Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 15:00

22.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Doubrava nadělila Klášteru desítku


0

V pohodě hrající Doubrava si zastřílela na hřišti Kláštera, pro který si připravila hned deset branek. V každém poločase se lídrovi soutěže podařilo vstřelit pět branek a v pohodě si tak odvezl tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hattrick Nedošetka

V sestavě hostující Doubravy nechyběl čtyřgólový střelec z minulého kola Vít, naopak střelec hattricku Odcházel začal pouze na lavičce náhradníků. Na druhé straně domácí Klášter si mohl tímto kolem zajistit jistotu setrvání ve III. třídě i pro příští sezonu. Od úvodních minut ovšem Doubrava svého soupeře fotbalově a kombinačně přehrávala a o vítězi zápasu se rozhodlo velmi brzy. Na první branku utkání se čekalo pouze do 8. minuty utkání, když otevřel skóre Jiří Koťátko. Za dalších osm minut už to bylo o dvě branky, když se poprvé, ale rozhodně ne naposledy, trefil záložník Nedošetko. Převaha byla i nadále na hostující straně a potvrdil ji Pálka, který ve 24. minutě zvyšoval na 3:0. Do konce poločasu zvýšila Doubrava na pětigólový náskok, když se dvakrát prosadil Nedošetko a zaznamenal tak hattrick za jednačtyřicet minut. Do kabin se tak šlo za jasného stavu 5:0 pro hostující Doubravu a všem zúčastněným bylo jasné, kdo že dnes bude brát tři body.

Dovršená desítka

Klášter na nepříznivý vývoj reagoval dvojstřídáním, do druhé půle naskočili Burda s Kohlem místo Vaska a gólmana Kysely. Na obrazu hry se ovšem nezměnilo nic a hned po pěti minutách druhé půle už to bylo o šest, když se prosadil do té doby mlčící střelec Vít. Od té doby přišlo nejdelší čekání na branku v zápase. Ta padla až v 75. minutě a vstřelil jí patičkou Šelemberk. Tato branka opět nastartovala hostující gólostroj a do konce zápasu se Doubrava trefila ještě třikrát, čímž dovršila desetigólovou hranici. O branky se postupně postaral střídající ŠimíčekBárta a skóre uzavřel svou čtvrtou brankou v zápase Nedošetko. Doubrava si tak opět zastřílela a prodloužila tak sérii bez porážky. Klášter sice inkasoval největší příděl v sezoně, ale díky prohře Nové Vsi s Kosmonosy se i tak může radovat ze zachování příslušnosti III. třídy i pro příští sezonu.



Ohlasy k zápasu



SK Jizeran Doubrava
Josef Nedošetko - hráč: "Utkání jsme měli od první minuty ve vlastních rukách. Kombinační hra se spoustou zakončení se ukázala i v konečném výsledku. Byl tomu i důkaz gól Šelemberka, který míč uklidil do sítě famózní patičkou."



Sestavy


SK Klášter Hradiště n/J
L. Kysela [-] (46. T. Burda [-] ) - J. Antoš [-] , J. Bendl [-] , M. Smetana [-] (71. R. Tesař [-] ) , J. Kandráč [-] , P. Rössler [-] , L. Novák [-] , M. Knotek [-] , G. Horák [-] , R. Vasko [-] (46. M. Kohl [-] ) , T. Král [-]

SK Jizeran Doubrava
P. Musil [-] - J. Šelemberk [-] , J. Bárta [-] , M. Vít [-] (60. L. Odcházel [-] ) , M. Pálka [-] (64. D. Šimíček [-] ) , P. Koťátko [-] , J. Nedošetko [-] , J. Koťátko [-] , M. Jeleček [-] (85. J. Stejskal [-] ) , M. Mikschl [-] , J. Halfar [-] (80. R. Dvořák [-] )

ŽK: 70. J. Antoš - 65. J. Bárta .
Počet diváků: 76. Rozhodčí: Khol Martin - HORÁK Vladimír (N), MOC Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.