3:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

12.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lázně Bělohrad B porazily Milíčeves 3:1.


Branky


0

V sobotním podvečeru se na Pecce představil domácí tým proti mužstvu z Milíčevsi. Oba týmy se poslední týdny vezly na vítězné vlně a byl očekáván vyrovnaný duel. Domácí nastoupili na skvěle připravený trávník v bíločerných dresech, hosté použili sadu vínově červené barvy.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas branku nepřinesl.

Hned v 1. minutě zápasu se Čapek ujmul rozehrání přímého kopu, přihrál M. Romanovi, který mířil z 25 metrů nad Věchtovu bránu. V další minutě se domácí Kobrýn rozeběhl po levé straně, obelstil obránce a pěkně vystřelil, míč se ale odrazil od břevna do zámezí. V 5. minutě chytá domácí brankář Věchet Dominik střelu Lukáše Novotného. V 8. minutě utekl po křídle Kobrýn, ale jeho střela branku Milíčevse minula. V další minutě rozehrál Suchánek rohový kop, Bursa v bráně malinko zaváhal, k míči se dostal Kobrýn, ale mířil zase mimo. 11. minuta nabídla přímý kop D. Jezberovi, ten vyzval k hlavičce T. Nezbedu, ale brankář Bursa byl připraven. Na druhé straně to zkoušel hodně nepřesnou střelou Jiří Roman. Domácí mají dobrou příležitost ve 20. minutě z dalšího přímého kopu, když Suchánek z 22 metrů jen těsně minul milíčevskou branku. Hned po rozehrání se Suchánek prokličkoval do velkého vápna, přihrál D. Jezberovi, jeho střelu po zemi Bursa skvěle zlikvidoval. Bezchybně se na opačném konci předvedl i brankář Věchet. Včasným vyběhnutím zmařil šanci Rejhovi. Další šanci mají hosté ve 28. minutě, když se po ztrátě domácích ve středu hřiště dostal do úniku Čapek, ale prudkou střelou o centimetry minul levou tyč. Na domácí straně nekončí úspěchem střely Kobrýna, Feixe a hlavně T. Nezbedy a Suchánka, při kterých stálo na hostující straně obrovské štěstí. Ve 36. minutě se do míče nádherně opřel Kobrýn, ale Bursa míč skvěle vytáhl z pravé šibenice. Domácí jsou v závěru úvodního poločasu lepším týmem, ale stále se jim nedaří vstřelit úvodní branku zápasu. Ve 43. minutě se do brankového prostoru netrefil ani Holomba, po akci Hrnčíře a Suchánka. Když se hned poté neujmula ani jedovatá střela Čapka, kterému přihrál Novotný, skončil tak první poločas bezgólově.

Druhý poločas přinesl tři branky v síti hostů z Milíčevse a domácí vyhráli 3:1.

Druhou půlku začali domácí opět aktivní hrou. Ve 47. minutě vrátil přetažený přímý volný kop Hrnčíře před bránu a T. Nezbeda a nejmenší hráč na hřišti M. Šorm hlavičkoval do Bursovy sítě – 1:0. Domácí se ale ze zaslouženého vedení radovali pouhé dvě minuty. Nevinnou akci po levé straně zakončil prudkou střelou Čapek a míč skončil u pravé tyče za Věchtovými zády – 1:1. Od této chvíle převzali hosté na pár minut aktivitu a ovládli dění na hřišti. Další střely Čapka, Novotného, Havránka a Jakuba Romana skončily nezdarem, ale s tou Novotného měl Věchet vytažením z pod břevna nemalé problémy. Domácí hráči se v těchto deseti minutách do žádné šance nedostali, ale důležité bylo, že neinkasovali. Od 63. minutě již ale zapnuli na vyšší obrátky a začali si vytvářet dobré příležitosti. Hlavní zásluhu na stoupajícím výkonu měl příchod střídajícího Lánského, který hru dopředu jednoznačně oživil. Minutu po svém příchodu přihrál T. Nezbedovi, který nádhernou střelou trefil zase jen milíčevské břevno. Za chvíli to zkouší po svém výpadu po levé straně Lánský, ale křížná střela skončila těsně vedle levé tyče. V 67. minutě vyzval D. Jezbera ke střele T. Nezbedu, ale nejmladšímu z domácích řad pokus zablokovala obranná řada soupeře. V 75. minutě prostrčil Lánský míč na T. Nezbedu, ten byl ale silnějším bekem odstaven. Mladíkova gólová chvíle ale stejně přišla a to hned o pár vteřinek později. Akci odstartoval Lánský, míč přenesl doleva na D. Jezberu, který skvělým centrem našel právě hlavu mladého Nezbedy a bylo to 2:1. V posledních patnácti minutách přibylo nervozity a dokonce se na obou stranách i „červenalo“. Velmi vypjatý závěr zvládli lépe domácí hráči a v první minutě nastavení rozhodli o svém vítězství. Po kombinaci Lánského se Suchánkem se míč přesunul k D. Jezberovi, který střelou pod břevno upravil na konečných 3:1. Tři body do tabulky okresního přeboru si tak po zajímavém průběhu zápasu připsali domácí hráči.



Ohlasy k zápasu


SK Lázně Bělohrad B
Petr Miloš (vedoucí L. Bělohrad B): Po vyrovnané první půli se v té druhé hostům nepodařilo v jedné krátké fázi, kdy byli domácí po inkasované brance zcela neškodní, skórovat a tady se lámal dnešní chléb. Domácí se z hostujícího tlaku vymanili a zásluhou včasného střídání, které znamenalo výrazné oživení hry dopředu, vstřelili další dva góly, které jim velmi přiblížily konečné druhé místo v okresní tabulce.

FC VTJ Milíčeves
Novotný Lukáš (obránce Milíčevse): Celkem vyrovnaný zápas z řadou šanci na obou stranách. Ale posledních dvacet minut se nám moc nedařilo a po obdržené brance už se nám nepovedlo vyrovnat. A poslední gól domácích v nastaveném čase zpečetil naší prohru.



Sestavy


SK Lázně Bělohrad B
D. Věchet [-] - T. Nezbeda [-] , R. Suchánek [-] , J. Hrnčíř [-] , D. Holomba [-] , D. Jezbera [-] , J. Kobrýn [-] , P. Feix [-] , V. Nezbeda [-] , M. Šorm [-] (62. J. Lánský [-] ) , L. Šrám [-]

FC VTJ Milíčeves
M. Bursa [-] - J. Čapek [-] , J. Roman [-] , L. Valtera [-] , J. Rejha [-] , P. Špicar [-] , V. Havelka [-] , J. Roman [-] , M. Havránek [-] , L. Novotný [-] , M. Roman [-] (80. J. Březský [-] )

ŽK: 55. V. Nezbeda , 57. D. Holomba , 65. L. Šrám , 70. J. Kobrýn , 78. P. Feix - 43. J. Čapek , 72. J. Roman . ČK: 85. J. Kobrýn - 78. P. Špicar .
Hráči zápasu: D. Věchet , D. Jezbera - J. Čapek .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Kučera Jan - PODLIPNÝ Martin (N), SUCHÝ Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.