6:0
(4:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

13.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kopidlno jasně přehrálo poslední tým z Jičíněvse v poměru 6:0.


Branky


25. P. Zedek (p.) , 29. P. Klaban , 31. P. Splítek (vl.) , 39. L. Hloušek , 66. A. Nasikovský , 81. M. Šafařík
0

V tomto utkání byl favorit jasný a byl jím domácí tým z Kopidlna, který si jistě chtěl v tomto zápase zastřílet a potěšit své fanoušky pěkným fotbalovým představením o prvním víkendu měsíce června.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodl o výsledku utkání, když jej domácí vyhráli 4:0.

Všichni diváci se na tento zápas těšili, protože očekávali v derby zápase jasné vítězství domácích proti poslednímu týmu tabulky okresního přeboru. Hostující tým se trápí a chce dohrát soutěž se ctí a nedostávat velké příděly od svých soupeřů. Tento plán se jim ale v Kopidlně naplnit nepodařilo, protože domácí tým se s Jičíněvsí nemazal a vyprovodil ji tenisovým kanárem. Ale začneme od začátku zápasu, který jako hlavní rozhodčí řídil rozhodčí Erlebach Jiří, který měl na lajně Novotného Petra a Kleina Matěje. Začátek zápasu byl ve znamení oťukávání soupeřů a první branka zápasu tak padla až v 25. minutě, když se z pokutového kopu rposadil domácí Zedek Pavel - 1:0. Tato branka domácím vlila krev do žil a byli jednoznačně lepším týmem, což potvrdili v 29. minutě, když domácí Klaban Pavel zvyšoval na 2:0 pro Kopidlno B. Aby toho nebylo na hosty málo, tak si v 31. minutě vstřelil vlastní branku hostující Splítek Petr - 3:0. Na poločasových 4:0 upravil v 39. minutě Hloušek Lukáš.

Druhý poločas již domácím divákům radost z gólu přinesl jen dvakrát.

O poločase byla v kabinách týmů jistě rozdílná nálada. Zatímco domácí jistě chtěli nabrat síly na další brankostroj v jejich podání, tak na druhé straně Jičíněves chtěla nejspíše zaparkovat před svoji bránu autobus, aby již neinkasovala více branek. Brankář Szkibik z Jičíněvse míč tahal ze své sítě v druhém poločase jen dvakrát, což pro hosty znamenalo konečný výsledek  jak z tenisového French Open - 6:0. Jak k tomu ale v druhém poločase došlo. Zásluhu na tom měli především střídající hráči, kteří vstřelili obě branky domácího záložního týmu. Nejprve se v 66. minutě prosadil Nasikovský Adam a stav zápasu byl 5:0. Konečnou podobu výsledku dal další střídající hráč Kopidlna Šafařík Milan, který v 81. minutě upravil na konečných 6:0. Předpoklady před zápasem se tedy potvrdily a Kopidlno si po jasném průběhu zápasu připisují tři body do tabulky okresního přeboru. Hráči Jičíněvse naopak odjíždí s dalším debaklem po nevýrazném výkonu především v prvním poločase od 25. minuty zápasu, kdy inkasovali 4 branky a zápas tak definitivně ztratili.



Ohlasy k zápasu


FK Kopidlno B
Janda Petr (vedoucí Kopidlna B): Podrobnosti přineseme později.

TJ Sokol Jičíněves
Mlejnek Vojtěch (trenér Jičíněvse): Podrobnosti přineseme později.



Sestavy


FK Kopidlno B
M. Kovář [-] - V. Kazda [-] , J. Janáček [-] , P. Berounský [-] , L. Strnad [-] - P. Klaban [-] (62. A. Nasikovský [-] ) , R. Dorď [-] , T. Vodička [-] , L. Hloušek [-] (46. M. Šafařík [-] ) , P. Zedek [-] (46. D. Berounský [-] ) - P. Klaban [-] (62. L. Klaban [-] ) -

TJ Sokol Jičíněves
J. Szkibik [-] - K. Míšek [-] (78. V. Kohut [-] ) , J. Dittrich [-] , M. Jantač [-] , V. Mlejnek [-] , P. Splítek [-] , M. Doleček [-] (46. M. Kužílek [-] ) , J. Suchánek [-] , J. Kohout [-] (46. V. Vošvrda [-] ) , M. Mendl [-] , D. Skořepa [-]

ŽK: 45. T. Vodička , 58. L. Strnad - 32. M. Doleček .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Erlebach Jiří - NOVOTNÝ Petr, KLEIN Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.