2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 17:00

12.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Paka na domácím hřišti porazila Železnici 2:0.


Branky


0

K zápasu na hřiště do Staré Paky přijela Železnice a dal se očekávat zajímavý zápas. Stará Paka ve většině zápasů hraje ze zabezpečené obrany a vyráží do rychlých protiútoků, což platilo i v tomto zápase, kdy domácí měli velkou produktivitu v proměňování šancí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyhrála Stará Paka 1:0.

Zápas domácího týmu ze Staré Paky proti jakémukoliv soupeři provázejí stejné fotbalové prvky. Jejich hra je postavená na výborné defenzivní práci a na přechodu do rychlého protiútoku. Přesně tuto hru praktikovali domácí hráči i v zápase proti Železnici. Hostující tým se podle vyjádření jednatele týmu pana Kozáka nepředstavil ve špatném světle, v zápase byli hosté fotbalovější a měli i více ze hry. Bohužel jejich snaha končila na velkém vápně a bez výrazného ohrožení domácího brankáře Musila. Naopak domácí tým za celý zápas vyslal na branku hostujícího brankáře Petra Šuka dvě střely a podařil se jim jeden brejk, což stačilo ke konečnému výsledku 2:0 pro Starou Paku. Ale k zápasu přistoupíme od začátku, protože domácí měli bleskový úvod, když se již ve druhé minutě prosazuje Pospíšil Vojtěch a stav zápasu je hned příznivý pro domácí tým – 1:0. Od tohoto momentu se odvíjel celý další průběh zápasu, protože domácí mohli hrát svůj styl fotbalu. Do konce poločasu pak už branka nepadla a poločasový výsledek byl 1:0 pro Starou Paku.

Druhý poločas vstřelili domácí také jednu branku a vyhráli 2:0.

Druhý poločas měl podobný průběh jako poločas první, protože domácí se zatáhli do zabezpečené obrany a vyráželi do rychlých protiútoků. Železnice udávala tempo hry, ale opět jejich snaha končila u velkého vápna Staré Paky, bez výraznějšího ohrožení branky Musila. Jak po zápase uvedl jednatel Železnice Kozák Pavel: ,,Domácí vyslali na naši branku dvě  povedené střely a měli jeden brejk – což na výhru v pohodě stačilo.  Nedávno jsem četl hodnocení utkání krajského přeboru trenérem RMSK Cidlina mgr. Blažeje, který charakterizoval svůj tým jako dobrosery. Od neděle vím, co to přesně znamená.´´ Pojistku na vítězství domácího týmu přidal v 78. minutě Pánek Aleš, který zvyšoval na konečných 2:0 pro domácí hráče. V tomto zápase opět fungovala taktika domácích a nemohoucnost hostující Železnice vstřelit branku nebo ohrozit brankáře Musila. Tři body si tak po vítěztsví bez obdržené branky připsala domácí Stará Paka a hosté ze Železnice odjížděli s prázdnou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stará Paka
Ulvr Jiří (vedoucí Staré Paky): Do zápasu jsme chtěli vstoupit trochu agresivnějším způsbem a překvapit Železnici, což se nám hnedle ve druhé minutě povedlo. Náš tým je postaven na defenzivní práci, kterou jsme se po zbytek zápasu zabývali a přineslo to kýžené ovoce v podobě tří bodů. Další branka byla důsledkem snahy Železnice skŕovat, přičemž jsme využili brejkové situace a možná i trošku ze štěstím jsme skórovali. Zápas to byl od hráčů obou týmů férový. Na naší straně by jsem rád vyzvedl Eduarda Barka, který kraloval v obraně a dal vzpomenout na výkony svého otce, který byl taktéž výborný obránce.

TJ Sokol Železnice
Kozák Pavel (jednatel Železnice): Myslím, že jsme pro každého velice příjemný soupeř. Chceme hrát fotbal, je to docela koukatelné a navíc u vápna soupeře končíme a neublížíme. Stejné to bylo i tentokrát – byli jsme po celé utkání aktivnější a fotbalovější – a nic z toho, jalová převaha. Domácí vyslali na naši branku dvě povedené střely a měli jeden brejk – což na výhru v pohodě stačilo. Nedávno jsem četl hodnocení utkání krajského přeboru trenérem RMSK Cidlina mgr. Blažeje, který charakterizoval svůj tým jako dobrosery. Od neděle vím, co to přesně znamená.



Sestavy


TJ Sokol Stará Paka
B. Musil [-] - V. Kazda [-] , E. Bark [-] , J. Jerie [-] , J. Fejfar [-] - O. Mercl [-] (46. J. Blažek [-] ) , D. Rolf [-] (84. L. Brendl [-] ) , V. Pospíšil [-] (87. J. Zlatník [-] ) , D. Pakosta [-] - D. Dohnal [-] (46. A. Pánek [-] ) - J. Bíl [-]

TJ Sokol Železnice
P. Šuk [-] - M. Karban [-] , F. Procházka [-] (78. J. Zachoval [-] ) , T. Jerie [-] , M. Pejskar [-] - D. Barták [-] , M. Beránek [-] (84. J. Zikmund [-] ) , J. Bartoš [-] (84. D. Král [-] ) , F. Kadlec [-] (88. P. Smolík [-] ) - J. Mestický [-] , P. Crha [-] (78. J. Kyselo [-] ) -

ŽK: 42. F. Procházka , 81. J. Bartoš .
Hráči zápasu: J. Jerie , E. Bark .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Klein Matěj - HRON Miroslav, ŠNAJDR Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.