Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 15:00

26.kolo, Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dubice v posledním boji zvítězila


Branky


0

Sosnová, což je tým, který se též dokázal udržet v přeboru, bude na závěr ligového rozlosování čelit domácímu výběru Dubice. Ti zůstávájí druzí, a i toho týmu se bude týkat eventuální postup do vyšší soutěže...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

2:0, Dubice potvrzuje druhé místo

Domácí nastoupili ve velké pohodě a cítit to bylo hlavně kvůli tomu, že již v závěru o nic nešlo. Sosnová byla sice oslabena o tři-čtyři háče, kteří pravidelně nastupovali v základní sestavě, ale i ona si chtěla zápas především naplno užít. Pavel Vodrážka byl tím, kdo se do statistiky sřelců zapsal jako první. To se psala 21. minuta. Sosnová vlastně ani nebyla k ničemu pořádnému puštěna a volně hrající domácí měli utkání pod kontrolou. Tím spíše, když se ještě ve 28. minutě blýskl brankou Tomáš Třešňák a do šatny pak bylo hotovo. 2:0.

Domácí nedopustili zaváhání

I v tomto poločase byli lepší domácí a Sosnová se jen těžce dostávala k pořádnému závanu v pokutovém území soka. Trenér Grobarčík navíc vystřídal všechny hráče, co mohl a i podle toho poté zbytek zápasu vypadal. V 52. minutě se naposledy za domácí prosadil Pavel Škach a zvýšil náskok domácích borců. Nakonec, alespoň kosmeticky, upravil skóre střelec hostů Tomáš Hamata a to bylo ze závěrečného utkání vše. Výsledek byl v celkovém znění 3:1 pro domácí družstvo.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Dubice
Tomáš Grobarčík (asistent trenéra Dubice): Docela mě hosté zklamali, protože přijeli poněkud odevzdaní a bylo to z nich cítit po celý zápas. Bylo to takové to poslední pohodové utkání a pro nás bylo spíše tréninkem. Sosnová podřídila hru tomu, aby nedostala výprask, takže i podle toho to také vypadlo. Na konec vypíchnu Pavla Škacha, který dnes zahrál určitě nejlépe.




Sestavy


TJ Spartak Dubice
T. Pětioký [-] - P. Škach [-] , J. Dutka [-] , T. Třešňák [-] (59. P. Podrazil [-] ) , R. Patka [-] (55. I. Kovachki [-] ) - A. Gorol [-] (51. R. Patka [-] ) , P. Vodrážka [-] , T. Hájek [-] - M. Ráliš [-] , T. Bárta [-] (51. P. Grundza [-] ) - P. Székely [-] (55. L. Šincl [-] )

Sparta Sosnová
K. Kluch [-] - D. Jilemnický [-] - T. Hamata [-] - R. Ladra [-] , M. Hapiák [-] (46. P. Košík [-] ) , J. Růžička [-] , M. Bango [-] , A. Gavlík [-] , P. Bílý [-] , K. Ritschel [-] , Z. Habel [-]

ŽK: 16. R. Patka , 41. T. Hájek , 64. J. Dutka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kapoun Karel - KUTÍLEK Martin, BLÁHA Matyáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.