Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

14.kolo, Ústecký | Louny | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bitva až do samého závěru


Branky


0

Po zimní dlouhé přestávce odstartoval Okresní přebor 14. kolem jarní část soutěže. Domací TJ Krásný Dvůr doma hostil SK Cítoliby a zápas byl dramatický až do samého závěru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Okresní přebor opět pokračoval 14. kolem a domácí hráči Krásného Dvora v něm přivítali lídra soutěže mužstvo Citolib. Krásnodvorští se po ne zcela přesvědčivých výsledcích v zimnní přípravě pustili do svého soupeře od samého začátku a chtěli ukázat i divákům, že fotbal hrát nezapoměli.Soupeř se nechtěl nechat zahanbit, opětoval také vysoké tempo a tak začátek utkání sliboval pěkný zápas. Již v 8.min se dostal do samostatného úniku domácí Kotrc a po chytrém vylákání soupeřova brankáře z branky, přenesl míč na druhou stranu velkého vápna a tam zcela osamocený domácí snajpr Hrbík zavěsil míč pod břevno a zajistil vedení domácím 1:0. Hra měla i nadále vysoký spád a domácí mohli brzy zvýšit na dvoubrankové vedení, ale žel Tesař po rohu překopl prázdnou branku z malého vápna. Své umění musel ukázat i domácí brankář Popenko, kdy zlikvidoval dvě ošemetné šance soupeře v rychlém sledu za sebou. Přišla 33. minuta, kdy hosté po pěkné akci vyrovnali a zápas mohl začít od začátku. Ve 40 min se dostal po chybně odehraném míči na polovině domácích Hrbík a po samostatném úniku překonal výborného brankáře Rokose a domácí odcházeli do kabin s vedením 2:1.

 

 

Druhý poločas začali hosté tlakem na domácí branku, ve které ale čaroval výborný Popenko. Po deseti minutách se hra zase zklidnila a domácí se opět začali prosazovat rychlými brejky. Zvlaště oživení hry přinesl střídající Lesnák, který začal svojí rychlostí dělat problémy již unaveným obráncům Citolib. Utkání se blížilo k závěru a hosté stále více otevírali hru, což přineslo i  několik šancí pro domácí, ale ty stejně jako domácí golman vychytal i hostující Rokos. Dá se říci, že druhý poločas byl souboj obou brankářů kdo první kapituluje. Přišla 89 minuta, domácí založili rychlou akci podél lajny a prudký přizemní centr uklidil do branky Barták a utkání bylo rozhodnuto. Poslední branku přidal Lesnák, kdy po rohu hostů se vydal do vápna i brankář Rokos a odražený míč dovezl do prázdné branky rychlonohý Lesnák. Domácí tak vrátili hostům porážku z podzimního kola v Citolibech, kde se jim zápas vůbec nepovedl.

 



Sestavy


TJ Krásný Dvůr
Y. Popenko [-] - K. Tesař [-] , V. Lassman [-] , M. Zedník [-] , M. Hrouda [-] - D. Uldrich [-] (61. M. Lesňák [-] ) , J. Kafka [-] (78. M. Hrbík [-] ) , V. Kotrc [-] , L. Kamír [-] - M. Hrbík [-] (90. L. Špatný [-] ) , S. Barták [-]

SK Cítoliby
M. Rokos [-] - P. Zandal [-] , M. Janoušek [-] , S. Bláha [-] (46. J. Pokorný [-] ) - A. Nejedlý [-] , J. Kolařík [-] (78. M. Šulc [-] ) , D. Kabele [-] , P. Zandal [-] - L. Müller [-] , J. Maier [-] - T. Bunda [-]

ŽK: 45. M. Hrouda - 33. P. Zandal , 61. L. Müller , 87. J. Pokorný .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Bechynský Tomáš - ŠEBEK Václav, ZEDNÍK Jindřich (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.