Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 10:30

22.kolo, Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stružnice si překvapivě zastřílela ve Skalici


Branky


0

Souboj celků, kterým jde reálně o udržení se v lize. Bodově byli hosté o tři body za domácími, a vidina bodů se tím spíše vzdalovala, když si uvědomíme, jak silným družstvem Skalice doma je. Dnes to ovšem moc neplatilo...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stružnice ve vedení

Byli to hráči hostů, kteří po docela dobré akci, kterou započali z protiútoku hned ve 4. minutě, dávali první branku v utkání. Postaral se o ni Daniel Fajtl a domácí pořádně překvapil. Jenže pár minut poté, konkrétně ve 12. minutě, hosté zbytečně chybovali a darovali Danielu Vojtěchovi vyrovnávací branku. Dnes jsme víceméně viděli branky po chybách obran a následných brejcích. Do šatny ještě hosté urvali výhru, když se Pavel Mareček prosadil po centru hlavou a to do protipohybu gólmana, který neměl nárok. Pravda, že domácí měli příležitost ke srovnání ještě před hvizdem poločasu, ale na čáre ještě stihl hostující obránce míč vykopnout. Poločas tedy 1:2.

Skalice byla na míči lepší, ale to bylo vše

Domácí si dost v šatně vysvětlili a do druhé půle vstoupili v jiném rozpoložení, neboť na programu dne byla určitě výhra, navíc doma. Byli také po většinu druhé půle lepším celkem, ale jakmile přišlo na lámání chleba v podobě pořádné šance, hostující ji bez problému likvidovali a naopak se beze strachu hnali do dalších brejků. Další totiž využil Daniel Fajt v 65. minutě a podruhé v utkání střílel neomylně. Skalice poté už nic nevymyslela a byť se snažila přišpendlit hosty k bráně, tak nedokázali posbírat míče, které z dalších brejků hosté opět proměňovali. V 78. minutě přidával další branku Koždoň Břetislav a v 82. minutě pro změnu Dušan Čech. Výsledek po skončení utkání byl 1:5. Na domácí se hosté již bodově dotáhli.



Ohlasy k zápasu


SK Skalice u České Lípy B
Robert German: Náš výkon se nedá nijak jinak pojmenovat než ,,TRAGÉDIE" - takto se o záchranu nebojuje. Předvedli jsme hru absolutně bez nasazení, koncovka bez efektu a plno chyb v obranné fázi. Na našich hráčích je vidět tréninkový deficit a to se projevuje i na hře. Soupeř byl lepší a body si zaslouží.

TJ Dynamo Stružnice
Martin Hamada (hráč Stružnice): Potřebujeme dělat body, to je jasné. Přeci jen jsme v tabulce skoro dole a po zápase jsme byli rádi, že jsme si tu povinnost splnili. Ty body jsme vážně potřebovali. Soupeř byl hratelný a také neefektivní v zakončení, na rozdíl od nás. Z týmu bych vypíchl Daniela Čecha, který odehrál skutečně dobrý zápas a tradiční opory Koždoně a Marečka. Pravda ale je, že jsme dnes vyhráli jen díky bojovnosti celého týmu.



Sestavy


SK Skalice u České Lípy B
R. German [-] - J. Loffelmann [-] - L. Farmačka [-] (46. K. Mráka [-] ) , D. Pavlík [-] , M. Kremina [-] , J. Kohout [-] , V. Daniel [-] , J. Jeřábek [-] , J. Jehlička [-] , M. Lebruška [-] , V. Šlajs [-]

TJ Dynamo Stružnice
A. Havlík [-] - M. Sokol [-] , J. Dvořák [-] - M. Hamada [-] (87. R. Čech [-] ) , J. Halgaš [-] , V. Koždoň [-] (73. D. Čech [-] ) , L. Merenus [-] , M. Bahník [-] - D. Fajtl [-] , P. Mareček [-] , B. Koždoň [-] -

ŽK: 21. V. Daniel , 41. J. Loffelmann , 57. D. Pavlík , 61. V. Šlajs - 26. J. Halgaš .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Špáta Vladimír - TÁBORSKÝ Josef, CHLÁDEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.