Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 15:00

14.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klášter doma zdolal rezervu Bělé


Branky


0

Důležitou výhru si připsal Klášter, který dokázal zareagovat na výhru Sportingu a taktéž na svém trávníku získal tři body za vítězství 5:2 nad rezervou Bělé. Hosté sice vedli, ovšem Klášter prožil ve druhé půli opravdu produktivní desetiminutovky, během které vstřelil čtyři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nerozhodně

Do utkání lépe vstoupil domácí Klášter, který byl aktivnější a více držel míč na kopačkách. Skóre zápasu mohl hned v úvodu otevřít domácí Nedvěd, ale zblízka branku přestřelil. Na branku tedy musel Klášter čekat do 14. minuty utkání, kdy si Kandráč narazil s Najmanem a tváří v tvář gólmanovi Vernerovi se nemylil - 1:0. Inkasovaná branka probrala také hosty z Bělé, kteří postupně přebírali iniciativu a hrozili především ze standartních situací. Ovšem strandartky v podání zkušeného Vrabce nebyly tak nebezpečné, jako tomu obvykle bývá. Vyrovnání přišlo ve 25. minutě, kdy se hostům naskytla možnost volného přímého kopu z hranice vápna za faul Čermáka. K míči se postavil Slobodzian a krásnou střelou rozvlnil síť za Šimíčkem, který neměl šanci zasáhnout. Víc branek v první půli nepadlo a do poločasu se tak šlo za remízového stavu.

Do druhé půle vstoupili tentokrát lépe hosté a po deseti minutách hry se dostali do vedení. Po další ze standartek se dostal k odraženému míči nikým nehlídaný Slavík a překonal Šimíčka - 2:1 pro Bělou. Radost ovšem hostům vydržela pouhé čtyři minuty. Najman totiž prošel po pravé straně a střelou na zadní tyč opět srovnal misky vah. Domácí vstřelená branka nakopla a za další minutu se mohli radovat znovu. Na půlící čáře se k míči dostal Nedvěd a hezkým sólem se dostal až před Vernera, kterého překonal - 3:2. Hosté byli dvěma brankami ve dvou minutách zaskočeni a navíc bylo citelně znát, že ze hřiště odešli zkušení Jirdásek s Vrabcem. v 67. minutě se skóre zápasu opět měnilo. Po krásném lobu od Knotka se k míči dostal Najman, ani podruhé v zápase se nemýlil a zvýšil tak na rozdíl dvou branek. A opět se na další branku čekalo pouhou minutu. Střelu Kandráče Verner jen vyrazil před sebe, kam přiběhl sám střílející hráč a doslova protlačil míč za brankovou čáru - 5:2. Kaňkou za dobrým výkonem Kandráče bylo jeho vyloučení v 77. minutě, kdy zbytečně oplácel a nemohlo následovat nic jiného, než červená karta. Nicméně víc branek již v zápase nepadlo a Klášter se tak díky výhře 5:2 dostal na . místo před Bakov a Jivinu. Bělá zůstavá na 6. příčce tabulky.



Ohlasy k zápasu


SK Klášter Hradiště n/J
Vladimír Taclík: "Velmi důležité vítězství, po výhře Sportingu je dobré, že je jejich odstup stále sedm bodů a že jsme dotáhli mužstva před námi. Hráčům děkuji za jejich přístup k zápasu."




Sestavy


SK Klášter Hradiště n/J
P. Šimíček [-] - O. Najman [-] (73. R. Vasko [-] ) , T. Burda [-] (73. T. Král [-] ) , M. Nedvěd [-] , J. Antoš [-] (67. P. Rössler [-] ) , M. Smetana [-] , J. Kandráč [-] , L. Novák [-] , M. Knotek [-] , G. Horák [-] , T. Čermák [-]

SK Bělá pod Bezdězem B
J. Verner [-] - J. Fischer [-] , K. Vrabec [-] (62. M. Macek [-] ) , A. Voleman [-] , T. Klíma [-] (67. J. Ďurfina [-] ) , D. Slavík [-] , M. Jíra [-] (17. L. Hruštička [-] ) , J. Hanibal [-] , J. Slobodzian [-] , M. Jirdásek [-] (55. D. Špringl [-] ) , J. Pavlíček [-]

ŽK: 24. G. Horák , 33. T. Burda , 70. L. Novák - 40. D. Slavík , 64. J. Fischer . ČK: 77. J. Kandráč .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Stejskal Jaroslav - TACLÍK Vladimír (N), SMEJKAL David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.