Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 17:00

22.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj rezerv dopadl nerozhodně


Branky


0

Zápas mezi "B" týmy Bousova a Bakova vítěze nepoznal. První půli sice ovládli domácí poměrem 2:1, v druhé půli se ovšem podařilo Bakovu vyrovnat a oba celky si tak rozdělily po bodu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O gól lepší Bousov

Rezerva Bousova, která se po sérii výher trochu zasekla a v minulém kole musela snést debakl od vedoucí Doubravy, na svém hřišti tentokrát hostila béčko Bakova. To si mohlo zajistit jistotu záchrany. Na první branku utkání se čekalo až do 26. minuty, kdy gólmana Lehkého překonal Jan Stejskal a otevřel tak skóre. Místo uklidnění domácích ovšem přišla blesková odpověď hostů. Ve 30. minutě se hlavou prosadil Kühnel a vstřelil tak již sedmou branku v jarní části sezony, čímž prokazuje skvělou formu. Ovšem domácí se nespokojili s tím, že by se šlo do kabin za vyrovnaného stavu, proto přišla šest minut před koncem poločasu branka na 2:1 z kopačky záložníka Poláka. Do kabin tak mohli jít spokojenější domácí, kteří si vrátili vedení zpět.

 

Brzké vyrovnání

Do druhé půle ovšem vstoupili lépe hosté a v 53. minutě si připravili pro své hostitele vyrovnávající branku. Míč z rohového kopu si nejlépe našel Sedláček a podařilo se mu překonat Urbana - 2:2. To byla poslední branka, kterou vidělo osmdesát přihlížejících diváků. Bousov sice mohl strhnout vedení na svou stranu těsně před koncem utkání, ovšem svoji velkou šanci neproměnil. Body se tak nakonec spravedlivě dělily, což znamenalo jediné. Díky prohře Nové Vsi mohl Bakov slavit záchranu ve III. třídě a ve hře o sestup už jsou tak pouze dva celky. Naopak Bousov se díky prohře Března posunul na čtvrtou příčku tabulky.



Ohlasy k zápasu


Dolnobousovský SK B
Patrik Šouta - trenér: I když v závěru zápasu jsme měli obrovskou šanci, kterou jsme mohli strhnout vedení na naší stranu, neproměnili jsme ji. Nakonec je ovšem remíza spravedlivá.

SK Bakov nad Jizerou B
Bakov nad Jizerou: "Bod s kvalitním soupeřem berem, teď můžeme v klidu dohrát sezonu."



Sestavy


Dolnobousovský SK B
P. Urban [-] - L. Dajč [-] , L. Holub [-] , P. Havel [-] , P. Kynčl [-] - T. Šolc [-] (73. P. Doležal [-] ) , M. Merva [-] , P. Havel [-] , M. Polák [-] (83. T. Světlík [-] ) - J. Stejskal [-] (64. M. Šolc [-] ) , R. Bartoň [-] -

SK Bakov nad Jizerou B
L. Lehký [-] - R. Fryč [-] , R. Cecava [-] (68. F. Řehák [-] ) , P. Svatuška [-] , J. Bareš [-] (80. M. Šulc [-] ) , M. Louda [-] , J. Resl [-] , M. Kühnel [-] , V. Sedláček [-] , J. Hozák [-] , T. Formáček [-]

ŽK: 56. P. Havel , 73. L. Dajč - 44. P. Svatuška , 81. F. Řehák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šebela Jiří - VLČKO Josef (N), BERÁNEK Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.