L. Novák 72. (p.)
2:1p.
(0:0)
86. V. Robek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítěze jsme se po devadesáti minutách nedočkali


Branky


72. L. Novák (p.) - 86. V. Robek
0

Domácí okupují po podzimní části velice překvapivě druhou příčku a jejich tažení za postupem chtěla ve druhém jarním kole zastavit Vítězná, jejíž výkony byly v podzimní části jako na houpačce. Jedinou jistotou byl nestárnoucí kanonýr Robek.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bojovné derby

Stejně jako na většině stadionů i v Kocbeři nečekal na hráče lehký terén. Tipické královédvorské derby se od úvodních minut neslo v duchu boje! Tvrdého boje! Týmy si od začátku nic nedarovali, ale šancí bylo na obou stranách pomálu. Hosté byli ovšem lepším týmem a domácí musel několikrát podržet skvělými zákroky brankář Strasser. Postupem času se začala hra vyrovnávat a činit se musel i hostující brankář Daniel. Obrany obou mužstev byly zkrátka lepší než útoky. Do kabin se šlo za bezbrankového stavu 0:0

Ve druhém dějství se diváci alespoň dočkali branek

Do druhého poločasu přišli promáčení hráči obou celků znovu v bojovné náladě a a druhé dějstvá tak pokračovalo ve stejném duchu, jako zkončilo to první. První gólový moment přišel po hodině hry, když hostující brankář Daniel v šestnáctce nešikovně fauloval Kulhánka a Novák se z pokutového kopu nemýlil. Hosté poté vystupňovali tlak, ale na svou šanci si museli počakt až do 86. minuty. A kdo jiný mohl nepříznivý stav zvrátit, než nestárnoucí a nejdůležitější muž celku z Vítězné Víťa Robek. Ten svou brankou určil konečný stav 1:1 a šlo se na pokutové kopy. 

Fantastický Strasser

Na pokutové kopy šla obě mužstva s tím, že mohou jen získat. A nakonec to byli domácí, kteří si doma ponechali bonusový bod. Děkovat za něj mohou hrdinovi utkání Pavlu Strasserovi.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Kocbeře
Trenér domácích: Byl to vyrovnaný zápas, doslova boj o střed hřiště. Podařilo se nám vstřelit branku z penalty, ale nutno říci, že Vítězná zaslouženě vyrovnala.

Sokol Vítězná
Vedoucí mužstva hostí: Díky bohu za vyrovnání v závěru zápasu. Ještě že Robka máme.



Sestavy


TJ Jiskra Kocbeře
P. Strasser [-] - Z. Stránský [-] , R. Kulhánek [-] (85. L. Gogolák [-] ) , V. Hulík [-] , V. Jarolím [-] (46. R. Albín [-] ) , Z. Šmíd [-] , Z. Finger [-] , L. Novák [-] , T. Béna [-] , V. Hanuš [-] , M. Mohet [-]

Sokol Vítězná
J. Daniel [-] - D. Tichovský [-] , O. Pacák [-] , L. Čechovič [-] (70. T. Ježek [-] ) - V. Vladeka [-] , M. Vojtíšek [-] , T. Krákora [-] , P. Černota [-] - L. Andrle [-] , V. Robek [-] - O. Poloprudský [-]

ŽK: 26. T. Béna , 73. L. Novák - 26. V. Robek , 78. L. Andrle , 87. D. Tichovský .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Seidel Miroslav - PETRŮ Josef, PETR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.