J. Roman 74. (p.)
2:1p.
(0:0)
89. D. Rolf
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

13.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Remízový zápas pro sebe rozhodla Milíčeves v penaltovém rozstřelu a zvítězila 2:1.


Branky


74. J. Roman (p.) - 89. D. Rolf
0

Stará Paka přijela do Milíčevse opět s defenzivní taktikou, která jim již v mnoha zápasech přinesla ovoce v podobě bodů do tabulky. Z výbroné defenzívy jejich tým vyráží do smrtících brejků, které umí hráči staré Paky proměnit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas diváci branku neviděli - 0:0.

Ke konci sezóny mají oba celky velmi dobrou formu, a proto se dal očekávat vcelku vyrovnaný zápas, což se také nakonec potvrdilo. První poločas zápasu nabídl několik šancí, ale přítomní diváci se branky nedočkali. V prvním poločase hráli hlavní housle především obranné řady v čele s oběma brankáři. Na straně domáího týmu z Milíčevse držel čisté konto Bursa Martin a na druhé straně hřiště Zlatník Jiří. Poločasová remíza 0:0 byla zaslouženým vyústěním hry a diváci se jen mohli těšit na druhý poločas, jestli padne nějaká branka, protože to je tím pověstným kořením fotbalu. Hlavní rozhodčí Vitvar Martin první poločas ukončil za bezbrankového stavu, což k defenzivní taktice hostujícího týmu naprosto patří a díky tomu sklízí často v zápasech úspěch.

V druhém poločase padly dvě branky a zápas byl ukončen za remízového stavu 1:1.

Diváci očekávali po poradách v kabině otevření brankového stavu na jedné z fotbalových stran, ale dlouho se nemohli očekávané branky dočkat, protože hráči v ofenzivních řadách si asi vzali jiné kopačky, než které střílí branky. Brankový účet zápasu nakonec otevřel Roman Jakub z Milíčevse, který se v 74. minutě prosadil z pokutového kopu a dostal svůj tým do vedení 1:0. K ofenzivním snahám hostujícího týmu uvedl vedoucí Staré Paky Ulvr Jiří toto:,,jak my ze Staré Paky, tak domácí Milíčeves jsme si dokázali vytvořit šance avšak leckdy i vlastní nešikovností jsme je nedokázali proměnit, což se nám podařilo až v závěru, kdy krásnou střelou vyrovnal Dominik Rolf.´´ Přesně vystihl to, co se na hřišti v Milíčevsi dělo a také nám napověděl, že zápas nakonec dospěl do remízového stavu, když se krásně v 89. minutě prosadil Rolf Dominik, který prostřelil domácího brankáře Bursu Martina a vyrovnal na konečných 1:1. O vítězi zápasu nakonec tedy musely rozhodnout pokutové kopy, které bod navíc přisoudily domácí Milíčevsi.

Zápas rozhodly pokutové kopy, v kterých vyhrála Milíčeves po divokém průběhu 9:8.

V penaltovém rozstřelu se fanouci nenudili, protože padlo 17 branek a domácí nakonec zvítězili v poměru 9:8 a připsali si tak jeden bodík navíc do tabulky okresního přeboru.



Ohlasy k zápasu


FC VTJ Milíčeves
Novotný Lukáš (hráč Milíčevse): Podrobnosti přineseme 6.6.2016.

TJ Sokol Stará Paka
Ulvr Jiří (vedoucí týmu Stará Paka): Remíza pro oba mančafty zasloužená. Jak my ze Staré Paky, tak domácí Milíčeves jsme si dokázali vytvořit šance avšak leckdy i vlastní nešikovností jsme je nedokázali proměnit, což se nám podařilo až v závěru, kdy krásnou střelou vyrovnal Dominik Rolf. V penaltách již to byla lotýnka, na jakou stranu se přikloní štěstí. Z Milíčevse si vezeme tedy bod a je třeba říci, že jsme odjížděli spokojeni. Je třeba vyzdvihnout Dominka Rolfa, který opět zařídil důležité body a ještě přeci jen jedno jméno a tím je Eduard Bark ml., který nechává vzpomenout svými výkony na svého otce a co je důležité, staropacké fotbalové jméno Bark opět žije. Poslední zápas tohoto ročníku náš čeká v neděli od 17:00 na domácím kolbišti s týmem Chomutic.



Sestavy


FC VTJ Milíčeves
M. Bursa [-] - J. Čapek [-] , J. Roman [-] , L. Valtera [-] , J. Rejha [-] , M. Marhan [-] (90. P. Doležal [-] ) , J. Březský [-] (60. V. Havelka [-] ) , J. Roman [-] , J. Bursa [-] , L. Novotný [-] , M. Havránek [-]

TJ Sokol Stará Paka
J. Zlatník [-] - V. Kazda [-] , E. Bark [-] , J. Jerie [-] (46. J. Blažek [-] ) - O. Mercl [-] , V. Pospíšil [-] (61. D. Pakosta [-] ) , D. Rolf [-] - L. Brendl [-] (55. D. Dohnal [-] ) , A. Pánek [-] - J. Bíl [-] , P. Šnajdr [-]

ŽK: 72. L. Valtera , 83. L. Novotný - 51. P. Šnajdr , 63. E. Bark .
Počet diváků: 72. Rozhodčí: Vitvar Martin - DUŘT Daniel, ŠNAJDR Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.