2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 13:30

13.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žerčice vybojovaly záchranu


Branky


0

Velmi důležitý zápas se odehrál v Žerčicích, které dokázaly přehrát Nemyslovice poměrem 2:1 a díky prohře Jabkenic ve Struhách si tak zajistily setrvání v soutěži i pro následující ročník.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvakrát se trefil Nastoupil

Hosté přilei do Žerčic v okleštěné sestavě bez bratrů Baboráků a taktéž bez náhradníků. Naopak domácí s vědomím toho, že by je případná výhra v soutěži zachránila, na svého soupeři vlétli. Jejich snaha se vyplatila už v 15. minutě utkání, kdy cetrovaný míč dorazil do branky Nastoupil . Za deset minut se opakovala rtotožná situace i s totožným střelcem - opět to byl Nastoupil, který překonal Pala v hostující brance a Žerčice se tak ujaly už dvoubrankového náskoku. Od této branky domácí zalezli na svou obrannou polovinu, kouskovali hru a čekali, co na ně vymyslí jejich soupěř. Tato taktika na Nemyslovice platila a do kabin se tak šlo za stavu 2:0 pro domácí Žerčice.

Sníženi přišlo, vyrovnání už ne

Druhá půle probíhala v podobném duchu jako druhá polovina prvního poločasu. Žerčice pozorn bránily a hostům se velmi těžko dostávalo přes jejich obranný blok. Jisrku naděje vykřesal v 74. minutě Pavel Vonášek, který dobře zahraným přímým kopem  snížil na 2:1. Čím více se blížil konec utkání, houstla atmosféra. Nechyběly ani tvrdé nadávky, či ostré výrazy, kterými se hráči obou celků počastovali. Každopádně vyrovnávající branka už nepřišla a tak mohou Žerčice slavit záchranu v soutěži a poslední kolo už mohou odehrát v klidu.



Ohlasy k zápasu



FC Nemyslovice
Tomáš Mikulec - hráč: "Dostali jsme dva laciné góly a proti zatažené domácí obraně jsme nedokázali nic vymyslet. Takže jsme mohli těžko vyhrát, když jsme nevystřelili na bránu."



Sestavy


TJ Žerčice
D. Hlaváč [-] - M. Bucek [-] - M. Šturma [-] (35. M. Dědek [-] ) , M. Nastoupil [-] , M. Mulač [-] , A. Mošpán [-] , L. Legner [-] , M. Nastoupil [-] (63. N. Jordanov [-] ) , M. Hanuš [-] , N. Gábor [-] (77. J. Košč [-] ) , P. Kinzl [-]

FC Nemyslovice
M. Palo [-] - P. Vonášek [-] - P. Vonášek [-] - R. Mikulec [-] , T. Mikulec [-] , S. Jakubínský [-] , M. Živec [-] , O. Kunst [-] , M. Machovec [-] , M. Štípek [-] , P. Šona [-]

ŽK: 22. N. Gábor , 67. M. Bucek , 86. M. Hanuš - 86. S. Jakubínský .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Stejskal Jaroslav - JANDA Petr, BRODSKÝ Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.