2:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 13:30

13.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělá si s Řepovem body rozdělila


Branky


0

Zápas mezi Bělou a Řepovem svého vítěze nepoznal. Domácí se po maximální produktivitě v první půli mohli těšit z dvoubrankového náskoku, v druhé půli ovšem Řepov zabral, skóre vyrovnal a z Bělé si tak odváží bod za remízu 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Maximální efektivita Bělé

Hosté opět doplatili na svůj úzký kádr a do Bělé přijeli s pouhým jedním hráčem na střídání. I přesto byli ze začátku zápasu aktivnějším a nebezpečnějším týmem. Své šance ovšem nedokázali hosté zužitkovat a tak udeřilo na druhé straně z první vážnější šance. Centr Hanibala z levé strany našel přesně zkušeného Vrabce a ten se z voleje trefil přesně k levé tyči Babčákovi brány - 1:0. Vyrovnat poté mohl a spíše měl Pollák, kterému před prázdnou branku stříleným centrem předložil míč aktivní Bonomo, ovšem útočníkovi Řepova se nepodařilo nasměrovat míč do opuštěné klece. A tak to byli opět domácí, kteří vytěžili z minima maximum. Ve 27. minutě nabídl Řepov domácím nebezpečnou standardku těsně před vápnem. K exekuci se opět postavil Vrabec a lehce tečovaná střela opět skončil u tyče hostující branky - 2:0. Poté ještě mohl zvýšit vedení po pěkné kombinaci Toman, ovšem Babčák byl proti. První půle tak skončila pro lépe pro domácí, i když hosté byli lepším týmem a vypracovali si více šancí.

V druhé půli přišlo srovnání

Lepší vstup do druhé půle si Řepov asi nemohl přát. Po centru a střele jednoho z hostujících hráčů se na brankové čáře zjevil Pollák a lehkým doklepnutím snížil na 2:1. Rázem tak bylo o co hrát a Řepov se neúnavně tlačil za vyrovnáním. To přišlo v 71. minutě, kdy Rambousek vysunul ze středu pole do samstatného úniku znovu Polláka a ten si tváří v tvář Vernerovi věděl rady - 2:2. Vyrovnání Řepov nakoplo a ten si hned poté vypracoval několik šancí na otočení zápasu, především Bonomova hlavička po rohovém kopu volala po brance. Třetí branku už ovšem hosté nepřidali a tak se nakonec body dělily. Díky výhře Nové Vsi ovšem Bělá ještě zachráněna není a pro definitivní jistotu záchrany musí v příštím kole bodovat na hřišti Března.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Řepov
Vladimír Javůrek - trenér: "Bělá nám dala v prvním poločase lekci z produktivity stejně jako v podzimním zápase. Tentokrát jsme ale nesložili zbraně a podařilo se nám vyrovnat a druhý poločas byl v naší režii. Kdybychom proměnili šance, mohli bychom z Bělé odvést 3 body. Myslím se, že zápas měl slušnou úroveň a byl zajímavý pro diváky."



Sestavy


SK Bělá pod Bezdězem B
J. Verner [-] - M. Kulczycki [-] , K. Vrabec [-] (63. L. Vnenk [-] ) , D. Smejkal [-] (46. D. Špringl [-] ) , J. Toman [-] , M. Toman [-] , J. Slobodzian [-] , J. Hanibal [-] , L. Doležal [-] , T. Klíma [-] , J. Pavlíček [-] (30. J. Ďurfina [-] )

TJ Sokol Řepov
J. Babčák [-] - L. Honzák [-] , A. Drahota [-] - M. Lochman [-] , M. Šťastný [-] , D. Kořínek [-] , J. Podzimek [-] - T. Pollák [-] (81. J. Javůrek [-] ) , V. Rambousek [-] , M. Bonomo [-] - R. Kepka [-]

ŽK: 72. J. Slobodzian - 68. M. Lochman .
Počet diváků: 51. Rozhodčí: Kuba Michal - KOŽEJ Roman, VRABEC Slávek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.