Řepov si doma poradil se Březnem


Branky


0

V rámci 22. kola na sebe narazily celky Řepova a Března. Očekával se vyrovnaný souboj, ovšem domácí byli lepším týmem a svého soupeře přehráli poměrem 6:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky Drahoty

Od úvodních minut měl více ze hry domácí celek a více držel míč. V 8. minutě se poprvé měnilo skóre, když hostující obraně utekl útočník Bonomo a předložil míč Drahotovi, který se nemýlil - 1:0. Domácí vstřelená branka ještě více nakopla a Březnu nezbývalo nic, než pozorně bránit. I tak si ale hosté dokázali vytvořit nebezpečné situace před domácí brankou po dvou rohových kopech z 16. minuty, ovšem vyrovnávající branka z toh nebyla. Ve 21. minutě mohl domácí Řepov pojistit své vedení, ovšem Bonomo své sólo po přihrávce Lochmana neproměnil. Za pět minut se opakovala totožná situace, opět se Bonomo řítil na Charváta a ten jeho střelu vyrazil. Odražený míč se ještě dostal k Rambouskovi, který vyběhnutého Charváta zkoušel přehazovat, ovšem také byl neúspěšný. Zvýšení skóre tak přišlo až ve 28. minutě, kdy po velkém závaru ve vápně a střelách Honzáka s Bonomem, se míč dostal ke Drahotovi a bylo to 2:0. Sám Drahota mohl zaknihovat hattrick o další čtyři minuty později, ovšem jeho samostatný únik na gólmana zůstal neproměněn. Další branku domácího Řepova mohl přidat Rambousek s Podzimkem, ovšem ani jeden svou šanci neproměnil v branku. Do kabin se tak šlo za stavu 2:0 pro domácí Řepov.

Šest branek v druhé půli

Do druhého poločasu opět vlétli lépe domácí a už v 50. minutě to přineslo ovoce. Uher našel přesnou přihrávkou na zadní tyč Bonoma a ten ve skluzu uklízel za Charvátova záda - 3:0. V další šanci se opět ocitl aktivní Drahota, který po souboji s brankářem svoji šanci neproměnil, po něm zakončoval ještě Rambousek, jenže nepřesně. Řepovští byli opravdu při chuti a o další hezkou akci se postarali Bonomo s Drahotou, kteří vyšachovali domácí obranu, ale zakončení nakonec poslal Drahota nad branku. V 55. minutě se na hřiště dostal místo Drahoty Šťastný a po pouhých třech minutách na hřišti mohl slavit branku. V 58. minutě mu totiž předložil míč Rambousek a Šťastný se z deseti metrů nemýlil - 4:0. Poté se o čestný úspěch zasloužili i hosté, když se v 65. minutě trefil z přímého kopu Brodský. Za dalších pět minut už to bylo jenom o dvě branky, když řepovská obrana zapomněla na zadní vrátka a toho využil Jeleček. Zdramatizování utkání ovšem odmítl Bonomo, který v 77. minutě po samostatném úniku přidal svou druhou branku v utkání - 5:2. O poslední šestou branku domácích se postaral o další dvě minuty Pollák, který po přihrávce Šťastného přehodil hostujícího Charváta. Více se již nestalo a tak Řepov bere zasloužené tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Řepov
Vladimír Javůrek - trenér: "Jsem rád, že poslední jarní domácí zápas se nám podařilo zvítězit. Byli jsme dnes lepší, než Březno a vítězství je zasloužené. Měli jsme ještě dost šancí, které jsme neproměnili, takže výsledek je pro Březno ještě milosrdný. Naše výkony stoupají a padají s tím, jak se sejdeme. Dnes jsme byli až na jednoho zraněného kompletní a bylo to znát."




Počet diváků: 55. Rozhodčí: Hloucal Radek - BARTOŠ Ladislav (N), ERBEN Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.