Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 15:00

19.kolo, Královéhradecký | Náchod | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnané derby nakonec dopadlo lépe pro Hejtmánkovice


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čihák hattrick nakonec nedal

Derby se nám odehrálo na hřišti v Broumově, kam zavítaly sousední Hejtmánkovice. Za favority zápasu lze považovat Hejtmánkovice, ať už z postavení v tabulce nebo díky posledním výkonům. Zápas se vyvíjel velmi rychle, když se hned po první akci prosadil hlavou domácí Bureš. Jenže radost domácích z vedení netrvala dlouho, protože o minutu později srovnával Čihák na 1:1. Hosté poté přidali na aktivitě a převzali iniciativu ve hře. Jejich aktivita nakonec vyústila v další branku, kdy své sólo zakončil znovu Čihák. Hejtmánkovice stále tlačily na pilu a přidaly i třetí gól, kdy byl u míče znovu Čihák, tentokrát nabídl Huškovi prázdnou branku a ten se nemýlil. Poté se hra vyrovnala, domácí měli také pár šancí, ale nedokázali je proměnit.  Zhruba ve 30. minutě mohl Čihák dovršit hattrick, ale penaltu nedokázal proměnit. Do konce poločasu se hra přelévala ze strany na stranu ale více branek vidět nebylo. 

Obrat nakonec nedokonán

Hned po začátku druhého poločasu dostal Broumov výhodu přímého kopu, k němuž se postavil Rolník a dokázal zakončit mezi 3 tyče, když mu výrazně pomohla chyba brankáře Boušky. Po chvíli domácí srovnali, po rohovém kopu se podruhé prosadil hlavou Bureš na 3:3. Hosté poté přešli do útoku a to se jim vyplatilo. Že se dá vystřelit bodem nám ukázal Strelec, který vymetl šibenici. Do konce se už více neudálo, a tak „Hejtmany“ si těsný výsledek pohlídaly. 



Sestavy


TJ Slovan Broumov B
M. Fajstl [-] - P. Gajdoš [-] , D. Horváth [-] (67. T. Frydrych [-] ) , J. Lehotský [-] , J. Rolník [-] , M. Hamada [-] , P. Bureš [-] , F. Dunovský [-] , P. Vik [-] , J. Pokorný [-] , M. Háze [-] (75. J. Čihák [-] )

TJ Sokol Hejtmánkovice
T. Bouška [-] - M. Záleský [-] (75. M. Nýč [-] ) , D. Hušek [-] (81. D. Klouda [-] ) , J. Strelec [-] , T. Martin [-] (46. M. Syrovátko [-] ) , O. Jirman [-] , V. Harasevič [-] , M. Harasevič [-] , T. Gago [-] (32. P. Hečko [-] ) , J. Franc [-] , V. Čihák [-] (65. L. Lorenc [-] )

ŽK: 37. P. Vik , 45. M. Hamada - 31. V. Harasevič , 56. M. Harasevič , 60. M. Záleský , 64. D. Hušek , 86. J. Franc , 90. O. Jirman .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Škoda Martin - SCHÄRFER David, KLICNAR Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.