2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

15.kolo, Jihomoravský | Brno - venkov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ochoz vítězně proti Ořechovu


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí rychle udeřili

Už ve 4. minutě se domácí tým dostal do vedení, když se prosadil Dohnal a dal tak vedení domácímu výběru - 1:0.  Ve zbytku poločasu se hra odehrávala spíše mezi šestnáctkami a nikdo s hráčů nepřekonal dobře chytající brankáře obou mužstev a tak se šlo do kabin za stavu 1:0 pro domácí celkem, nutno podotknout, že zatím fotbal těchto dvou týmů nijak nepředčil úroveň této soutěže.

Stejné tempo

I ve druhém poločasu se fotbal nijakým způsobem nezlepšil a byl to spíše boj, ve kterém se mohlo stát cokoliv. Hra se spíše odehrávala ve středovém kruhu, kde týmy sváděli souboje a spíše domácí byli úspěšnějšími, ale žádný tlak nebo branka z jejich strany nepřicházela. Šance si poté vytvořili i hosté, avšak ztroskotali buď na pozorné obraně domácích nebo na dobře chytajícím brakáři, který svůj tým podržel při dvou důležitých situacích a správně vybíhal mimo pokutové území, kde posbíral dlouhé přihrávky hostujícího celku, čímž zamezil jejich koncovce a přispěl k tomu, že domácí stále vedli. Nakonec se i radovali, jelikož druhou branku domácích vstřelil Shirich Kiryl, který dal výsledku definitivní podobu a uklidnil svůj výběr. Domácí tým nakonec zvítězil 2:0 a připsal si do tabulky velmi důležité 3 body z domácího prostředí.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Ochoz u Brna
Petr Karlík: Domácí tým dnes podal lepší výkon než hostující tým a tudíž si zasloužil v tomto utkání 3 body. Můžu říct, že hrál mnohem lépe než v minulé polovině sezony.

FK Ořechov
Karel: Dnes se ořechovským hráčům tolik nedařilo, hlavně v zakončení chyběla přesnost a klid na kopačkách. V příštím kole to budou chtít určitě napravit a v domácím prostředí zvítězit.



Sestavy


TJ Ochoz u Brna
P. Gronich [-] - L. Čábelka [-] , R. Trávníček [-] , K. Shkirich [-] (89. D. Gotvald [-] ) - M. Vantuch [-] , P. Učeň [-] (85. P. Urban [-] ) , M. Dohnal [-] , M. Kotík [-] , P. Eliáš [-] - R. Telíšek [-] (79. H. Blatný [-] ) , J. Mlejnek [-] -

FK Ořechov
M. Zich [-] - L. Fiala [-] , Z. Fiala [-] (86. V. Kališ [-] ) , M. Bartoněk [-] , T. Bednář [-] , J. Prokeš [-] , J. Solomon [-] , L. Koplík [-] (82. V. Chyba [-] ) , L. Staněk [-] (46. M. Kadlčík [-] ) , Z. Hrdlička [-] , P. Látal [-] (76. P. Buček [-] ) -

ŽK: 32. L. Staněk , 54. P. Látal . ČK: 68. Z. Hrdlička .
Hráči zápasu: K. Shkirich , M. Dohnal .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: MIKLÁŠ Libor - FRYDRYCH Dominik, MORAVEC Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.