M. Karel 5.
V. Šolc 68. (p.)
J. Kašpar 91.
3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

23.kolo, Královéhradecký | Náchod | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velichovky drží naději na setrvání v OP


Branky


5. M. Karel , 68. V. Šolc (p.) , 91. J. Kašpar - 63. J. Vítek
0

V sobotu 14.5., se konal souboj dvou týmů, které potřebují ke konci sezóny body pro udržení v okresním přeboru. Velichovky atakují předposlední Broumov, Mezilesí zase Teplice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Smolné zakončování Velichovek

Zápas začal, překvapivě, v přátelském duchu. Hned první gól padl v 5. minutě, domácí útočník pronikl do vápna hostů a po obehrání obránců a samotného golmana, poslal přihrávku před prázdnou branku, kde stál v pravý čas a na pravém místě Karel Martin, 1:0. Zbytek poločasu se neodehrál nijak agresivně, jak by kdekdo očekával. Převahu měly Velichovky, ale koncovka jim nepřála, a tak už do konce prvního poločasu nepřidaly žádnou branku.

Touha po bodech výrazně vzrostla

Druhý poločas přinesl ostřejší podívanou, než tomu bylo v poločase prvním. Počet faulů vzrostl, bez nadsázky, o polovinu. Ofenzivní snažení Mezilesí přineslo ovoce, běžela 63. minuta hry a hosté, po rychlém protiútoku srovnávají stav zápasu na 1:1, o gól se zasloužil Vítek Jan. Po inkasované brance, se domácí opět vzpamatovali a uchopili režii zápasu do svých rukou. V 68. minutě, je velichovský útočník sražen brankařem ve vápně. Je nařízen pokutový kop a golmanovi udělena žlutá karta. Penalty se ujal Šolc Vítězslav, který posílá střelu do levého horního rohu, brankař by jen s obtížemi mohl s výborně kopnutou situací něco udělat. Velichovky se ujímají opět vedení, 2:1. Po druhém gólu celku z jihu okresu, se atomosféra přiostřila, ale domácí se již o 3 body nenechali připravit. Naopak, ještě se jim povedlo přidat gól, který v nastaveném čase (91.minuta) mohl oslavit Kašpar Jiří, když se mu podařilo po rohu poslat míč do soupeřovy sítě. 23. kolo přineslo Velichovkám důležité 3 body, které jim udržují naději pro setrvání v okresním přeboru. Naopak Mezilesí si záchranu ještě více zkomplikovalo. 



Sestavy


TJ Velichovky
T. Hasník [-] - R. Munzar [-] (46. M. Resl [-] ) , M. Karel [-] , M. Novotný [-] , Z. Jelínek [-] , R. Bém [-] , V. Šolc [-] , J. Kašpar [-] , M. Novotný [-] , O. Runkas [-] , D. Šubrt [-]

TJ SOKOL Mezilesí
R. Škoda [-] - J. Otman [-] , L. Mesároš [-] , J. Vítek [-] , M. Novák [-] (5. J. Macháček [-] ) , M. Kárník [-] , D. Vaněk [-] , M. Hůlka [-] , L. Maixner [-] , M. Hanuš [-] , M. Holý [-]

ŽK: 74. R. Škoda .
Místo: Velichovky. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Vaníček Michal - VANČÁK Josef, PRUŠINOVSKÝ Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.