5:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

21.kolo, Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Papírový favorit zápas totálně nezvládl


Branky


39. D. Šubrt , 44. P. Šena , 65. M. Suchan , 83. D. Šubrt , 88. M. Uhlíř
0

Kravaře získaly hodně cenný skalp, ale že by mohly Bukovanům naložit na zpáteční cestu bůra, to si asi ani sami domácí fotbalisté nepředstavovali... Byli jste na zápase? Ohodnoťte výkon jednotlivých týmů, hráčů, či rozhodčího!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bukovany přistoupily k zápasu hodně laxně

Bukovany jako třetí tým tabulky nastoupily ve velmi vlažném tempu a na s chutí hrající Lokomotivu Kravaře hra na půl plynu stačit nemohla. Kravaře sice hrály první půli proti větru, přesto byly daleko aktivnějším celkem a zasloužená odměna přišla ve 39. minutě z kopačky Davida Šubrta, který se prosadil pěknou střelou a poslal domácí do vedení – 1:0. Skóre se do poločasu měnilo ještě jednou, a byl to znovu hostující brankář Fišer, kdo kapituloval. Domácí obránce zatáhl míč až do malého vápna soupeře a do prázdné brány dorážel míč Pavel Šena – 2:0.

Uhlíř se dočkal první branky v sezóně

V úvodu druhé půle Bukovany přece jen přidaly, Kravaře pustily protivníka ke slovu, a pomáhaly k tomu i chyby domácích v rozehrávce - obránci dávali malou domů a atakující hráč div že nesnížil. Po deseti minutách ale aktivita hostujícího celku opadla a domácí uklidnila branka Marka Suchana z 65. minuty. Ten byl zcela osamocen před brankářem a v zakončení nezazmatkoval a dloubl míč do sítě – 3:0. Kravaře stále neměly dost - Šubrt se prosadil svou druhou brankou, když hosté znovu nechali hráče postupovat samotného na gólmana Fišera – 4:0. Skóre pečetil Michal Uhlíř brankou z penalty a Bukovany na nepovedené střetnutí budou chtít hodně rychle zapomenout…



Ohlasy k zápasu


FK Lokomotiva Kravaře u České Lípy
Michal Uhlíř (hráč): „Bukovany první poločas odchodily a doplatily na to. Ve druhé půli už to bylo trochu vyrovnanější, Bukovany kousaly, ale zhruba od 60. minuty jsme už zase měli vše pod kontrolou. Nevím, jestli můj gól byl nejhezčí, ale byl mým prvním, takže dobré (smích). Našim nejlepším hráčem byl pravý záložník Jan Koutný, střední záložník Marek Koutný a Pavel Šena."




Sestavy


FK Lokomotiva Kravaře u České Lípy
M. Řehák [-] - P. Šena [-] , J. Palka [-] , A. Kubišta [-] (85. M. Červený [-] ) , M. Končel [-] , T. Gvizd [-] (79. M. Uhlíř [-] ) - M. Koutný [-] (89. K. Fára [-] ) , J. Koutný [-] , D. Šubrt [-] , J. Ledl [-] - M. Suchan [-] (73. K. Maršík [-] ) -

TJ Družba Bukovany
T. Fišer [-] - J. Králík [-] , J. Michel [-] , F. Jindra [-] (70. J. Michel [-] ) , J. Majerech [-] (46. P. Kusý [-] ) , R. Zmeškal [-] , J. Kočí [-] , L. Ramík [-] , V. Neliba [-] , D. Zátka [-] , D. Vetešník [-] (46. Š. Fulier [-] )

ŽK: 45. J. Kočí , 67. T. Fišer , 68. F. Jindra , 75. D. Zátka , 89. J. Michel , 89. J. Michel .
Hráči zápasu: P. Šena , J. Koutný , M. Koutný .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.