan jasně 4:1.


Branky


0

Domácí tým se pyšní výbornou formou, když v minulém kole dokonce obral o dva body vedoucí tým tabulky z Nové Paky a potvrdil dobrou formu v závěru sezóny okresního přeboru. Naopak hosté z Podhradí mají v posledních týdnech problémy se skládáním základní sestavy, což bylo jistě i příčinou posledních nedobrých výsledků týmu trenéra Voldána Romana.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení Žlunic po prvním poločase zápasu v poměru 2:0, i když to tak jednoznačné nebylo.

V tomto zápase se dal očekávat zajímavý zápas, v kterém byli favoritem domácí hráči ze Žlunic. Na druhé straně Podskalan má velké problémy se složením sestavy, stejně jako Sparta Praha ke konci sezóny. Hostující brankář Marek Hlaváč držel nulu na svém kontě jen 8. minut, než se prosadil domácí hráč Szamko Tomáš a poslal Žlunice do vedení 1:0. To byl impuls pro oba týmy k zajímavému pojetí zápasu. Domácí tým proměnil svoji další šanci již v 20. minutě, když domácí Postolka MIrek zvýšil na 2:0 pro Žlunice. Hostující tým se již do konce poločasu nedokázal prosadit, a proto poločas hlavní rozhodčí Kučera Jan ukončil za vedení Žlunic v poměru 2:0. K prvnímu poločasu uvedl trenér Podskalanu Voldán Roman toto: ,,První poločas nebyl tak špatný, jak napovídá výsledek 2:0.´´

Potvrzení výhry v druhém poločase a vítězství domácího týmu nad Podskalanem 4:1.

V kabině domácího týmu jistě zaznělo oklepané klišé, že vedení 2:0 o poločase je velmi ošidné a kontaktní branka druhého týmu může zcela otočit průběh zápasu. Naopak hosté jistě chtěli kontaktní branku vstřelit a zápas ještě zdramatizovat. To se jim také povedlo, když v 57. minutě snížil hostující kapitán Zelinger David a rázem to bylo jen o jednu kuličku - 2:1. Domácí tým poté přežil dvě obrovské šance Ramšáka, který ale svoje šance v branku neproměnil. Domácí tak v závěru zápasu rozhodli o svém vítěztsví, když vstřelili ještě dvě branky do otevřené obrany Podskalanu Podhradí. V 85. minutě se prosadil Calta Jan - 3:1 a konečnou podobu výsledku dal v 90. minutě domácí kapitán Pižl Tomáš - 4:1. Tři body tak zůstaly ve Žlunicích a hostující tým ještě přišel o dva zraněné hráče Štolovského a Bíška, což je další rána do jejich prořídlých řad. Práce trenéra Podskalanu Voldána Romana bude tedy ke konci sezóny jistě velice těžká, ale on si s tím jistě poradí.



Ohlasy k zápasu


TJ Třešňový květ Žlunice
Šádek Ondřej (hráč Žlunic): První poločas byl z naší strany povedený. Hrálo se po křídlech. Míč se rozehrával přes obranou čtyrku a soupeř se do žádných větších šancí nedostával. Druhý poločas už to bylo špatný rozehrávka nám nevycházela přizpůsobili jsme se hře soupeře a míč se hlavně nakopával. Po snížení na 2:1 to bylo hodně nervozní, ale nakonec se podařilo v poslední pětiminutovce přidat dva góly.

SK Podskalan Podhradí
Voldán Roman (trenér Podhradí): První poločas nebyl tak špatný, jak napovídá výsledek 2:0. Ve druhém jsme dali kontaktní gól. Bohužel dvě veliké šance Ramšáka vyrovnání nepřinesly. Posledních pět minut jsme dvakrát inkasovali do otevřené obrany. Zápas pro zranění nedohráli Bíšek a Štolovský.



Sestavy


TJ Třešňový květ Žlunice
J. Smutný [-] - J. Calta [-] , O. Sys [-] (46. M. Fiala [-] ) , D. Bílek [-] , T. Pižl [-] , J. Kroupa [-] , P. Jiřička [-] , O. Šádek [-] , P. Calta [-] , T. Szamko [-] , M. Postolka [-]

SK Podskalan Podhradí
M. Hlaváč [-] - M. Veselý [-] , M. Munzar [-] , J. Štolovský [-] , J. Kořínek [-] - P. Pištěk [-] , D. Zelinger [-] , P. Soukup [-] , R. Voldán [-] , T. Bíšek [-] - M. Říha [-] (46. O. Ramšák [-] ) -

ŽK: 28. O. Sys , 47. T. Pižl , 80. J. Calta - 44. P. Soukup , 89. J. Kořínek .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Kučera Jan - ŠOTEK Jan, MOKOŠÍN Vojtěch (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.